Vivus Kokemuksia (2019) – Ilmainen 400 € Vippi

Uudelle asiakkaalle lainaa heti 400 euroa ilman korkoja ja kuluja.

Tietoa

Vivus

Vivus on pikalainaa myöntävä yhtiö, jolta voit hakea uutena asiakkaana lainaa 10 – 400 euroa, eikä sinun tarvitse maksaa korkoja, eikä kuluja. Hae siis lainaa heti ja maksa takaisin vain se mitä lainaat. Nykyisille asiakkaille, jotka ovat hakeneet Vivukselta lainaa aiemmin ja maksaneet sen kokonaisuudessaan pois, myöntää Vivus lainaa heti jopa 2010 euroa. Takaisinmaksuaikaa Vivus antaa 3 – 30 päivää ja haettu laina tulee aina maksaa kerralla pois. Vivuksella ei ole tällä hetkellä käytössä kuukausimaksujärjestelmää.

Näet helposti Vivuksen verkkosivuilla olevasta laskurista paljonko vipillesi tulee kuluja ja korkoja, joten hinnoittelu on todella läpinäkyvää. Kun tarvitset lainaa heti, on Vivus siihen kätevä ratkaisu, sillä saat lainaa tilille noin 15 minuutissa, mikäli teet hakemuksen palvelun aukioloaikana.

Vivuksella on käytössä kätevä eräpäivänsiirto, jolloin maksuvaikeuksien yllättäessä voit siirtää eräpäivää 14 tai 30 päivää maksamalla pienemmän eräpäivänsiirtomaksun.


Kuka voi hakea lainaa Vivukselta

Vivus voi myöntää sinulle lainaa, jos olet täyttänyt vähintään 20 vuotta, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja asut vakituisesti Suomessa.

Tarvitset lainan hakemiseen myös omat verkkopankkitunnukset, joilla pääset tunnistautumaan Vivuksen lainapalveluun käyttämällä TUPAS-tunnistautumisjärjestelmää. Sinulla tulee olla myös henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Kun olet kerran rekisteröitynyt Vivuksen palveluun, saat käyttöösi tunnukset, joiden avulla voit seuraavalla kerralla hakea lainaa vain kirjautumalla palveluun. Joten sinun ei siis tarvitse täyttää hakemusta joka kerta kun haluat hakea lainaa.

Lainan takaisinmaksuaika

Voit valita lainallesi maksuaikaa 3 – 30 päivää. Mitä lyhyemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä vähemmän lainallesi kertyy korkoja ja kuluja.

Voiko lainaa hakea tekstiviestillä?

Sinun tulee hakea ensimmäiset kaksi lainaa Vivuksen verkkosivujen kautta. Tämän jälkeen pienempien lainasummien hakeminen onnistuu myös tekstiviestillä.

Usean lainan hakeminen

Vivukselta voit hakea vain yhden lainan kerrallaan. Samalle hakijalle ei myönnetä uutta lainaa, mutta hakija voi hakea lisälainaa aina lainakattoon saakka. Eräpäivä pysyy kuitenkin aina samana. Jos siis haet lisälainaa, ei eräpäivä siirry myöhemmäksi.

Lisälainaa voit hakea 1-2 arkipäivän kuluttua viimeisimmästä lainannostosta.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille

Hakemasi laina siirtyy ilmoittamallesi tilille automaattisesti 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille siirtymiseen menee 1-2 pankkipäivää. Vivuksen maksupalvelu on avoinna klo 7-23 välisenä aikana.

Mitä tehdä, jos on vaikeuksia maksaa laina takaisin ajoissa

Joskus vain voi tulla tilanne, että ei ole varaa maksaa lainaa ajoissa takaisin. Vivuksella on käytössä eräpäivänsiirto, jossa pienemmällä summalla voi siirtää eräpäivää 14 tai 30 vuorokautta.

Mikäli pienemmänkään summan maksaminen ei onnistu, ota heti yhteyttä Vivuksen asiakaspalveluun, jotta voit sopia heidän kanssaan lainan takaisinmaksusta. On parempi sopia heidän kanssaan tästä ajoissa. Laskun maksamatta jättäminen kun aiheuttaa sinulle turhia kuluja, joita muodostuu mahdollisista maksumuistutuksista ja/tai perintäkuluista.

Vivus Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Vivuksesta, sen lainoista tai palvelusta? Kerro ne meille alhaalta löytyvän kommenttikentän avulla, ja lisäämme kommenttisi tähän artikkeliin!

Vivuksen Yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti: Arkisin 7 – 23, Lauantaisin 10 – 18, Sunnuntaisin 10 – 14

Puhelin: 0600 550 750

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Postiosoite:

4finance Oy

Mikonkatu 15 B

00100 Helsinki

Y-Tunnus: 2257545-4

4finance Oy on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin yhteisötunnuksella 2257545-4.