Pikavippi Tekstiviestillä (2021) – Katso Ohjeet!

Nykyään on käytännössä mahdotonta hakea lainaa tekstiviestillä suoraan, mutta kun olet avannut luottotilin tai tililuoton monissa eri lainapaikoissa, voit sen jälkeen tehdä nostoja tekstiviesteillä suoraan kännykästä.

Tässä onkin listaus lainapalveluista, joista on mahdollista tehdä nostoja tekstarilla vuonna 2020.​

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Voinko saada pikavipin tekstiviestillä

Nykyään on valitettavasti mahdotonta oikein hakea lainaa suoraan tekstarin kautta, sillä kaikki lainapaikat vaativat henkilön tunnistautumista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Mahdollista on kuitenkin myöhemmin, kun tämä hakemus on tehty ja luottotili jo avattu, tehdä nostoja sieltä tekstiviestin kautta ja saada rahat tililleen jo minuuteissa. Tähän ei tarvita mitään älypuhelinta tai vastaavaa, vaan se onnistuu ihan "vanhoillakin puhelimilla", joilla vaan voi lähettää tekstareita.

Tämä ei myöskään maksa mitään ekstraa, joka on yleinen huolenaihe. Joisssakin paikoissa tekstarin lähettäminen voi maksaa hyvin pienen summan, mutta usein se kuuluu hintaan varsinkin jos omaa rajattoman tekstarioikeuden tai vastaavan liittymässään.Muuten kuitenkaan ei ole tullut vastaan lainapaikkaa, missä maksaisi jotain lisää nostaa lainaa tekstiviestillä.​

Tekstareilla ei siis voi hakea suoraan lainaa, mutta kännykän avulla se voi onnistua hyvinkin. Monet lainapalvelut ovat avanneet omia sovelluksiaan kännyköihin, joiden avulla lainan haku käy mahdollisimman helposti kännykän kautta.

pikavippi tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia

Mahdollista on myös hakea lainaa nettisivujen kautta kännykällä, ja tämäkin onnistuu usein melko vaivattomasti sillä kovin paljon ei näissä lainahakemuksissa joudu onneksi kirjoittamaan. Pankkitunnukset vaaditaan kuitenkin tätäkin kautta lainaa haettaessa.​

Pikavippi Tekstiviestillä Ilman Pankkitunnuksia

Valitettavasti siis kuitenkin ilman pankkitunnuksia et tule enään tänäpäivänä saamaan lainaa mistään, sillä se on paras ja luotettavin keino varmistaa henkilön identiteetti ilman että tavataan kasvotusten ja joka hoituu suoraan netin kautta.

Tämän ansiosta pystyt hakemaan nopeasti lainaa, ja kun lähes jokaiselta suomalaiselta nykyään pankkitunnuksetkin löytyvät, ei tämä onneksi ole iso ongelma tai edes este isolle osalle meitä.​

Pankkitunnukset omalla nimellä on siis löydyttyvä, kun haet lainaa netistä. Tämä pätee niin pikavippeihin kuin kulutusluottoihinkin.​