Vippi24 Kokemuksia (2022) – Suurempaakin lainaa lyhyellä maksuajalla

Huom! Palvelu on lopettanut toimintansa. Vertaile palvelua näihin nykyään saatavilla oleviin lainoihin

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Vippi24 lainaa rahaa yllättäviin menoihin 50 eurosta aina 1000 euroon. 50-400 euron lainoissa maksuaika on 14 tai 30 vuorokautta, 500 euron lainassa 30 päivää ja 600-1000 euron lainoissa 60 päivää. Palvelulla on käytössä ns. nopean maksajan etu, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että asiakas saa lainansa halvemmalla jos maksaa sen nopeampaa takaisin.  Esimerkiksi 400 euron lainassa 14 päivän maksuajalla asiakkaan takaisinmaksettava summa on 480 euroa, mutta jos hän hoitaa lainansa 7 päivässä, takaisinmaksettavaa jää ainoastaan 460 euroa. Lainoissa on tiettyjä ikärajoja, pieniin lainoihin riittää 18 vuoden ikä, mutta suurien lainojen ikävaatimus on 23 vuotta. Ikärajat vaihtelevat sen mukaan onko kyseessä uusi vai vanha asiakas.

Uuden asiakkaan ensimmäinen lainauskerta vaatii rekisteröitymisen palveluun. Tämä onnistuu palvelun internetsivuilla ja asiakkaan on varattava tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset.


Vippi24 hyväksyy asiakkaikseen Suomessa asuvat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainapalvelu on avoinna joka päivä kellon ympäri. Tilisiirrot tapahtuvat päivittäin klo. 7-23 välillä.

Laina maksetaan takaisin eräpäivään mennessä korkoineen ja kuluineen. Mikäli maksua ei hoideta eräpäivään mennessä, Vippi24:llä on oikeus periä lainasta viivästyskorkoa. Lopulta hoitamaton laina siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi ja siitä seuraa asiakkaalle luottotietomerkintä.

Vippi24 kokemuksia

Kotimainen Vippi 24 -lainapalvelu tarjoaa luottoa elämän yllättäviin tilanteisiin. Voit valita itse lainasumman väliltä 50 – 1000 €.

vippi24

Laina-ajan voit valita väliltä 14 – 60 päivää. Valittavana olevat laina-ajat riippuvat valitun lainan suuruudesta. Yli 500 euron luotoilla saatavilla on ainoastaan 60 päivän maksuaika. Mikäli maksat lainan takaisin sovittua aikaisemmin, voit saada hyötyä nopean maksajan edusta.

Palvelun kotisivuilta löytyvällä lainalaskurilla voit vertailla eri lainamäärien ja takaisinmaksuaikojen yhdistelmiä ja samassa näet takaisin maksettavat erät sekä kokonaissumman.

Rahat maksetaan hakijan pankkitilille maanantaista sunnuntaihin kello 7.00 – 23.00 välillä. Lainaa voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa.

Vippi 24 panostaa toiminnassaan selkeyteen, mikä tarkoittaa muunmuassa selkeää hintojen esittämistä – et joudu pettymään yllättäviin piilokuluihin.

Vippi24 on lainapalvelu, josta saat 50-1000 euron pikavippejä ja 500-25000 euron kulutusluottoja 14-30 päivän laina-ajalla. 18-vuotiaat saavat pienimpiä lainoja ja kun ikää tulee enemmän, voit hakea isompia lainoja, kuten 2500 euron kulutusluottoja. räpäivää on mahdollista siirtää 7-21 päivää kirjautumalla Vippi24:n sivustolle.

Helpoin tapa hakea lainaa, on ottaa sitä Vippi24.fi -nettisivustolta verkkopankkitunnuksien avulla. Tunnistautuminen käy kätevästi ja saat rahat tilillesi alta aikayksikön. Normaalien pankkien tapauksessa tämä tarkoittaa muutamaa minuuttia. Mikäli olet jonkin “harvinaisemman” pankin asiakas, saatat joutua odottamaan muutaman pankkipäivän ajan.