Zmarta Kokemuksia (2020) – Edullista lainaa kaikille!

Zmarta on lainojen vertailupalvelu, jossa yhdellä kerralla lähettää hakemuksen useisiin lainaohjelmiin. Lainaa voit hakea aina 40 000 euroon asti. Zmarta on osa Freedom Rahoitus –konsernia

Zmartan kautta tavoitat muun muassa. seuraavat rahoitusyhtiöt. (Vaihtelee haettavan lainamäärän mukaan.)

  • Bigbank
  • Halino
  • Nordax Bank
  • CachBuddy
  • Collector
  • Euroloan
  • Lainaamo
  • Svea Ekonomi
  • Ellos Yksityislaina (Resus Bank)

Voit hakea lainaa Zmartan kautta jos sinulla on säännölliset tulot, raha-asiasi ovat kunnossa ja ikää on yli 20 vuotta.

Zmarta Lainat

Zmarta on reilu suomalainen pienlainayritys, näin se ainakin sivuillaan mainostaa. Lainakelpoinen asiakas tarkoittaa yli 20-vuotiasta, hyvin raha-asioitaan hoitanutta ja luotto- sekä oikeustoimikelpoista. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan. Lainan hakijan tulee olla suomessa asuva Suomen kansalainen ja tällä tulee olla jokin muu kuin Prepaid-liittymä.

Zmarta

Ensimmäistä lainaa varten asiakkaan tulee rekisteröityä ja tunnistautua palveluun. Tunnistautuminen käy nettipankkitunnusten avulla ja sen jälkeen lainan hakeminen on kätevää ja käy pelkällä viiden euron hintaisella tekstiviestillä. Lainoja voi hakea vain yhden kerrallaan, joten avoin laina on este uuden lainan hakemiselle.

Lainan maksu tapahtuu määrättyyn eräpäivään mennessä, muuten se alkaa kerryttää viivästyskorkoa ja perintäkustannukset aiheuttavat asiakkaalle lisäkuluja tai jopa maksuhäiriömerkinnän.

Zmartalta saatavat lainasummat ovat monenlaisia, aina pienistä pikavipeistä suurempiin joustoluottoihin. Takaisinmaksuaika on myös pienestä pitkään. Mikäli lainan maksaa takaisin jo 14 vuorokauden kuluttua siitä kun on saanut rahat tilille, saa joskus alennusta takaisinmaksusummasta. Tätä kutsutaan ns. nopean maksajan eduksi. Lainat maksetaan takaisin korkoineen ja kuluineen. Helppolainan vippien todelliset vuosikorot ovat 12%- 88%. Asiakkaan on syytä huomioida, että lainattavan summan määrä kasvaa sitä mukaa monesko lainaamiskerta asiakkaalla on. Esim. 150 euron lainaan pääsee käsiksi kun on maksanut ensimmäisen lainan asianmukaisesti takaisin.

Zmarta Kokemuksia

Zmarta kokemuksia

Kun olet tunnistautunut verkkopankkitunnuksillasi Zmartan palveluun, voit tehdä hakemuksen kännykällä tai netissä nopean pikalainan saamiseksi.

Valikoimiin kuuluvat 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, 250 € ja 300 €:n pikavipit, ja tietenkin paljon tätäkin suuremmat lainat.

Lainan saadaksesi raha-asiasi tulee olla kunnossa. Lainaa hakiessasi tiedoillasi tehdään luottotarkistus, eikä luottohäiriömerkintöjä hyväksytä. Ikää hakijalle tulee olla kertynyt vähintään yhdeksäntoista vuotta.

Lisäksi hakijan osoitetiedot tarkistetaan väestötietojärjestelmästä, joka tarkoittaa että tietojen tulee olla oikein hakuhetkellä.

Takaisinmaksuajan valinta on joustava, sillä voit valita sen melko laajasta vaihtoehtokentästä. Zmartan kulut, korot ja kokonaiskustannukset löydät vierailemalla palvelun verkkosivuilla.