Suomilimiitti Kokemuksia (2020) – Ilmaista ensilainaa jopa 2000€

suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitistä

Suomilimiitiltä voit hakea luottotili-tyyppistä lainaa, jolla saat 2000 euron tilin käyttöösi. Voit siis tehdä sen kokoisia nostoja kuin haluat, milloin haluat. Voit nostaa yhtenä päivänä lainaa 200 euroa ja vaikka seuraavana päivänä 100 euroa. Maksat ainoastaan siitä mitä käytät. Luottotili on kätevä ratkaisu, jolla saat lainaa heti silloin, kun sitä eniten tarvitset. Lainaa voi maksaa takaisin myös kuukausierissä, joka lisää joustavuutta taloutesi hallintaan. Jos et käytä luottotiliäsi ollenkaan, ei sinun tarvitse myös maksaa mistään. Maksat ainoastaan nostoprovision joka kerta kun nostat lainaa heti tilille.

Täytä luottotilihakemus Suomilimiitin sivuilla. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin. Luottotili voidaan myöntää täysi-ikäiselle, Suomessa asuvalle henkilölle. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee myös olla käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sillä tarvitset näitä kun kirjaudut Suomilimiitin asiakkaaksi.

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, on sinulla tuo 2000 euroa käytettävissä. Esimerkiksi tulee päivä, jolloin sinun pitäisi maksaa vuokra, mutta tili ei ole vielä tullut. Nopea käynti Suomilimiitin sivuilla tai tekstiviestin lähettäminen ja saat 200 euroa lainaa heti tilille.

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Suomilimiitti myöntää lainaa heti vähintään 20 vuotiaalle henkilölle, joka asuu vakituisesti Suomessa ja on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Lainaa haettaessa hakijalla tulee olla käytössä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössä. Suomilimiitti voi tarvittaessa vaatia hakijaa toimittamaan heille kopion palkkakuitista tai tiliotteesta, jotta he voivat varmistaa hakijan taloudellisen tilanteen ennen kuin he myöntävät ja antavat lainaa heti.

Kuinka maksan lainaa takaisin?

Kun nostat vipin heti tilille, laskutetaan se normaalisti vasta seuraavan kuun lopussa, joten saat keskimäärin noin 45 päivää maksuaikaa. Voit maksaa käyttämäsi lainaa, jota olet käyttänyt, kuukausierissä tai vaihtoehtoisesti kerralla.

Kuukausierissä maksettaessa näet aina laskusta vähimmäissumman, joka sinun tulee maksaa. Tämä on yleensä 20 prosenttia käyttämästäsi lainasta, vähintään kuitenkin 50 euroa.

Kuinka nostan lainaa heti tilille?

Sinun tulee tehdä ensin hakemus Suomilimiitin verkkosivuilla. Kun olet kirjautunut sisään, tehnyt hakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa lainaa heti. Voit nostaa lainaa kahdella tavalla, Suomilimiitin verkkosivuilla tai tekstiviestillä. Kun olet saanut luottotilin käyttöösi, voit nostaa lainaa heti tilille helposti ja nopeasti lähettämällä tekstiviestillä haluamasi summan. Nostot maksetaan tilillesi heti.

Suomilimiitti Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Suomilimiitistä, sen lainoista tai palvelusta? Kerro ne meille alhaalta löytyvän kommenttikentän avulla, ja lisäämme kommenttisi tähän artikkeliin!

Esimerkkejä Suomilimiitin lainasta

Lainaa : 100 euroa

Takaisinmaksuaika : n. 45 päivää

Nostoprovisio : 19 euroa

Maksa kerralla : 119 euroa

Tai maksa vähintään : 50 euroa


Lainaa : 500 euroa

Takaisinmaksuaika : n. 45 päivää

Nostoprovisio : 95 euroa

Maksa kerralla : 595 euroa

Tai maksa vähintään : 119 euroa


Lainaa : 1000 euroa

Takaisinmaksuaika : n. 45 päivää

Nostoprovisio : 190 euroa

Maksa kerralla : 1190 euroa

Tai maksa vähintään : 238 euroa


Lainaa : 1500 euroa

Takaisinmaksuaika : n. 45 päivää

Nostoprovisio : 285 euroa

Maksa kerralla : 1785 euroa

Tai maksa vähintään : 357 euroa


Lainaa : 2000 euroa

Takaisinmaksuaika : n. 45 päivää

Nostoprovisio : 380 euroa

Maksa kerralla : 2380euroa

Tai maksa vähintään : 476 euroa

Suomilimiitin Yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:

ma-pe 9-21, la-su 11-19

Puhelin: 0600 30 31 31

Postiosoite:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Y-tunnus: 1742521-6