Uusi Pikavippi Avattu – Katso Uudet Pikavipit ja Lainat Vuonna 2018

Suomen pikavippimarkkinoilla tapahtuu jatkuvasti. Vanhoja vippipaikkoja poistuu toiminnasta ja uusia vippipaikkoja tulee markkinoille. Jotta pysyisit mukana markkinoiden tahdissa löytääksesi uudet vipit, sinun kannattaa seurata tätä sivustoa. Julkaisemme uusien vippien taustatiedot ja muut olennaiset tiedot heti kun ne ovat julkisesti saatavilla.

Uudet ja parhaat vipit ja lainat 2018

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • 500 - 50000 €
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Ei tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia

Ikäraja 20v​


Aktiivilaina on eräs uusimmista lainapalveluista, avaten ovensa suomalaisille helmikuusta 2018.

Sen kautta on helppo ja nopea hakea erityisesti suurempia lainoja edulllisella korolla ja lähes niin pitkällä maksuajalla kuin vain haluat.

Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun haet suurempaa lainaa edullisesti!​

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Uusimmat pikavipit 2018

Uusien vippien markkinoille tulo parantaa vippimarkkinoita, sillä uusien toimijoiden toimintaa valvotaan entistä tarkemmin sekä hintakilpailu ajaa hintoja alas päin, eli kuluttajan etua eteenpäin. Toiminnan laadun taso on myös merkittävä tekijä tämän päivän markkinoilla, kun asiakas valitsee palvelua mistä uuden vipin ottaa.

Pikavippien hinnat eli niistä maksettavat toimituskulut ovat tulleet vuosien varrella alas päin. Tänä päivänä keskimääräinen hinta viidenkymmenen euron lainasta on noin 15 euroa ja 300 euron lainasta noin 80 euroa. Toimituskuluilla katetaan pikavippitoiminnasta aiheutuvat kulut ja toimintaan liittyvät luottoriskit. Toimituskuluista lasketaan pääoman kanssa pikavipille sen vuosikorko. Vuosikorkoja on kritisoitu voimakkaasti eri tahoilta niiden suuruuden vuoksi.

uusi lainapalvelu

Vuosikorot nousevatkin lukemina kohtuuttoman suuriksi, kun vuosikorkoa lasketaan pienelle pääomalle erittäin lyhyellä laina-ajalla verrattuna yhteen vuoteen. Näiden pienten lainojen vuosikorot voivat olla jota satoja tuhansia prosentteja. Nämä vuosikorot ovat hämääviä sillä ne johtavat harhaan kun ajatellaan lainan todellisia absoluuttisia kuluja. Hyvä esimerkki on ajatella kuluja euroina ja sitten verrata sitä prosenttilukemaan.

Yleensä uudet vipit ovat hankalasti kuluttajien löydettävissä, koska jos yrittäjänä on uusi alan toimija niin mainosbudjetikin ovat pääsääntöisesti kohtuullisen pieniä. Tämän vuoksi on hyvä olla olemassa riippumaton internetsivusto josta uusimmat pikavipit löytää helposti ja nopeasti. Aika ajoin jo markkinoilla toimivat toimija julkaisevat uusia pikavippibrändejä, joita mainostetaan näyttävästi televisiossa, internetissä ja ulkomainonnassa. Nämä pikavippipaikat ovat silloin helposti kuluttajien löydettävissä heti markkinoille tulon jälkeen.

Uusi lainapaikka avattu

Vuositasolla uusia pikavippejä ilmestyy 10-20 kappaletta ja vanhoja poistuu kuta kuinkin samassa suhteessa. Näin ollen pikavippipaikkojen määrä on vakiintunut Suomessa noin sataan kappaleeseen. Kilpailu on kovaa alalla ja tämä johtaa siihen että huonoimmat pikavipit poistuvat ensimmäisenä kuluttajien saatavilta. Kuluttajien valintaan niin uusien kuin vanhojen vippien kanssa vaikuttaa eniten hinta ja asiakaspalvelu.

Viranomaisvalvonta on tänä päivänä huomattavasti tiukempaa uusien pikalainojen kanssa kuin muutama vuosi sitten. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo ja myöntää lupia lainojen myöntämiseen pikavippiyrityksille.

Uudet lainapalvelut ja niiden käyttö

Jos haluat ottaa pikavipin eli pikalainan sinun on täytettävä usea vaatimus koska pikavippi yritykset eivät lainaa rahaa kelle vaan. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä tarkalleen mitä nämä vaatimukset ovat ja kuka oikeastaan voi saada pikavippejä ja kuka ei joten tämän ajattelimme tässä artikkelissa selvittää.

Jos uudet pikavipit ovat päämääräsi sinun on yleensä täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Sinun on oltava joko Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva.
 • Sinun on oltava täysi ikäinen eli vähintään 18 vuotias. Joillain yrityksillä on myös kovemmat ikä vaatimukset mutta 18 vuotisraja on tavallisin.
 • Sinun ei tule olla yli 70 vuotias.
 • Sinulla on oltava säännöllinen tulo kuten palkka tai eläke jolla pystyt maksamaan takaisin lainan.
 • Sinulla on oltava hyvät luotto tiedot koska luotto tiedoissa ei saa olla häiriöitä. Kaikki pikavippi yritykset tekevät nimittäin yleensä niin sanotus luottotarkastuksen kun haet uutta lainaa.

Tämän lisäksi joillain pikavippi yrityksillä voi olla omat vaatimuksensa mutta nämä ovat tavallisimmat vaatimukset joita useimmat pikavippi yrityksen noudattavat.

Ovatko uudet pikavipit ja niitä tarjoavat yritykset turvallisia?

Jos olet joskus hakenut lainaa tai niin sanottua pikalainaa tiedät varmaan että vaikka näitä tarjoavia yrityksiä on todella monia Suomessa tänään koko ajan avataan uusia yrityksiä jotka tarjoavat asiakkaille uusia pikavippejä. Mutta ovatko uudet pikavipit ja niitä tarjoavat yritykset oikeastaan turvallisia vai kannattaako niitä välttää?

Yleensä voidaan sanoa että suurin osa uusien pikavippien tarjoajista on täysin turvallisia ja luotettavia lainantarjoajia mutta ikävä kyllä välillä kuulemme myös vähemmän luotettavista yrityksistä jotka yrittävät huijata kuluttajia jollain lailla.

Emme siksi halua sanoa että uusia pikavippejä tulee välttää mutta jos uudet pikavipit ja niitä tarjoavat sivut ovat kiinnostuksen kohteena suosittelemme kuitenkin että tarkastelet juuri näitä pikavippejä varmuuden vuoksi hieman muita pikavippejä tarkemmin.

Pikalainat uudet – Asioita joita voit tarkastaa

pikalainat uudet

Kun kuulet uudesta pikavippi yrityksestä joka vaikuttaa hyvältä suosittelemme aluksi että haet yrityksen nimeä hakukoneessa nähdäksesi ovatko muut jo kokeilleet tätä palvelua ja mitä mieltä he siinä tapauksessa olivat heistä. Tämä on hyvä alku mutta joskus on niin että uudet pikavipit ja niiden tarjoajat eivät ihan heti hakukoneista löydy. Tämä ei välttämättä ole huono merkki mutta jos löydät huonoja arvosanoja suosittelemme ehdottomasti että pysyttelet kyseisestä palvelusta kaukana!

On myös tärkeää että luen kyseisen pikavipin lainaehdot ennen kuin haet lainaa koska uudet pikavipit voivat myös olla ongelmallisia siinä mielessä että ne ovat tavallisia pikalainoja kalliimpia. Lue siksi aina tarkalleen kuinka paljon joudut maksamaan lainasta etukäteen, miten maksat lainan takaisin ja niin edelleen jotta tiedät miten kaikki toimii ja että kaikki vaikuttaa normaalilta.

Jos haluat tietää tarkalleen mitä vaatimuksia eri pikavippi yrityksillä on

Tämän voit yleensä selvittää lukemalla kyseisen yrityksen lainaehdot. Niistä ilmenee nimittäin myös pienimmät seikat koskien heidän lainojaan ja heidän vaatimuksistaan.

Jos et myöskään ehtojen perusteella pysty ymmärtämään tiettyä seikkaa tai sääntöä voit myös ottaa yhteyttä kyseisen yrityksen asiakaspalveluun kysyäksesi tästä.