Pikavippi Tekstiviestillä (2022) – Katso Ohjeet!

Nykyään on käytännössä mahdotonta hakea lainaa tekstiviestillä suoraan, mutta kun olet avannut luottotilin tai tililuoton monissa eri lainapaikoissa, voit sen jälkeen tehdä nostoja tekstiviesteillä suoraan kännykästä.

Tässä onkin listaus lainapalveluista, joista on mahdollista tehdä nostoja tekstarilla vuonna 2021.​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Voinko saada pikavipin tekstiviestillä

Nykyään on valitettavasti mahdotonta oikein hakea lainaa suoraan tekstarin kautta, sillä kaikki lainapaikat vaativat henkilön tunnistautumista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Mahdollista on kuitenkin myöhemmin, kun tämä hakemus on tehty ja luottotili jo avattu, tehdä nostoja sieltä tekstiviestin kautta ja saada rahat tililleen jo minuuteissa. Tähän ei tarvita mitään älypuhelinta tai vastaavaa, vaan se onnistuu ihan "vanhoillakin puhelimilla", joilla vaan voi lähettää tekstareita.

Tämä ei myöskään maksa mitään ekstraa, joka on yleinen huolenaihe. Joisssakin paikoissa tekstarin lähettäminen voi maksaa hyvin pienen summan, mutta usein se kuuluu hintaan varsinkin jos omaa rajattoman tekstarioikeuden tai vastaavan liittymässään.Muuten kuitenkaan ei ole tullut vastaan lainapaikkaa, missä maksaisi jotain lisää nostaa lainaa tekstiviestillä.​

Tekstareilla ei siis voi hakea suoraan lainaa, mutta kännykän avulla se voi onnistua hyvinkin. Monet lainapalvelut ovat avanneet omia sovelluksiaan kännyköihin, joiden avulla lainan haku käy mahdollisimman helposti kännykän kautta.

pikavippi tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia

Mahdollista on myös hakea lainaa nettisivujen kautta kännykällä, ja tämäkin onnistuu usein melko vaivattomasti sillä kovin paljon ei näissä lainahakemuksissa joudu onneksi kirjoittamaan. Pankkitunnukset vaaditaan kuitenkin tätäkin kautta lainaa haettaessa.​

Pikavippi Tekstiviestillä Ilman Pankkitunnuksia

Valitettavasti siis kuitenkin ilman pankkitunnuksia et tule enään tänäpäivänä saamaan lainaa mistään, sillä se on paras ja luotettavin keino varmistaa henkilön identiteetti ilman että tavataan kasvotusten ja joka hoituu suoraan netin kautta.

Tämän ansiosta pystyt hakemaan nopeasti lainaa, ja kun lähes jokaiselta suomalaiselta nykyään pankkitunnuksetkin löytyvät, ei tämä onneksi ole iso ongelma tai edes este isolle osalle meitä.​

Pankkitunnukset omalla nimellä on siis löydyttyvä, kun haet lainaa netistä. Tämä pätee niin pikavippeihin kuin kulutusluottoihinkin.​