Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2018) – Lainaa 100 – 2000 €

Oletko koskaan hakenut lainaa tai pikavippiä netistä?

Tämän artikkelin avulla avaamme hieman sitä kuinka tämä prosessi lyhykäisyydessää onnistuu ja lisäksi löydät meiltä halvimmat pikavipit pitkällä maksuajalla, joita löytyy ilmaisella nettihakemuksella heti tilille vuonna 2018. Sivusto pysyy aina ajan tasalla, sillä sitä päivittää joukko alan ammattilaisia, joiden silmistä ei jää mikään asia huomaamatta. Suosittelemme siis tutustumaan myös etusivuun, mikäli olet etsimässä pikavippiä tai mitä tahansa lainatuotetta.

Parhaat pikavipit ja lainat pitkällä maksuajalla (päivitetty tammikuussa 2018)

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

Ege kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • 100 - 2800 €
 • Lainapäätös nopeasti
 • Rahat tililläsi jo 30 minuutissa
 • Edullinen ja selkeästi hinnoiteltu luottolaina

Ikäraja 20v​

2

Ege tarjoaa selvästi hinnoitellut ja laadukkaat nopeat lainat 100 - 2800 euron väliltä.

Lainaa on mahdollista saada tililleen jo 30 minuutissa, ja hinnoiltaan nämä luottotilit ovat ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä vuonna 2018.

Loistava valinta erityisesti jos kaipaat edullista pientä lainaa reilummalle maksuajalla!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • 500 - 50000 €
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Ei tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia

Ikäraja 20v​


Aktiivilaina on eräs uusimmista lainapalveluista, avaten ovensa suomalaisille helmikuusta 2018.

Sen kautta on helppo ja nopea hakea erityisesti suurempia lainoja edulllisella korolla ja lähes niin pitkällä maksuajalla kuin vain haluat.

Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun haet suurempaa lainaa edullisesti!​

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Erittäin harvoin maksuvaikeuksiin ajautunut ihminen on aloittanut lainaamisen netissä vaan pääsyynä on suuret pankkien myöntämät lainat, kuten asuntolaina. Netin vipeillä ja lainoilla yritetäänkin sitten paikkailla näitä pankkilainojen aiheuttamia ongelmia jonka seurauksena voidaan helposti päätyä pahaankin velkakierteeseen. Tämä on kuitenkin yleisellä tasolla harvinaista.

Yleensä lainoja ja vippejä haetaan tasapainottamaan omaa taloudellista tilannetta tai hetkellisesti helpottamaan jostain yllättävästä syystä kuten sairaudesta tai työttömyydestä johtuvaa taloudellista painetta.

Mistä vippi kannattaa ottaa?

Pikavipit ovatkin lähinnä antaneet hetken helpotuksen ihmisille joille pankki ei välttämättä lainaa myöntäisi. Näistä lainanottajista suurin osa maksaa maksunsa ajallaan pois ja palaavat normaaliin arkeen kun pikavipit on maksettu pois. Tästä syystä vippejä ei pitäisi tuomita niin raskaasti kuin nyt monet tekevät.

Lainan hakeminen on naurettavan helppoa puuhaa

Pikavippien ja lainojen hakeminen on erittäin yksinkertaista. Yleensä lainantarjoajan nettisivuilta löytyy ilmainen lainahakemus. Nämä hakemukset ovat aina hyvin suunniteltuja ja hyvin helppoja täyttää. Hakemuksen täyttö onnistuukin mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden ympäri. Osa yrityksistä käsittelee hakemuksia jopa läpi yön ja toisilla hakemukset menee käsittelyyn aamuisin. Normaali tilanteessa lainahakemukset käsitellään todella nopeasti ja hyväksyvän päätöksen jälkeen voi lainanhakija nostaa rahat tillilleen. Rahojen siirtyminen on yleensä ihan muutaman minuutin homma, tosin joillain pankeilla siinä saattaa kestää päivä tai kaksi.

Tiesitkö tämän?

Jos lainanhakijalla on asiat kunnossa voi hän olla likivarma että netistä löytyy hänelle pikavippi pitkällä maksuajalla. Luonnollisesti mitä isompia summia halutaan lainata sitä tarkemmiksi lainaehdot menevät. Yleisimpiä ehtoja ovatkin vakituinen työpaikka, säännölliset tulot ja maksuhäiriötön tausta. Joillain yrityksillä on käytössä myös ikärajat jotka vaihtelevat 18-vuotiaasta 25-ikävuoteen saakka.

Lainanhaussa hakijlta vaaditaan myös usein verkkopankkitunnukset sekä puhelinliittymä. Näitä tietoja käytetään hakijan identiteetin varmistamiseen.

Pikavippi pitkällä maksuajalla halvalla

Netti on täynnä toinen toistaan edullisempia vippipaikkoja

Lainaa tai vippiä voidaan hakea monille eri summille ja uusia lainapalveluja tulee markkinoille koko ajan lisää. Pienimmät lainojen nostot ovatkin 10 euroa ja siitä mikä tahansa summa aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainanhakijan onkin suositeltavaa miettiä ja laskea tarkkaan minkä suuruista lainaa tai vippiä hän tarvitsee. Ylisuuri laina voi aiheuttaa hakijalle turhia kuluja ja sen takaisinmaksaminen ottaa pidempään.

Jos sinulla on aiemmin ollut ongelmia lainojesi kanssa ja niistä on jäänyt merkintä luottotietoihisi rajoittaa se lainavaihtoehtojasi. Joissain tapauksissa voit vielä saada vippiä ilman luottotietojakin mutta summat ovat yleensä pienempiä ja sinulta voidaan vaatia takaajia tai vakuuksia tai muuta keinoa taata takaisinmaksukykysi.

Pikavipin takaisinmaksua ei kannata unohtaa

Muista aina että lainat ja pikaluotot tulee maksaa kuluineen pois! Ennen kuin haet lainaa tai vippiä suosittelemme että budjetoit mahdollisimman tarkkaan kaikki taloutesi tulot ja menot sekä jätät hieman pelivaraa yllättäviä kuluja varten. Jos budjettisi pitää ei lainan takaisinmaksussa tulisi olla mitään hätää mutta kukapa meistä tulevaisuuteen näkee joten varaudu pahimpaan ettei lainanlyhennyksen aiheuta turhan suurta taloudellista painetta. Vaikka kyseessä on pikavippi pitkällä maksuajalla, voi sen takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia jos siihen ei varaudu kunnolla.

Oletko joutunut pahaan tilanteeseen?

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Jos kuitenkin alat huomaamaan ettei laskelmasi tule pitämään ja alat jäämään maksuissa jälkeen ota yhteyttä välittömästi lainantarjoajaan. Voit neuvotella heidän kanssaa uuden maksusuunnitelman jossa pystyt pysymään mukana. Jo lasku jota ei ole maksettu eräpäivään mennessä alkaa kasvattaa lainasi kuluja viivästyskoron ja maksuhuomautuksien muodossa. Perintään etenevät lainat alkavat tulla jo huomattavasti alkuperäistä suunnitelmaa kalliimmiksi. Pahimmassa tapauksessa uhkaa lainaajaa maksuhäiriömerkintä joka taas voi aiheuttaa ongelmia luottokorttien, muiden luottojen ja lainojen saannissa tai jopa työpaikan saannissa.

Pikalainat pitkällä maksuajalla 2018

Miksi joku sitten hakee lainaa tai vippiä? Ennemmin kysyisin että miksi ei jos on rahoitustarvetta ja kykyä maksaa laina pois. Netin yksityiset lainapaikat ovat erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja kun haluat vaikkapa unelmiesi lomamatkalle ja kassalippaassa on pieni aukko. Tai jos asuntosi kaipaa remonttia tai uusia kodinkoneita voi nopella pikalainalla hoitaa asian kuntoon ja sitten maksaa lainan pois sellaisissa erissä kuin se sinulle sopii.

Ainoa asia mihin pikalainaa tai vippiä ei tulisi koskaan ottaa on vanhojen velkojen maksu. Tämä kuten jo aiemmin mainittiin on suuri syy miksi lainaaja voi ajautua pahaankin velkakierteeseen josta on sitten todella vaikea päästä pois.