Saldo.com Kokemuksia (2019) – Lainaa 500 – 5000 Nopeasti!

Saldo kokemuksia

Saldo.com tarjoaa lainaa heti 500-5000 euroa!

Saldo.com:n tiedot lyhyesti:

  • Lainaa voi hakea 2000-5000 euroa
  • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias
  • Laina tyypiltään joustoluotto
  • Tee nostoja juuri silloin kun haluat
  • Käytä lainaa vain sen verran kuin tarvitset

Saldo.com on kuin luottokortti kännykässä

Jos sinulla on tarvetta joustavalle lainalle, jota voit käyttää aina tarpeesi mukaan, ajasta tai paikasta riippumatta, suosittelemme tutustumaan uuteen saldo.com lainapalveluun. Saldo.com:sta voit hakea joustavaa lainaa heti jopa 5000 euroa. Saat 2000-5000 euron suuruisen lainatilin käyttöösi, josta voit nostaa juuri sen verran lainaa tilillesi kun tarviset – koska vain lainaa tarvitsetkin. Lainaa voit lyhentää sinulle sopivissa erissä kuukausittain. Voit maksaa joko vaaditun vähimmäissumman tai halutessasi vaikka koko lainan takaisin kerralla, tai jotain siltä väliltä. Kun maksat lainaa takaisin, on se kohta taas lainatililtäsi nostettavissa.

Lainan hakeminen

Saldo.com myöntää lainaa vähintään 20 vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Lainan hakeminen onnistuu helpoiten täyttämällä ilmainen hakemus Saldo.com:n verkkosivuilla. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille. Lainan nostaminen onnistuu joko heidän verkkosivuiltaan tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä nostoon löydät ohjeet tästä.

Takaisinmaksu

Kuukausittainen lyhennyserä määräytyy aina lainani luottorajan sekä tekemiesi nostojen mukaan. Lyhennyserä on 15% avoimesta saldosta, johon lasketaan sekä nostot että nostoja koskevat kulut. (Poikkeuksena tästä 5000€ luottoraja, jonka lyhennyserä on 10% koko avoimesta velasta.) Jokaiselle luottorajalle on kuitenkin asetettu sekä kuukausierän alaraja että yläraja. Esimerkiksi 4000€ lainan kuukausierät eivät koskaan ole suurempia kuin 350€.

Kuukausittaisessa laskussasi on aina kerrottu vaadittava summa ja joka kuukausi voit aina maksaa suuremman summan kuin mitä laskussa vaaditaan. Hinnastosta voit tarkistaa tarkemmat lyhennysten vaaditut summat.

Jos olet maksanut kuukausierän ennen laskun saamista

Jos olet maksanut laskusi ennen laskutuskauden päättymistä, lyhentää se avoinna olevaa velkasaldoasi, mutta lasku pitää vielä maksaa. Lasku lähetetään aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää, joten laskutuskausi päättyy ennen tätä. Voit aina tarkistaa laskusi tilanteen Saldo.com:n verkkosivuilta Omilta sivuiltasi tai asiakaspalvelustamme.

Saldo.com Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Saldo.comista, sen lainoista tai palvelusta? Kerro ne meille alhaalta löytyvän kommenttikentän avulla, ja lisäämme kommenttisi tähän artikkeliin!

Saldo.com yhteystiedot

Osoite:

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Asiakaspalvelu:

Puh: 010 219 5500
Email: asiakaspalvelu@saldo.com

Aukioloajat:

Arkisin klo 8-20
Lauantaisin klo 10-18
Sunnuntaisin klo 12-18