Rahaa Heti Tilille (2021) – Lainaa jopa 3000 € Nopeasti!

Rahatilanne hieman tiukka, ja olisi hyvä saada rahaa heti tilille? Jos tämä on tilanteesi, olet saapunut aivan oikeaan osoitteseen, sillä me olemme vertailleet kaikki parhaat pikavipit, lainat ja luotot, jotta saisit helposti haettua lainaa nopeasti ja helposti.

Jos kiire on kova, valitse jokin seuraavista lainoista, ja mikäli haet sitä päiväsaikaan klo 7 - 23 välisenä aikana, saat yleensä rahat tilillesi jo 15 - 30 minuutin sisällä. Jos tarvitset siis rahaa heti, ovat nettilainat yleensä se nopein ja helpoin keino rahaa hankkia!​

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 4000 €
 • Ikäraja 22v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 4000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Rahaa heti tilille - Mitä tehdä kun on kiire?

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita joihin ei ole osannut tai edes voinut oikein varautua. Jos monille tulee myös ainakin jossain elämänvaiheessa vastaan myös se tilanne, jolloin on pakko saada rahaa nopeasti tilille. Ja harmillisen usein tällöin sitä rahaa ei niin vain saakkaan aina kovin helposti.

Ja vaikka lainaa voisikin saada, niin ongelma on usein se että sitä ei saa niin nopeasti. Mitä isompi summa on kyseessä, sitä suurempi ongelma tämä usein on. Esimerkiksi 50 - 200 euroa voi vielä löytyä joltain sukulaiselta lainaan aika pikaisestikkin, mutta jos puhutaan usean tuhannen euron lainoista, niin tämä ei suurelle osalle meistä ole mahdollista. Silloin on pakko ottaa vippi muualta.​

rahaa heti tilille

Pankista voisi olla mukava sitä lainaa hakea, mutta pankit eivät ole nopeita. He käsittelevät usein lainoja ainakin pari arkipäivää, eikä siis edes viikonloppuisin. Mutta netistä, netistä on mahdollista saada pikavippiä tai lainaa todella nopeasti, ja se onkin monelle se pelastus kun on pakko saada rahaa heti tilille ja nopeasti!

Melko uutena uutuutena on nimittäin nykyään tullut systeemi, joka kulkee nimellä Instator. Se on palvelu, joka tekee lainapäätöksen ihmisten puolesta automaattisesti. Sen avulla on toisin sanoen melkein mahdollista saada lainaa heti! Ja tämä on nykyään aika yleinen monissa uusissa lainoissa.​

Nettilainojen hakemuksen täyttää yleensä noin 15 minuutissa. Tämän jälkeen edellä mainitun palvelun avulla on mahdollista siis saada lainapäätös heti, ja sen hyväksymällä alkaa rahojen siirtäminen tilillesi myös saman tien, kunhan kello on 7  - 23 välillä. Muutoin rahat siirretään sinulle seuraavana aamuna heti klo 7.​

Koska lainapalvelut omaavat nykyään tilit kaikissa tunnetuissa suomalaisissa pankeissa (Nordea, Sampo, Danske yms.) siirtyvät rahat tilillesi sitten myös minuuteissa tai jopa sekunneissa. Johtopäätös, kun haet lainaa netistä, voit monesti saada rahat käyttöösi jopa alle puolessa tunnissa, tai viimeistään tunnin sisällä. Vaikea onkin keksiä oikein keinoja, mistä voisi lainaa saada yhtä nopeasti ja vielä helposti.​ Se onkin se iso syy miksi suosittelemme niin lämpimästi nettilainoja, kun on pakko saada rahaa nopeasti.

Älä kuitenkaan hätäile

Loppuun haluaisimme kuitenkin lisätä vielä pienenä varoituksen sanana varoituksen siitä, että vaikka lainaa voikin saada melkein heti ja kiire voi olla kova, ei kannata kuitenkaan liika hätäillä. Lue tarkasti lainan ehdot ennen kuin lainaat, ja varmista erityisesti summia ja maksuaikoja katsellessa että kykenet lainan varmasti maksamaan näillä ehdoilla takaisin.

Koskaan ei kannata hakea lainaa niin kiireellä, että ei näitä asioita tarkastaisi. Kiireellä ja huolimattomasti haetut vipit voivat nimittäin johtaa isoihinkin ongelmiin, eikä niiden kanssa voi melkein olla liian varovainen. Vaikka kiire onkin kova, maltti on kuitenkin valttia!​

 • huhtikuu 8, 2019
 • Lainat