Vippi.fi Kokemuksia (2019) – Nopeaa vippiä 2000 € asti!

Vippi.fi on suomen suosituin pienlainapalvelu josta voi hakea lainaa ilman tekstiviestikuluja. Lainasummat vaihtelevat 50 - 2000 euron väliltä ja niitä varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia. Lainaa ensikertaa hakevan pitää ensin tunnistautua palveluun. Tunnistautuminen onnistuu täyttämällä lomakkeen Vippi.fi:n internetsivuilla ja käyttämällä verkkopankkitunnistautumista. PIN-koodin saannin jälkeen lainanhaku onnistuu pelkällä tekstiviestillä koska tahansa ja mistä tahansa. Lainanhaku onnistuu toki edelleenkin internethakemuksella ja vaihtoehtoisesti myös soittamalla.

Vippi fi kokemuksia

Luottokelpoinen asiakas palvelulle on vähintään 18-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut suomessa asuva Suomen kansalainen. Lainanhakijalla ei saa olla ennestään avointa lainaa palveluun eikä myöskään mihinkään muuhun pienlaina-alan palveluun. Lainahakemuksen teko onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Luottopäätös luvataan antaa heti lainahakemuksen saavuttua palveluun. Rahansiirtoja asiakkaiden tileille suoritetaan joka päivä kello 7 – 23.

Vippi.fi:n lainoihin saa lainasummasta riippuen joko 14, 30 tai 60 päivän maksuajan. Vippi.fi:llä on käytössään ns. nopean maksajan etu, jolloin esim. 14 päivän laina-ajalla olevasta lainasta saa alennusta jos se maksetaan jo 7 päivän kuluttua takaisin. Maksuajan päätyttyä lainansaaja maksaa lainan korkoineen ja toimituskuluineen takaisin. Hoitamatta jätetty laina aiheuttaa asiakkaalle maksuhäiriömerkinnän. Maksun hoitaminen siirtyy perintätoimistolle kaksi viikkoa laina-ajan umpeuduttua.

Palvelu on kaikinpuolin erittäin hyvä ja laadukas. Lainojen kulut ovat vippimarkkinoiden keskitasoa ja esimerkiksi 300 euron vipistä kuluja tulee 45 euroa 7 päivän maksuajalla, 54 euroa 14 päivän maksuajalla ja 75 euroa 30 päivän laina-ajalla. Jos etsit muutaman sadan euron pikavippiä, on palvelu oikein hyvä lainakumppani.

Vippi.fi on lainapalvelu, josta saat heti pikalainan tilillesi. Lainat ovat suuruudeltaan aina 50 eurosta 2500 euroon asti. Vippi.fi on nimennyt tuotteet seuraavasti: 50-400 euron lainat ovat pikavippejä, 500-1000 euron lainat pienlainoja ja 1000 eurosta 25000 euroon saakkaa yltävät kulutusluotot. Vippi.fi on Suomen kukaties tunnetuin pikalainayritys, jonka tuotteet ovat erittäin edullisia.

Nopean maksajan etu: Vippi.fi -palvelussa voit maksaa lainasi takaisin ennen asetettua eräpäivää. Näin pääset todella halvalla ja saat pikalainasi halvemmalla kuin mistään muualta Suomessa.

Vippi.fi -palvelussa käsitellään lainahakemuksia ympäri vuorokauden. Rahat saat tilillesi arkisin 7-23 - mikäli hakemuksesi hyväksytään. Mikäli pankkisi on Nordea, POP, Aktia, Sampo, Handelsbanken, Säästöpankki tai Osuuspankki, saat rahat tilillesi noin kahden minuutin sisällä.

Vippi.fi kokemuksia

Vippi.fi on osa Suomen pienlainayhdistystä, ja täten lupaa noudattaa hyvää luotonantotapaa. Vippi.fi:lle on myönnetty myös lupa käyttää suomalaista avainlippua.

Vippi.fi

Yllättävien kulujen ilmaantuessa voit hakea apua Vippi.fi -pikalainapalvelusta. Vipin hakemiseen et luonnollisesti tarvitse vakuuksia tai lainan takaajia.

Palvelu tarjoaa laajan valikoiman pikaluottoja alkaen viidestäkymmenestä eurosta ja päätyen aina tuhanteen euroon saakka. Vippi.fi:n laintarjontaan kuuluvat pikavipit väliltä 60 – 2000 euroa.

Lainoihin pääset käsiksi mikäli olet täyttänyt 18-vuotta. Sinulta tulee löytyä myös kunnossa olevat luottotiedot, puhelinliittymä sekä pankkitili. Uutena asiakkaana sinulta vaaditaan verkkopankkitunnistautuminen uusien vippisäädösten mukaisesti.

Hakemukset otetaan vastaan 24h vuorokaudessa jokaisena päivänä. Rahat siirretään tileille asiakaspalvelun aukioloaikoina.