Pikavippi pankkitunnuksilla 2019

Pikalainan ottaminen pankkitunnusten avulla on nykyään helppoa. Lähes jokainen yritys tarjoaa mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnusten avulla. Lainan hakeminen on näin helppoa ja yksinkertaista – sekä paljon tekstiviestillä haettavaa lainaa nopeampaa.

Hakemalla pikalainan pankkitunnuksilla säästät myös rahaa, koska vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Alla listaan yrityksiä, jotka tarjoavat pikalainaa pankkitunnuksien avulla:

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Nykyään vaaditaan pankkitunnistautuminen lähes jokaisessa pikalainayrityksessä. Lue alempaa, kuinka sinä saat itsellesi pikalainan pankkitunnusten avulla.

Jopa pikavipeistä säädetty laki vaatii tunnistautumisen omilla verkkopankkitunnuksilla pikalainaa hakiessa. Näin pikalainapaikat ovat velvoitettuja tarkistamaan henkilöllisyytesi jollain konstilla, ja yleisimpänä vuonna 2013 on käytössä TUPAS-verkkopankkitunnistautuminen minkä avulla onnistuu pikalaina pankkitunnuksilla prepaid liittymälläkin.

Salaisella numerolla pikalaina pankkitunnuksilla onkin kätevä ratkaisu, jos tunnistaudut omilla tunnuksillasi, et tarvitse julkista matkapuhelin liittymää! Lähes jokaisella meistä on tänä päivänä oman pankkimme verkkopankkitunnukset, joiden avulla pystytään varmistamaan henkilöllisyys internetissä.

Pankkitunnuksilla vipin ottaminen on hieman kuin allekirjoittaisit sopimuspaperin, mutta tässä tapauksessa allekirjoitat sen vain omalla käyttäjätunnuksella, salasanalla sekä viimeiseksi vielä avainkoodilla tai tunnusluvulla – riippuen oletko Sampo pankin, Nordean tai vaikkapa Osuuspankin jäsen.

Verkkopankkitunnuksilla pikalainaa? – TUPAS-tunnistautuminen

Lähes kaikki pikavippi-yritykset käyttävät TUPAS-tunnistautumista tarjotakseen mahdollisuuden saada pikalaina pankkitunnuksilla. TUPAS on suomalaisten pankkien tarjoama tunnistautumis palvelu, jonka avulla henkilö voidaan tunnistaa hänen omien verkkopankkitunnusten avulla. Tässä vielä muutama yritys:

Hakemisprosessi itsessään on yksinkertainen. Menet vain valitsemasi vippifirman sivuille ja valitset sivustosta riippuen joko suoraan tunnistautumisen palveluntarjoajan linkistä, tai sitten vaihtoehtoisesti aloitat heti verkkohakemuksen täyttämisen, jonka jälkeen sinut ohjataan valitsemasi pankin internetsivuille.

pikavippi pankkitunnuksilla

Pankin sivuilla syötät oman tunnuslukusi sekä salasanasi/avainkoodisi, jonka jälkeen pankki viestii lainantarjoajalle, että tunnistautuminen onnistui ja lähettää tietosi (henkilöturvatunnus sekä etunimi ja sukunimi) lainaajalle.

Tämän jälkeen sinut ohjataan yleensä automaattisesti takaisin vippifirman sivuille, jossa sinun tulee jatkaa hakemusta ohjeiden mukaisesti. Monissa paikoissa sinun tulee tämän lisäksi vahvistaa puhelinnumerosi. Tämä on toteutettu eri yrityksissä eri tavalla ja kannattaakin käyttää joko meidän omaa pikavippivertailua tai jotain toista palvelua (Pikavippivertailu – Uudet pikavipit).

Toiset yrityksen lähettävät maksuttoman viestin matkapuhelimeesi. Tässä viestissä on koodi, joka sinun tulee syöttää sille varattuun kohtaan ja näin varmistetaan, että antamasi puhelinnumero on oikea. Toiset pikalaina yritykset taas vaativat sinua lähettämään (yleensä maksullisen) vahvistusviestin heidän palvelunumeroonsa. Kannattaa ottaa selvää ennen hakemista miten valitsemasi pikavippi-yritys toimii.

Tämän jälkeen lainahakemuksesi käsitellään yleensä muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen tekstiviestillä.

Pikalaina pankkitunnuksilla heti tilille

Jos pikavippi myönnetään, saat siitä vielä vahvistusviestin puhelimeesi. Tämän jälkeen on kyse enään minuuteista ennenkö rahat ovat tililläsi! Kuten huomaat, pikalaina pankkitunnuksilla on helppo hakea ja vaatii vain vähän aikaa, vaivaa tai panostusta sinulta itseltäsi – sinun tulee vain valita lainapaikka!

Onnea lainaamiseen!