Zmarta Kokemuksia (2022) – Edullista lainaa kaikille!

Zmarta on lainojen vertailupalvelu, jossa yhdellä kerralla lähettää hakemuksen useisiin lainaohjelmiin. Lainaa voit hakea aina 40 000 euroon asti. Zmarta on osa Freedom Rahoitus –konsernia

Zmartan kautta tavoitat muun muassa. seuraavat rahoitusyhtiöt. (Vaihtelee haettavan lainamäärän mukaan.)

Voit hakea lainaa Zmartan kautta jos sinulla on säännölliset tulot, raha-asiasi ovat kunnossa ja ikää on yli 20 vuotta.

Samanlaisia palveluja ovat mm.​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Zmarta Lainat

Zmarta on reilu suomalainen pienlainayritys, näin se ainakin sivuillaan mainostaa. Lainakelpoinen asiakas tarkoittaa yli 20-vuotiasta, hyvin raha-asioitaan hoitanutta ja luotto- sekä oikeustoimikelpoista. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan. Lainan hakijan tulee olla suomessa asuva Suomen kansalainen ja tällä tulee olla jokin muu kuin Prepaid-liittymä.

Zmarta

Ensimmäistä lainaa varten asiakkaan tulee rekisteröityä ja tunnistautua palveluun. Tunnistautuminen käy nettipankkitunnusten avulla ja sen jälkeen lainan hakeminen on kätevää ja käy pelkällä viiden euron hintaisella tekstiviestillä. Lainoja voi hakea vain yhden kerrallaan, joten avoin laina on este uuden lainan hakemiselle.

Lainan maksu tapahtuu määrättyyn eräpäivään mennessä, muuten se alkaa kerryttää viivästyskorkoa ja perintäkustannukset aiheuttavat asiakkaalle lisäkuluja tai jopa maksuhäiriömerkinnän.

Zmartalta saatavat lainasummat ovat monenlaisia, aina pienistä pikavipeistä suurempiin joustoluottoihin. Takaisinmaksuaika on myös pienestä pitkään. Mikäli lainan maksaa takaisin jo 14 vuorokauden kuluttua siitä kun on saanut rahat tilille, saa joskus alennusta takaisinmaksusummasta. Tätä kutsutaan ns. nopean maksajan eduksi. Lainat maksetaan takaisin korkoineen ja kuluineen. Helppolainan vippien todelliset vuosikorot ovat 12%- 88%. Asiakkaan on syytä huomioida, että lainattavan summan määrä kasvaa sitä mukaa monesko lainaamiskerta asiakkaalla on. Esim. 150 euron lainaan pääsee käsiksi kun on maksanut ensimmäisen lainan asianmukaisesti takaisin.

Zmarta Kokemuksia

Zmarta kokemuksia

Kun olet tunnistautunut verkkopankkitunnuksillasi Zmartan palveluun, voit tehdä hakemuksen kännykällä tai netissä nopean pikalainan saamiseksi.

Valikoimiin kuuluvat 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, 250 € ja 300 €:n pikavipit, ja tietenkin paljon tätäkin suuremmat lainat.

Lainan saadaksesi raha-asiasi tulee olla kunnossa. Lainaa hakiessasi tiedoillasi tehdään luottotarkistus, eikä luottohäiriömerkintöjä hyväksytä. Ikää hakijalle tulee olla kertynyt vähintään yhdeksäntoista vuotta.

Lisäksi hakijan osoitetiedot tarkistetaan väestötietojärjestelmästä, joka tarkoittaa että tietojen tulee olla oikein hakuhetkellä.

Takaisinmaksuajan valinta on joustava, sillä voit valita sen melko laajasta vaihtoehtokentästä. Zmartan kulut, korot ja kokonaiskustannukset löydät vierailemalla palvelun verkkosivuilla.