Rahaa Heti Tilille (2018) – Lainaa jopa 3000 € Nopeasti!

Rahatilanne hieman tiukka, ja olisi hyvä saada rahaa heti tilille? Jos tämä on tilanteesi, olet saapunut aivan oikeaan osoitteseen, sillä me olemme vertailleet kaikki parhaat pikavipit, lainat ja luotot, jotta saisit helposti haettua lainaa nopeasti ja helposti.

Jos kiire on kova, valitse jokin seuraavista lainoista, ja mikäli haet sitä päiväsaikaan klo 7 - 23 välisenä aikana, saat yleensä rahat tilillesi jo 15 - 30 minuutin sisällä. Jos tarvitset siis rahaa heti, ovat nettilainat yleensä se nopein ja helpoin keino rahaa hankkia!​

lainasto

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 50 - 2000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen pieni vippi 12kk maksuajalla

Lainaston kanssa haluamme suositella nimenomaan sen pikalainaa, jota voi saada 400 euroon asti 12kk maksuajalla hyvin helposti.

Vaikka Lainaston muut lainatuotteet ovat hieman kalliita, on tämä tarjous paras pikavippi pitkällä maksuajalla mitä nyt on tarjolla edullisesti.

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Rahaa heti tilille - Mitä tehdä kun on kiire?

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita joihin ei ole osannut tai edes voinut oikein varautua. Jos monille tulee myös ainakin jossain elämänvaiheessa vastaan myös se tilanne, jolloin on pakko saada rahaa nopeasti tilille. Ja harmillisen usein tällöin sitä rahaa ei niin vain saakkaan aina kovin helposti.

Ja vaikka lainaa voisikin saada, niin ongelma on usein se että sitä ei saa niin nopeasti. Mitä isompi summa on kyseessä, sitä suurempi ongelma tämä usein on. Esimerkiksi 50 - 200 euroa voi vielä löytyä joltain sukulaiselta lainaan aika pikaisestikkin, mutta jos puhutaan usean tuhannen euron lainoista, niin tämä ei suurelle osalle meistä ole mahdollista. Silloin on pakko ottaa vippi muualta.​

rahaa heti tilille

Pankista voisi olla mukava sitä lainaa hakea, mutta pankit eivät ole nopeita. He käsittelevät usein lainoja ainakin pari arkipäivää, eikä siis edes viikonloppuisin. Mutta netistä, netistä on mahdollista saada pikavippiä tai lainaa todella nopeasti, ja se onkin monelle se pelastus kun on pakko saada rahaa heti tilille ja nopeasti!

Melko uutena uutuutena on nimittäin nykyään tullut systeemi, joka kulkee nimellä Instator. Se on palvelu, joka tekee lainapäätöksen ihmisten puolesta automaattisesti. Sen avulla on toisin sanoen melkein mahdollista saada lainaa heti! Ja tämä on nykyään aika yleinen monissa uusissa lainoissa.​

Nettilainojen hakemuksen täyttää yleensä noin 15 minuutissa. Tämän jälkeen edellä mainitun palvelun avulla on mahdollista siis saada lainapäätös heti, ja sen hyväksymällä alkaa rahojen siirtäminen tilillesi myös saman tien, kunhan kello on 7  - 23 välillä. Muutoin rahat siirretään sinulle seuraavana aamuna heti klo 7.​

Koska lainapalvelut omaavat nykyään tilit kaikissa tunnetuissa suomalaisissa pankeissa (Nordea, Sampo, Danske yms.) siirtyvät rahat tilillesi sitten myös minuuteissa tai jopa sekunneissa. Johtopäätös, kun haet lainaa netistä, voit monesti saada rahat käyttöösi jopa alle puolessa tunnissa, tai viimeistään tunnin sisällä. Vaikea onkin keksiä oikein keinoja, mistä voisi lainaa saada yhtä nopeasti ja vielä helposti.​ Se onkin se iso syy miksi suosittelemme niin lämpimästi nettilainoja, kun on pakko saada rahaa nopeasti.

Älä kuitenkaan hätäile

Loppuun haluaisimme kuitenkin lisätä vielä pienenä varoituksen sanana varoituksen siitä, että vaikka lainaa voikin saada melkein heti ja kiire voi olla kova, ei kannata kuitenkaan liika hätäillä. Lue tarkasti lainan ehdot ennen kuin lainaat, ja varmista erityisesti summia ja maksuaikoja katsellessa että kykenet lainan varmasti maksamaan näillä ehdoilla takaisin.

Koskaan ei kannata hakea lainaa niin kiireellä, että ei näitä asioita tarkastaisi. Kiireellä ja huolimattomasti haetut vipit voivat nimittäin johtaa isoihinkin ongelmiin, eikä niiden kanssa voi melkein olla liian varovainen. Vaikka kiire onkin kova, maltti on kuitenkin valttia!​

 • joulukuu 8, 2017
 • Lainat