Pikavippi Luottotiedottomalle (2022) – Lainaa Ilman luottotietoja?

Netissä kysytään usein, että mistä saisi pikavipin luottotiedottomalle. Jotkut ovat foorumeilla myös kertoneet vinkkejä, että niiltä ja niiltä pikavippiyrityksiltä saisi. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa! Yksikään suomalainen pikavippiyritys ei lainaa rahaa, jos sinulla ei ole luottotiedot kunnossa!

Tähän löytyy myös yksinkertainen syy. Pikavippipalvelut vain häviävät rahansa jos he lainaavat luottotiedottomille. He haluavat asiakkaita, jotka maksavat lainan ajallaan takaisin. Jo pelkästään riski lainan takaisinsaannista on luottotiedottomien kohdalla liian suuri – ehkäpä he eivät maksa takaisin ollenkaan. Lainapalveluille ei siis ole edes järkevää lainata rahaa luottotietonsa menettäneille.

Esimerkiksi tässä on lista suuresta osasta netin lainapalveluista 2021. Kun niitä katselet, näet kyllä että moni estää suoraan lainan antamisen jos luottotiedot ovat menneet.​

Lainaa Ilman luottotietoja?

Ei olekkaan mitenkään harvinainen kysymys, että ihmiset ympäri nettiä hakevat vinkkejä siihen, miten he voivat saada lainaa luottotiedottomalle. Jotkut ovat myös kertoneet ideoita, että se olisi mahdollista sieltä tai täältä lainapaikasta. Kuitenkin käytännössä varsinkin nykyään 2018 ja 2019, ei tämä kyllä käy enään mitenkään samalla tavalla kuin mitä se on ehkä onnistunut 10 vuotta sitten.

Pikavippi luottotiedottomalle on vaikea saada ihan siitä syystä, että sitä ei kannata antaa. Lainaajien kannalta sellaisen lainan antaminen on todella tuhoisaa. Vaikka joku ehkä sen maksaa takaisin, niin niin iso osa jättää sen tekemättä että lopulta tulos on todella huono. Ja tässä ei edes oteta huomioon sitä vaikutusta, mitä voisi syntyä siitä että joku lainapaikka antaisi lainaa ilman luottotietoja oleville hakijoille.

Nykyään kun vippien ja muidenkin lainojen korot ovat tarkemmin säädetyt, niin tämän takia ikärajoja on nostettu 18 vuodesta, ja samalla muutenkin lainan saamista jonkin verran kiristetty. Toki se ei yleensä ole edelleenkään mitenkään vaikeaa, mutta kuitenkin samalla tavalla sen saaminen on mahdotonta jos ongelma on näinkin suuri että luottotiedot eivät ole kunnossa. Se on kuitenkin aika vahva merkki siitä, että joitakin ongelmia voi hyvin tulla, ja tämän takia lainaaminen ei tällöin tapahdu.

Toinen seikka on myöskin se, että nykyisin luottotiedot ovat todella helppo tarkistaa. Tämänkin vuoksi myös uudet lainapaikat ja uudet lainat pystyvät niitä helposti ja edullisesti tarkistamaan. Tämän takia ei siten synny myöskään sitä tilannetta, että olisi tavallaan kahdet markkinat. Myöskään niiltä pieniltä ja uusilta firmoilta ei saa vippiä luottotiedottomalle sen helpommin.​

Jos sinulla on velkoja, kannattaa siis aina ensisijaisesti hoitaa ne pois. Uutta lainaa ei kannata ottaa, koska se vain kasvattaa edellisten velkojesi määrää ja kierre jatkuu, usein vaan selvästi vakavampana.

Jos luottotiedot ovat menneet, kannattaa se ottaa merkkinä siitä, että jotain kannattaa muuttaa ja ehkä ottaa pieni huili lainaamisesta. Velkaneuvonnasta voit myöskin saada tarkemmin apua jos allasi on aikaisempia velkoja jotka painavat päälle. Uutta velkaa ei kuitenkaan kannata ottaa ja pikavippi luottotiedottomalle on usein sellainen mitä ei edes kannattaisi ottaa. Onneksi myöskään sitä ei enään oikeastaan ole mahdollista edes saada.​