Vippi Vuoden Maksuajalla (2019) – Hae Pikavippi 12kk Maksuajalla!

Pikavipit pidemmällä maksuajalla ovat nostaneet suosiotaan tasaisesti samalla kun on tullut tavallisemmaksi hakea hieman suurempia vippejä netistä. Nykyään onkin mahdollista hakea vippi vuoden maksuajalla, ja näitä lainoja olemme listanneet tähän vertailuumme.

Tässäpä siis parhaat pikavipit 12 kuukauden maksuajalla vuonna 2019!​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikavippiä 12kk maksuajalla

Monesti ajatellaan pikalainojen omaavan hyvinkin lyhyet maksuajat, mutta vaikka parin kuukauden maksuajat ovatkin vielä tavallisia pienemmissä lainoissa, on nykyään mahdollista saada niihinkin paljon enemmän maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaika oli pitkään tavallisempi, mutta moni tätä tarjoavista paikoista on nyttemmin nostaneet tämän täyteen vuoteen eli 12 kuukauteen.​ Tämän takia noiden tarjonta on vähentynyt, kun taas vippien vuoden maksuajalla kasvanut selvästi parin viimeisen vuoden aikana.

Tämä onkin kätevä tarjous joka mahdollistaa kuukausierien pitämisen alhaisempana ja suurempien lainojen nostamisen monelle.​ Vaikka parin kuukauden aikana voikin saada maksettua vielä ihan hyvin 100 - 400 euron lainat takaisin, niin kun summat nousevat tätä suuremmiksi arvostavat monet näitä pidempiä maksuaikoja.

Riippuen lainan suuruudesta ei tämän maksuajan välttämättä edes tarvitse maksaa paljoa ylimääräistä, joka on myös yksi niiden isoista valteista. Onkin siis monia ymmärrettäviä syitä, miksi pidempiaikaisten pikavippien suosio on ollut kasvussa.​

Vippi Vuoden Maksuajalla

Huomioitavaa kun haetaan vippi vuoden maksuajalla

Näitä lainoja haettaessa on hyvä tarkistaa, monessako erässä ne on tarkoitus maksaa. Osa varsinkin pienemmistä vipeistä nimittäin maksetaan jostain syystä 6 erässä kahden kuukauden välein. Lisäksi osa näistä eristä saattaa olla suurempia kuin toiset, josta kannattaa olla tietoinen ettei iso lasku yllätä.

Useimmiten kuitenkin nämäkin lainat hoituvat ihan normaalisti tasalyhennyksillä kerran kuukaudessa. Limiitin tililuottoa taas voi lyhennellä hieman omaan tahtiin, sillä se on ns. joustoluotto.​

Kuitenkin pienemmissä lainoissa näillä pienillä seikoilla ei ole usein niin suurta merkitystä, ja se tekee muutamien satasten lainojen hakemisesta niin mukavaa ja näppärää. Pieni vertailu kannattaa, mutta säästöt sen jälkeen jäävät usein aika vaatimattomiksi, jonka takia on mielestämme turhaa käyttää kauheasti aikaa näiden lainojen vertailuun.​

Sen takia olemme yrittäneet tehdä siitä myös sinulle mahdollisimman helppoa, ja laatineet tämän vippivertailun.​ Toivottavasti löydät listaltamme sinulle sopivan vipin, ja saat haluamasi laisen lainan helposti itsellesi vaikka tänään!