Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia – Mikä tilanne vuonna 2018?

Jokaisella suomalaisella ei välttämättä ole käytössään verkkopankkitunnuksia, jolloin pikavippi ilman pankkitunnuksa on ainoa järkevä vaihtoehto. Vaikka pikavippien alkuaikoina tarvittiinkin aina vain julkinen numero, vaatii useimmat lainapalvelut nykyään myös pankkitunnuksia.

Tässä kuitenkin löytämiämme lainapaikkoja, josta voi olla mahdollista hakea lainaa ilman pankkitunnuksia:

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

  • 400 - 2100 €
  • Maksuaikaa 3 - 96 kk
  • Ikäraja 21v
  • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainasumma 10 - 3000€
  • Laina-aika 3 -56 kk
  • Ikäraja 21v
  • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Miten pikavippi ilman pankkitunnuksia?

Lähestulkoon jokainen pikavippipalvelu tarjoaa nykyään tunnistautumista pankkitunnuksilla. Paras pikavippi löytyy kätevästi vaikkapa  pikavippivertailulla. Osassa palveluista voit hakea lainaa myös pelkästään verkkopankkitunnuksilla, ilman yhdenkään tekstiviestin lähettämistä. Osassa voit tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, mutta itse laina pitää vielä hyväksyä tekstiviestillä.

Esimerkiksi OK Money, Viestilaina ja Capitum tarjoaa täysin ilmaisia nettihakemuksia, kuten myös monet muut vippipalvelut.

Pikalainan hakeminen pankkitunnuksilla saattaa usein tulla myös halvemmaksi kuin tekstiviestihakemuksella. Yleensä tekstiviestikulut tulevat vielä erikseen lainan käsittelymaksujen ja koron päälle, joten tekemällä hakemuksen ilmaiseksi internetin kautta voit helposti säästää jopa 2-6 euroa, pikavippipalvelusta riippuen.

Pankkitunnuksien käyttö pikavipin hakemiseen on myös huomattavasti kätevämpää ja helpompaa kuin kännykän naputteleminen. Parhaassa tapauksessa tiedot voi täyttää kokonaan nettisivulla, joissakin palveluissa joudut lähettämään vain vahvistusviestin, mutta muutamassa pikavippipalvelussa joudut täyttämään koko hakemuksen tekstiviestiin. Kuinka epämukavaa!

Tämän lisäksi verkkopankissa tunnistautuminen onnistuu vaikka käytössäsi olisi prepaid-liittymä tai numerosi olisi salainen.

Internetissä tunnistautuminen käyttää TUPAS-palvelua, joten tunnistautuminen on luotettavaa ja turvallista. TUPAS on suomalaisten pankkien välinen tunnistautumispalvelu ja yhteinen rajapinta palveluille. Sitä käyttämällä vippipalvelut voivat turvallisesti ohjata asiakkaansa heidän omiin pankkeihinsa, ja pankit varmistavat asiakkaan henkilöllisyyden ja todentavat sen vippipalveluille.

Nykyään verkkotunnistautuminen on itse asiassa suositellumpi tapa, sekä asiakkaan että pikavippiyrityksen kannalta. Monet vippipalvelut haluavatkin, että ensimmäistä kertaa asiakas tunnistautuu netissä. TUPAS on molemmille osapuolille turvallisempaa ja hakijan henkilöllisyys saadaan paljon varmemmin todistettua.

Joissakin palveluissa riittää myös, että tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla vain kerran. Tämän jälkeen saat PIN-koodin, jota voit käyttää sekä nettihakemuksissa että tilatessasi pikavippiä tekstiviestillä. Tämä sekä helpottaa että nopeuttaa uusien pikavippien hakemista seuraavilla kerroilla, eikä sinun tarvitse enää tunnistautua uudelleen. Edes vaikka sinulla olisi käytössäsi prepaid-matkapuhelinliittymä tai salainen numero.

Jos siis haluat hakea pikavipin ilman pankkitunnuksia, on se tänäpäivänä jo todella vaikeaa saada Suomessa! Katsasta eri pikavipit vippivertailusta ja kulutusluotto luottovertailusta.