Saldo.com Kokemuksia (2020) – Lainaa 500 – 5000 Nopeasti!

Saldo kokemuksia

Saldo.com tarjoaa lainaa heti 500-5000 euroa!

Saldo.com:n tiedot lyhyesti:

 • Lainaa voi hakea 2000-5000 euroa
 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias
 • Laina tyypiltään joustoluotto
 • Tee nostoja juuri silloin kun haluat
 • Käytä lainaa vain sen verran kuin tarvitset

Saldo.com on kuin luottokortti kännykässä

Jos sinulla on tarvetta joustavalle lainalle, jota voit käyttää aina tarpeesi mukaan, ajasta tai paikasta riippumatta, suosittelemme tutustumaan uuteen saldo.com lainapalveluun. Saldo.com:sta voit hakea joustavaa lainaa heti jopa 5000 euroa. Saat 2000-5000 euron suuruisen lainatilin käyttöösi, josta voit nostaa juuri sen verran lainaa tilillesi kun tarviset – koska vain lainaa tarvitsetkin. Lainaa voit lyhentää sinulle sopivissa erissä kuukausittain. Voit maksaa joko vaaditun vähimmäissumman tai halutessasi vaikka koko lainan takaisin kerralla, tai jotain siltä väliltä. Kun maksat lainaa takaisin, on se kohta taas lainatililtäsi nostettavissa.

Lainan hakeminen

Saldo.com myöntää lainaa vähintään 20 vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Lainan hakeminen onnistuu helpoiten täyttämällä ilmainen hakemus Saldo.com:n verkkosivuilla. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille. Lainan nostaminen onnistuu joko heidän verkkosivuiltaan tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä nostoon löydät ohjeet tästä.

Takaisinmaksu

Kuukausittainen lyhennyserä määräytyy aina lainani luottorajan sekä tekemiesi nostojen mukaan. Lyhennyserä on 15% avoimesta saldosta, johon lasketaan sekä nostot että nostoja koskevat kulut. (Poikkeuksena tästä 5000€ luottoraja, jonka lyhennyserä on 10% koko avoimesta velasta.) Jokaiselle luottorajalle on kuitenkin asetettu sekä kuukausierän alaraja että yläraja. Esimerkiksi 4000€ lainan kuukausierät eivät koskaan ole suurempia kuin 350€.

Kuukausittaisessa laskussasi on aina kerrottu vaadittava summa ja joka kuukausi voit aina maksaa suuremman summan kuin mitä laskussa vaaditaan. Hinnastosta voit tarkistaa tarkemmat lyhennysten vaaditut summat.

Jos olet maksanut kuukausierän ennen laskun saamista

Jos olet maksanut laskusi ennen laskutuskauden päättymistä, lyhentää se avoinna olevaa velkasaldoasi, mutta lasku pitää vielä maksaa. Lasku lähetetään aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää, joten laskutuskausi päättyy ennen tätä. Voit aina tarkistaa laskusi tilanteen Saldo.com:n verkkosivuilta Omilta sivuiltasi tai asiakaspalvelustamme.

Saldo.com Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Saldo.comista, sen lainoista tai palvelusta? Kerro ne meille alhaalta löytyvän kommenttikentän avulla, ja lisäämme kommenttisi tähän artikkeliin!

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Saldo.com yhteystiedot

Osoite:

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Asiakaspalvelu:

Puh: 010 219 5500
Email: asiakaspalvelu@saldo.com

Aukioloajat:

Arkisin klo 8-20
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin klo 12-18