Vippi Vuoden Maksuajalla (2018) – Hae Pikavippi 12kk Maksuajalla!

Pikavipit pidemmällä maksuajalla ovat nostaneet suosiotaan tasaisesti samalla kun on tullut tavallisemmaksi hakea hieman suurempia vippejä netistä. Nykyään onkin mahdollista hakea vippi vuoden maksuajalla, ja näitä lainoja olemme listanneet tähän vertailuumme.

Tässäpä siis parhaat pikavipit 12 kuukauden maksuajalla vuonna 2018!​

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

Ege kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • 100 - 2800 €
 • Lainapäätös nopeasti
 • Rahat tililläsi jo 30 minuutissa
 • Edullinen ja selkeästi hinnoiteltu luottolaina

Ikäraja 20v​

2

Ege tarjoaa selvästi hinnoitellut ja laadukkaat nopeat lainat 100 - 2800 euron väliltä.

Lainaa on mahdollista saada tililleen jo 30 minuutissa, ja hinnoiltaan nämä luottotilit ovat ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä vuonna 2018.

Loistava valinta erityisesti jos kaipaat edullista pientä lainaa reilummalle maksuajalla!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Pikavippiä 12kk maksuajalla

Monesti ajatellaan pikalainojen omaavan hyvinkin lyhyet maksuajat, mutta vaikka parin kuukauden maksuajat ovatkin vielä tavallisia pienemmissä lainoissa, on nykyään mahdollista saada niihinkin paljon enemmän maksuaikaa.

6 kuukauden maksuaika oli pitkään tavallisempi, mutta moni tätä tarjoavista paikoista on nyttemmin nostaneet tämän täyteen vuoteen eli 12 kuukauteen.​ Tämän takia noiden tarjonta on vähentynyt, kun taas vippien vuoden maksuajalla kasvanut selvästi parin viimeisen vuoden aikana.

Tämä onkin kätevä tarjous joka mahdollistaa kuukausierien pitämisen alhaisempana ja suurempien lainojen nostamisen monelle.​ Vaikka parin kuukauden aikana voikin saada maksettua vielä ihan hyvin 100 - 400 euron lainat takaisin, niin kun summat nousevat tätä suuremmiksi arvostavat monet näitä pidempiä maksuaikoja.

Riippuen lainan suuruudesta ei tämän maksuajan välttämättä edes tarvitse maksaa paljoa ylimääräistä, joka on myös yksi niiden isoista valteista. Onkin siis monia ymmärrettäviä syitä, miksi pidempiaikaisten pikavippien suosio on ollut kasvussa.​

Vippi Vuoden Maksuajalla

Huomioitavaa kun haetaan vippi vuoden maksuajalla

Näitä lainoja haettaessa on hyvä tarkistaa, monessako erässä ne on tarkoitus maksaa. Osa varsinkin pienemmistä vipeistä nimittäin maksetaan jostain syystä 6 erässä kahden kuukauden välein. Lisäksi osa näistä eristä saattaa olla suurempia kuin toiset, josta kannattaa olla tietoinen ettei iso lasku yllätä.

Useimmiten kuitenkin nämäkin lainat hoituvat ihan normaalisti tasalyhennyksillä kerran kuukaudessa. Limiitin tililuottoa taas voi lyhennellä hieman omaan tahtiin, sillä se on ns. joustoluotto.​

Kuitenkin pienemmissä lainoissa näillä pienillä seikoilla ei ole usein niin suurta merkitystä, ja se tekee muutamien satasten lainojen hakemisesta niin mukavaa ja näppärää. Pieni vertailu kannattaa, mutta säästöt sen jälkeen jäävät usein aika vaatimattomiksi, jonka takia on mielestämme turhaa käyttää kauheasti aikaa näiden lainojen vertailuun.​

Sen takia olemme yrittäneet tehdä siitä myös sinulle mahdollisimman helppoa, ja laatineet tämän vippivertailun.​ Toivottavasti löydät listaltamme sinulle sopivan vipin, ja saat haluamasi laisen lainan helposti itsellesi vaikka tänään!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: