Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2020) – Lainaa 100 – 2000 €

Tahdotko ottaa pikalainan pitkällä maksuajalla? Sellaisen saaminen käy nykyisin entistä helpommin, ja valikoimaa kruunaavat mm. nämä seuraavat vipit ja lainat.

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Parhaat pikavipit ja lainat pitkällä maksuajalla

Erittäin harvoin maksuvaikeuksiin ajautunut ihminen on aloittanut lainaamisen netissä vaan pääsyynä on suuret pankkien myöntämät lainat, kuten asuntolaina. Netin vipeillä ja lainoilla yritetäänkin sitten paikkailla näitä pankkilainojen aiheuttamia ongelmia jonka seurauksena voidaan helposti päätyä pahaankin velkakierteeseen. Tämä on kuitenkin yleisellä tasolla harvinaista.

Yleensä lainoja ja vippejä haetaan tasapainottamaan omaa taloudellista tilannetta tai hetkellisesti helpottamaan jostain yllättävästä syystä kuten sairaudesta tai työttömyydestä johtuvaa taloudellista painetta. Tämän artikkelin avulla avaamme hieman sitä kuinka tämä prosessi lyhykäisyydessään onnistuu ja lisäksi löydät meiltä halvimmat pikavipit pitkällä maksuajalla, joita löytyy ilmaisella nettihakemuksella heti tilille vuonna 2019.

Mistä vippi kannattaa ottaa?

Pikavipit ovatkin lähinnä antaneet hetken helpotuksen ihmisille joille pankki ei välttämättä lainaa myöntäisi. Näistä lainanottajista suurin osa maksaa maksunsa ajallaan pois ja palaavat normaaliin arkeen kun pikavipit on maksettu pois. Tästä syystä vippejä ei pitäisi tuomita niin raskaasti kuin nyt monet tekevät.

Lainan hakeminen on naurettavan helppoa puuhaa

Pikavippien ja lainojen hakeminen on erittäin yksinkertaista. Yleensä lainantarjoajan nettisivuilta löytyy ilmainen lainahakemus. Nämä hakemukset ovat aina hyvin suunniteltuja ja hyvin helppoja täyttää. Hakemuksen täyttö onnistuukin mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden ympäri. Osa yrityksistä käsittelee hakemuksia jopa läpi yön ja toisilla hakemukset menee käsittelyyn aamuisin. Normaali tilanteessa lainahakemukset käsitellään todella nopeasti ja hyväksyvän päätöksen jälkeen voi lainanhakija nostaa rahat tillilleen. Rahojen siirtyminen on yleensä ihan muutaman minuutin homma, tosin joillain pankeilla siinä saattaa kestää päivä tai kaksi.

Tiesitkö tämän?

Jos lainanhakijalla on asiat kunnossa voi hän olla likivarma että netistä löytyy hänelle pikavippi pitkällä maksuajalla. Luonnollisesti mitä isompia summia halutaan lainata sitä tarkemmiksi lainaehdot menevät. Yleisimpiä ehtoja ovatkin vakituinen työpaikka, säännölliset tulot ja maksuhäiriötön tausta. Joillain yrityksillä on käytössä myös ikärajat jotka vaihtelevat 18-vuotiaasta 25-ikävuoteen saakka.

Lainanhaussa hakijlta vaaditaan myös usein verkkopankkitunnukset sekä puhelinliittymä. Näitä tietoja käytetään hakijan identiteetin varmistamiseen.

Pikavippi pitkällä maksuajalla halvalla

Netti on täynnä toinen toistaan edullisempia vippipaikkoja

Lainaa tai vippiä voidaan hakea monille eri summille ja uusia lainapalveluja tulee markkinoille koko ajan lisää. Pienimmät lainojen nostot ovatkin 10 euroa ja siitä mikä tahansa summa aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainanhakijan onkin suositeltavaa miettiä ja laskea tarkkaan minkä suuruista lainaa tai vippiä hän tarvitsee. Ylisuuri laina voi aiheuttaa hakijalle turhia kuluja ja sen takaisinmaksaminen ottaa pidempään.

Jos sinulla on aiemmin ollut ongelmia lainojesi kanssa ja niistä on jäänyt merkintä luottotietoihisi rajoittaa se lainavaihtoehtojasi. Joissain tapauksissa voit vielä saada vippiä ilman luottotietojakin mutta summat ovat yleensä pienempiä ja sinulta voidaan vaatia takaajia tai vakuuksia tai muuta keinoa taata takaisinmaksukykysi.

Pikavipin takaisinmaksua ei kannata unohtaa

Muista aina että lainat ja pikaluotot tulee maksaa kuluineen pois! Ennen kuin haet lainaa tai vippiä suosittelemme että budjetoit mahdollisimman tarkkaan kaikki taloutesi tulot ja menot sekä jätät hieman pelivaraa yllättäviä kuluja varten. Jos budjettisi pitää ei lainan takaisinmaksussa tulisi olla mitään hätää mutta kukapa meistä tulevaisuuteen näkee joten varaudu pahimpaan ettei lainanlyhennyksen aiheuta turhan suurta taloudellista painetta. Vaikka kyseessä on pikavippi pitkällä maksuajalla, voi sen takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia jos siihen ei varaudu kunnolla.

Oletko joutunut pahaan tilanteeseen?

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Jos kuitenkin alat huomaamaan ettei laskelmasi tule pitämään ja alat jäämään maksuissa jälkeen ota yhteyttä välittömästi lainantarjoajaan. Voit neuvotella heidän kanssaa uuden maksusuunnitelman jossa pystyt pysymään mukana. Jo lasku jota ei ole maksettu eräpäivään mennessä alkaa kasvattaa lainasi kuluja viivästyskoron ja maksuhuomautuksien muodossa. Perintään etenevät lainat alkavat tulla jo huomattavasti alkuperäistä suunnitelmaa kalliimmiksi. Pahimmassa tapauksessa uhkaa lainaajaa maksuhäiriömerkintä joka taas voi aiheuttaa ongelmia luottokorttien, muiden luottojen ja lainojen saannissa tai jopa työpaikan saannissa.

Pikalainat pitkällä maksuajalla 2018

Miksi joku sitten hakee lainaa tai vippiä? Ennemmin kysyisin että miksi ei jos on rahoitustarvetta ja kykyä maksaa laina pois. Netin yksityiset lainapaikat ovat erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja kun haluat vaikkapa unelmiesi lomamatkalle ja kassalippaassa on pieni aukko. Tai jos asuntosi kaipaa remonttia tai uusia kodinkoneita voi nopella pikalainalla hoitaa asian kuntoon ja sitten maksaa lainan pois sellaisissa erissä kuin se sinulle sopii.

Ainoa asia mihin pikalainaa tai vippiä ei tulisi koskaan ottaa on vanhojen velkojen maksu. Tämä kuten jo aiemmin mainittiin on suuri syy miksi lainaaja voi ajautua pahaankin velkakierteeseen josta on sitten todella vaikea päästä pois.