Vippi Heti Tilille – Katso Parhaat Vipit 2019

Vippi, jonka muita yleisiä nimityksiä on muun muassa pikalaina tai pikavippi, on vakuudeton melko pieni laina. Vipin saa ilman vakuuksia tai takaajia, riittää että vipin hakija on luottokelpoinen ja täyttää muun muassa iältään lainan saamiseen vaaditut ehdot.

Tässä lista mielestämme parhaista vipeistä vuonna 2019​

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Mitä ovat vipit?

Vippi on suuruudeltaan useasti 100-500 euroa, mutta se voi olla myös esimerkiksi 50 tai 1000 euroa. Yleensä yli tuhannen euron lainoista ei käytetä enää nimitystä vippi, vaan vipeiksi kutsutaan korkeintaan 1000 euron lainaa. Vipin luonteeseen liittyy läheisesti lainan usein korkea korko, lyhyt laina-aika (usein 14-30 vrk) ja lainan nopea saatavuus.

Lainan saa usein tililleen alle puolessa tunnissa hakemuksen lähettämisestä laskettuna. Vippi on siis helposti ja nopeasti saatava pieni laina, joka myös täytyy maksaa yleensä melko nopeasti korkoineen ja muine kustannuksineen takaisin lainoittajalle.

Vippiä haetaan yleensä ensi kertaa pikavippejä myöntävän yrityksen nettisivulla olevalla hakemuksella, jossa tunnistatumiseen tarvitaan omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jatkossa vippiä voi hakea myös tekstiviestillä tietynlaisen henkilökohtaisen PIN-koodin avulla.

parhaat vipit 2018

Vippifirmoilla on omat lainaehtonsa tietyn suuruisille lainoilleen muun muassa ikärajan ja laina-ajan osalta, joten lainaehdot kannattaa aina lukaista läpi ennen kuin lainahakemuksen lähettää. Lisäksi jotkin pikavippejä tarjoavat yritykset mahdollistavat lainan maksamisen takaisin monessa erässä ja ensimmäisen vipin ilmaiseksi ilman korko- ja muita kuluja.

Kaikki pikavippejä tarjoavat tahot kuitenkin vaativat aina ainakin täysi-ikäisyyttä, luottokelpoisuutta ja vakituista asuinpaikkaa Suomessa.

Vippien kustannuksissa ja korkotasossa on melko paljon eroja, joten näitä asioita on hyvä vertailla etukäteen. Lisäksi melko tuntemattomista ja varsinkin huonomaineisista vippiyrityksistä kannattaa pysyä erossa kokonaan.

Vaikka vipeissä todellinen vuosikorko onkin usein hurjan suuri, lainan korko ei kuitenkaan ehdi lyhyen laina-ajan aikana nousta aivan kohtuuttomaksi. Jos vipin todellinen vuosikorko olisi vaikkapa 1270%, 200 euron vipistä joutuisi yhden kuukauden laina-ajalla maksamaan kuluja 48 euroa, eli lainan takaisinmaksusumma olisi siis 248 euroa.

Ei ole mitenkään harvinaista, että maksamatta jäänyt vippi tai monesti useat päällekkäiset eri vippifirmoilta otetut maksamattomat vipit aiheuttavat suuria ongelmia asiakkaalle ja syöksevät tämän vippikierteeseen. Tällaisten maksamattomien vippien aikaansaama kasvava velkataakka voi kasvaa ajan myötä todella suureksi.

Erityisesti rahapeliaddiktio ja pikavipit ovat erittäin huono yhdistelmä, joka voi pilata nopeasti koko elämän. Vippien ottaminen kuitenkin loppuu viimeistään maksuhäiriömerkintään, jonka seurauksena ei uusia vippejä saakaan enää vipattua.

Vippi heti tilille 24h

Maksuhäiriömerkintä tosin vaikeuttaa elämää monella tavoin. Joten aina ennen kuin vipin aikoo ottaa, täytyy varmistaa että sen pystyy korkoineen ja kustannuksineen maksamaan vaaditussa lainan takaisinmaksuajassa lainanantajalle takaisin.

Vippejä ottavat pääasiassa nuoret henkilöt, mutta myös muunkin ikäiset ihmiset joilla on usein pulaa rahasta. Vippi on helppo ja nopea ottaa. Pikavipin käyttötarkoitus on usein hyvinkin arkinen. Vippi saatetaan käyttää vaikkapa ruokaan, bussikorttiin, vaatteisiin tai johonkin muuhun tarpeelliseen.

Vippi ilmestyi Suomen lainamarkkinoille vuonna 2005, jolloin niitä alettiin markkinoida Suomessa. Tänä päivänä vipit ovat vakiinnuttaneet asemansa pieninä ja nopeasti saatavina lainoina. Vuosittain pikavippejä otetaan monen sadan miljoonan euron edestä Suomessa. Päivittäin vippejä haetaan yhteensä tuhansia kappaleita keskimääräisen lainasumman ollessa 200-300 euroa.

Vippeihin suhtaudutaan yleensä kielteiseen sävyyn niiden aiheuttamien ongelmien ja korkean koron vuoksi. Osa tavallisista ihmisistä kieltäisi pikavipit kokonaan. Vippeihin luultavasti tuleekin tulevaisuudessa rajoituksia ja esimerkiksi mahdollisesti tiukempi korkokatto, mutta niitä ei todennäköisesti kuitenkaan kielletä kokonaan.