Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia – Mikä tilanne vuonna 2018?

Jokaisella suomalaisella ei välttämättä ole käytössään verkkopankkitunnuksia, jolloin pikavippi ilman pankkitunnuksa on ainoa järkevä vaihtoehto. Vaikka pikavippien alkuaikoina tarvittiinkin aina vain julkinen numero, vaatii useimmat lainapalvelut nykyään myös pankkitunnuksia.

Tässä kuitenkin löytämiämme lainapaikkoja, josta voi olla mahdollista hakea lainaa ilman pankkitunnuksia:

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Miten pikavippi ilman pankkitunnuksia?

Lähestulkoon jokainen pikavippipalvelu tarjoaa nykyään tunnistautumista pankkitunnuksilla. Paras pikavippi löytyy kätevästi vaikkapa  pikavippivertailulla. Osassa palveluista voit hakea lainaa myös pelkästään verkkopankkitunnuksilla, ilman yhdenkään tekstiviestin lähettämistä. Osassa voit tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, mutta itse laina pitää vielä hyväksyä tekstiviestillä.

Esimerkiksi OK Money, Viestilaina ja Capitum tarjoaa täysin ilmaisia nettihakemuksia, kuten myös monet muut vippipalvelut.

Pikalainan hakeminen pankkitunnuksilla saattaa usein tulla myös halvemmaksi kuin tekstiviestihakemuksella. Yleensä tekstiviestikulut tulevat vielä erikseen lainan käsittelymaksujen ja koron päälle, joten tekemällä hakemuksen ilmaiseksi internetin kautta voit helposti säästää jopa 2-6 euroa, pikavippipalvelusta riippuen.

Pankkitunnuksien käyttö pikavipin hakemiseen on myös huomattavasti kätevämpää ja helpompaa kuin kännykän naputteleminen. Parhaassa tapauksessa tiedot voi täyttää kokonaan nettisivulla, joissakin palveluissa joudut lähettämään vain vahvistusviestin, mutta muutamassa pikavippipalvelussa joudut täyttämään koko hakemuksen tekstiviestiin. Kuinka epämukavaa!

Tämän lisäksi verkkopankissa tunnistautuminen onnistuu vaikka käytössäsi olisi prepaid-liittymä tai numerosi olisi salainen.

Internetissä tunnistautuminen käyttää TUPAS-palvelua, joten tunnistautuminen on luotettavaa ja turvallista. TUPAS on suomalaisten pankkien välinen tunnistautumispalvelu ja yhteinen rajapinta palveluille. Sitä käyttämällä vippipalvelut voivat turvallisesti ohjata asiakkaansa heidän omiin pankkeihinsa, ja pankit varmistavat asiakkaan henkilöllisyyden ja todentavat sen vippipalveluille.

Nykyään verkkotunnistautuminen on itse asiassa suositellumpi tapa, sekä asiakkaan että pikavippiyrityksen kannalta. Monet vippipalvelut haluavatkin, että ensimmäistä kertaa asiakas tunnistautuu netissä. TUPAS on molemmille osapuolille turvallisempaa ja hakijan henkilöllisyys saadaan paljon varmemmin todistettua.

Joissakin palveluissa riittää myös, että tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla vain kerran. Tämän jälkeen saat PIN-koodin, jota voit käyttää sekä nettihakemuksissa että tilatessasi pikavippiä tekstiviestillä. Tämä sekä helpottaa että nopeuttaa uusien pikavippien hakemista seuraavilla kerroilla, eikä sinun tarvitse enää tunnistautua uudelleen. Edes vaikka sinulla olisi käytössäsi prepaid-matkapuhelinliittymä tai salainen numero.

Jos siis haluat hakea pikavipin ilman pankkitunnuksia, on se tänäpäivänä jo todella vaikeaa saada Suomessa! Katsasta eri pikavipit vippivertailusta ja kulutusluotto luottovertailusta.