Vippi.fi Kokemuksia (2021) – Nopeaa vippiä 2000 € asti!

Vippi.fi on suomen suosituin pienlainapalvelu josta voi hakea lainaa ilman tekstiviestikuluja. Lainasummat vaihtelevat 50 - 10 000 euron väliltä ja niitä varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia. Lainaa ensikertaa hakevan pitää ensin tunnistautua palveluun. Tunnistautuminen onnistuu täyttämällä lomakkeen Vippi.fi:n internetsivuilla ja käyttämällä verkkopankkitunnistautumista. PIN-koodin saannin jälkeen lainanhaku onnistuu pelkällä tekstiviestillä koska tahansa ja mistä tahansa. Lainanhaku onnistuu toki edelleenkin internethakemuksella ja vaihtoehtoisesti myös soittamalla.

Vippi fi kokemuksia

Luottokelpoinen asiakas palvelulle on vähintään 18-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut suomessa asuva Suomen kansalainen. Lainanhakijalla ei saa olla ennestään avointa lainaa palveluun eikä myöskään mihinkään muuhun pienlaina-alan palveluun. Lainahakemuksen teko onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Luottopäätös luvataan antaa heti lainahakemuksen saavuttua palveluun. Rahansiirtoja asiakkaiden tileille suoritetaan joka päivä kello 7 – 23.

Vippi.fi:n lainoihin saa lainasummasta riippuen enemmänkin maksuaikaa. Maksuajan päätyttyä lainansaaja maksaa lainan korkoineen ja toimituskuluineen takaisin. Hoitamatta jätetty laina aiheuttaa asiakkaalle maksuhäiriömerkinnän. Maksun hoitaminen siirtyy perintätoimistolle kaksi viikkoa laina-ajan umpeuduttua.

Palvelu on kaikinpuolin erittäin hyvä ja laadukas. Lainojen kulut ovat vippimarkkinoiden keskitasoa ja esimerkiksi 300 euron vipistä kuluja tulee 45 euroa 7 päivän maksuajalla, 54 euroa 14 päivän maksuajalla ja 75 euroa 30 päivän laina-ajalla. Jos etsit muutaman sadan euron pikavippiä, on palvelu oikein hyvä lainakumppani.

Vippi.fi on lainapalvelu, josta saat heti pikalainan tilillesi. Lainat ovat suuruudeltaan aina 50 eurosta 2500 euroon asti. Vippi.fi on nimennyt tuotteet seuraavasti: 50-400 euron lainat ovat pikavippejä, 500-1000 euron lainat pienlainoja ja 1000 eurosta 25000 euroon saakkaa yltävät kulutusluotot. Vippi.fi on Suomen kukaties tunnetuin pikalainayritys, jonka tuotteet ovat erittäin edullisia.

Vippi.fi -palvelussa käsitellään lainahakemuksia ympäri vuorokauden. Rahat saat tilillesi arkisin 7-23 - mikäli hakemuksesi hyväksytään. Mikäli pankkisi on Nordea, POP, Aktia, Sampo, Handelsbanken, Säästöpankki tai Osuuspankki, saat rahat tilillesi noin kahden minuutin sisällä.

Muita samanlaisia lainoja voit katsella mm. seuraavista paikoista:​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Vippi.fi kokemuksia

Vippi.fi on osa Suomen pienlainayhdistystä, ja täten lupaa noudattaa hyvää luotonantotapaa. Vippi.fi:lle on myönnetty myös lupa käyttää suomalaista avainlippua.

Vippi.fi

Yllättävien kulujen ilmaantuessa voit hakea apua Vippi.fi -pikalainapalvelusta. Vipin hakemiseen et luonnollisesti tarvitse vakuuksia tai lainan takaajia.

Palvelu tarjoaa laajan valikoiman pikaluottoja alkaen viidestäkymmenestä eurosta ja päätyen aina tuhanteen euroon saakka. Vippi.fi:n laintarjontaan kuuluvat pikavipit väliltä 60 – 2000 euroa.

Lainoihin pääset käsiksi mikäli olet täyttänyt 18-vuotta. Sinulta tulee löytyä myös kunnossa olevat luottotiedot, puhelinliittymä sekä pankkitili. Uutena asiakkaana sinulta vaaditaan verkkopankkitunnistautuminen uusien vippisäädösten mukaisesti.

Hakemukset otetaan vastaan 24h vuorokaudessa jokaisena päivänä. Rahat siirretään tileille asiakaspalvelun aukioloaikoina.