Vippi Heti Tilille – Katso Parhaat Vipit 2018

Vippi, jonka muita yleisiä nimityksiä on muun muassa pikalaina tai pikavippi, on vakuudeton melko pieni laina. Vipin saa ilman vakuuksia tai takaajia, riittää että vipin hakija on luottokelpoinen ja täyttää muun muassa iältään lainan saamiseen vaaditut ehdot.

Tässä lista mielestämme parhaista vipeistä vuonna 2018​

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Credento

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -5000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 12 - 60 kk
 • Rahat tilille nopeasti!

Haluatko edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Jos näin on, on Credento erinomainen vaihtoehto!

Credentosta voit hakea vakuudetonta lainaa 5000 euroon asti, ja saada sille jopa 5000 vuoden maksuajan. Tämän palvelun kautta onkin mahdollista saada kuukausierät todella alas!

Hinnat ovat myös hyvin kohtuulliset ja etusivulta löytyvä lainalaskuri erinomainen.

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Mitä ovat vipit?

Vippi on suuruudeltaan useasti 100-500 euroa, mutta se voi olla myös esimerkiksi 50 tai 1000 euroa. Yleensä yli tuhannen euron lainoista ei käytetä enää nimitystä vippi, vaan vipeiksi kutsutaan korkeintaan 1000 euron lainaa. Vipin luonteeseen liittyy läheisesti lainan usein korkea korko, lyhyt laina-aika (usein 14-30 vrk) ja lainan nopea saatavuus.

Lainan saa usein tililleen alle puolessa tunnissa hakemuksen lähettämisestä laskettuna. Vippi on siis helposti ja nopeasti saatava pieni laina, joka myös täytyy maksaa yleensä melko nopeasti korkoineen ja muine kustannuksineen takaisin lainoittajalle.

Vippiä haetaan yleensä ensi kertaa pikavippejä myöntävän yrityksen nettisivulla olevalla hakemuksella, jossa tunnistatumiseen tarvitaan omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jatkossa vippiä voi hakea myös tekstiviestillä tietynlaisen henkilökohtaisen PIN-koodin avulla.

parhaat vipit 2018

Vippifirmoilla on omat lainaehtonsa tietyn suuruisille lainoilleen muun muassa ikärajan ja laina-ajan osalta, joten lainaehdot kannattaa aina lukaista läpi ennen kuin lainahakemuksen lähettää. Lisäksi jotkin pikavippejä tarjoavat yritykset mahdollistavat lainan maksamisen takaisin monessa erässä ja ensimmäisen vipin ilmaiseksi ilman korko- ja muita kuluja.

Kaikki pikavippejä tarjoavat tahot kuitenkin vaativat aina ainakin täysi-ikäisyyttä, luottokelpoisuutta ja vakituista asuinpaikkaa Suomessa.

Vippien kustannuksissa ja korkotasossa on melko paljon eroja, joten näitä asioita on hyvä vertailla etukäteen. Lisäksi melko tuntemattomista ja varsinkin huonomaineisista vippiyrityksistä kannattaa pysyä erossa kokonaan.

Vaikka vipeissä todellinen vuosikorko onkin usein hurjan suuri, lainan korko ei kuitenkaan ehdi lyhyen laina-ajan aikana nousta aivan kohtuuttomaksi. Jos vipin todellinen vuosikorko olisi vaikkapa 1270%, 200 euron vipistä joutuisi yhden kuukauden laina-ajalla maksamaan kuluja 48 euroa, eli lainan takaisinmaksusumma olisi siis 248 euroa.

Ei ole mitenkään harvinaista, että maksamatta jäänyt vippi tai monesti useat päällekkäiset eri vippifirmoilta otetut maksamattomat vipit aiheuttavat suuria ongelmia asiakkaalle ja syöksevät tämän vippikierteeseen. Tällaisten maksamattomien vippien aikaansaama kasvava velkataakka voi kasvaa ajan myötä todella suureksi.

Erityisesti rahapeliaddiktio ja pikavipit ovat erittäin huono yhdistelmä, joka voi pilata nopeasti koko elämän. Vippien ottaminen kuitenkin loppuu viimeistään maksuhäiriömerkintään, jonka seurauksena ei uusia vippejä saakaan enää vipattua.

Vippi heti tilille 24h

Maksuhäiriömerkintä tosin vaikeuttaa elämää monella tavoin. Joten aina ennen kuin vipin aikoo ottaa, täytyy varmistaa että sen pystyy korkoineen ja kustannuksineen maksamaan vaaditussa lainan takaisinmaksuajassa lainanantajalle takaisin.

Vippejä ottavat pääasiassa nuoret henkilöt, mutta myös muunkin ikäiset ihmiset joilla on usein pulaa rahasta. Vippi on helppo ja nopea ottaa. Pikavipin käyttötarkoitus on usein hyvinkin arkinen. Vippi saatetaan käyttää vaikkapa ruokaan, bussikorttiin, vaatteisiin tai johonkin muuhun tarpeelliseen.

Vippi ilmestyi Suomen lainamarkkinoille vuonna 2005, jolloin niitä alettiin markkinoida Suomessa. Tänä päivänä vipit ovat vakiinnuttaneet asemansa pieninä ja nopeasti saatavina lainoina. Vuosittain pikavippejä otetaan monen sadan miljoonan euron edestä Suomessa. Päivittäin vippejä haetaan yhteensä tuhansia kappaleita keskimääräisen lainasumman ollessa 200-300 euroa.

Vippeihin suhtaudutaan yleensä kielteiseen sävyyn niiden aiheuttamien ongelmien ja korkean koron vuoksi. Osa tavallisista ihmisistä kieltäisi pikavipit kokonaan. Vippeihin luultavasti tuleekin tulevaisuudessa rajoituksia ja esimerkiksi mahdollisesti tiukempi korkokatto, mutta niitä ei todennäköisesti kuitenkaan kielletä kokonaan.