Pikavippi pankkitunnuksilla 2018

Pikalainan ottaminen pankkitunnusten avulla on nykyään helppoa. Lähes jokainen yritys tarjoaa mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnusten avulla. Lainan hakeminen on näin helppoa ja yksinkertaista – sekä paljon tekstiviestillä haettavaa lainaa nopeampaa.

Hakemalla pikalainan pankkitunnuksilla säästät myös rahaa, koska vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Alla listaan yrityksiä, jotka tarjoavat pikalainaa pankkitunnuksien avulla:

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Nykyään vaaditaan pankkitunnistautuminen lähes jokaisessa pikalainayrityksessä. Lue alempaa, kuinka sinä saat itsellesi pikalainan pankkitunnusten avulla.

Jopa pikavipeistä säädetty laki vaatii tunnistautumisen omilla verkkopankkitunnuksilla pikalainaa hakiessa. Näin pikalainapaikat ovat velvoitettuja tarkistamaan henkilöllisyytesi jollain konstilla, ja yleisimpänä vuonna 2013 on käytössä TUPAS-verkkopankkitunnistautuminen minkä avulla onnistuu pikalaina pankkitunnuksilla prepaid liittymälläkin.

Salaisella numerolla pikalaina pankkitunnuksilla onkin kätevä ratkaisu, jos tunnistaudut omilla tunnuksillasi, et tarvitse julkista matkapuhelin liittymää! Lähes jokaisella meistä on tänä päivänä oman pankkimme verkkopankkitunnukset, joiden avulla pystytään varmistamaan henkilöllisyys internetissä.

Pankkitunnuksilla vipin ottaminen on hieman kuin allekirjoittaisit sopimuspaperin, mutta tässä tapauksessa allekirjoitat sen vain omalla käyttäjätunnuksella, salasanalla sekä viimeiseksi vielä avainkoodilla tai tunnusluvulla – riippuen oletko Sampo pankin, Nordean tai vaikkapa Osuuspankin jäsen.

Verkkopankkitunnuksilla pikalainaa? – TUPAS-tunnistautuminen

Lähes kaikki pikavippi-yritykset käyttävät TUPAS-tunnistautumista tarjotakseen mahdollisuuden saada pikalaina pankkitunnuksilla. TUPAS on suomalaisten pankkien tarjoama tunnistautumis palvelu, jonka avulla henkilö voidaan tunnistaa hänen omien verkkopankkitunnusten avulla. Tässä vielä muutama yritys:

Hakemisprosessi itsessään on yksinkertainen. Menet vain valitsemasi vippifirman sivuille ja valitset sivustosta riippuen joko suoraan tunnistautumisen palveluntarjoajan linkistä, tai sitten vaihtoehtoisesti aloitat heti verkkohakemuksen täyttämisen, jonka jälkeen sinut ohjataan valitsemasi pankin internetsivuille.

pikavippi pankkitunnuksilla

Pankin sivuilla syötät oman tunnuslukusi sekä salasanasi/avainkoodisi, jonka jälkeen pankki viestii lainantarjoajalle, että tunnistautuminen onnistui ja lähettää tietosi (henkilöturvatunnus sekä etunimi ja sukunimi) lainaajalle.

Tämän jälkeen sinut ohjataan yleensä automaattisesti takaisin vippifirman sivuille, jossa sinun tulee jatkaa hakemusta ohjeiden mukaisesti. Monissa paikoissa sinun tulee tämän lisäksi vahvistaa puhelinnumerosi. Tämä on toteutettu eri yrityksissä eri tavalla ja kannattaakin käyttää joko meidän omaa pikavippivertailua tai jotain toista palvelua (Pikavippivertailu – Uudet pikavipit).

Toiset yrityksen lähettävät maksuttoman viestin matkapuhelimeesi. Tässä viestissä on koodi, joka sinun tulee syöttää sille varattuun kohtaan ja näin varmistetaan, että antamasi puhelinnumero on oikea. Toiset pikalaina yritykset taas vaativat sinua lähettämään (yleensä maksullisen) vahvistusviestin heidän palvelunumeroonsa. Kannattaa ottaa selvää ennen hakemista miten valitsemasi pikavippi-yritys toimii.

Tämän jälkeen lainahakemuksesi käsitellään yleensä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen tekstiviestillä.

Pikalaina pankkitunnuksilla heti tilille

Jos pikavippi myönnetään, saat siitä vielä vahvistusviestin puhelimeesi. Tämän jälkeen on kyse enään minuuteista ennenkö rahat ovat tililläsi! Kuten huomaat, pikalaina pankkitunnuksilla on helppo hakea ja vaatii vain vähän aikaa, vaivaa tai panostusta sinulta itseltäsi – sinun tulee vain valita lainapaikka!

Onnea lainaamiseen!