Pikavippi Ilman Pankkitunnuksia – Mikä tilanne vuonna 2022?

Jokaisella suomalaisella ei välttämättä ole käytössään verkkopankkitunnuksia, jolloin pikavippi ilman pankkitunnuksia on ainoa järkevä vaihtoehto. Vaikka pikavippien alkuaikoina tarvittiinkin aina vain julkinen numero, vaatii useimmat lainapalvelut nykyään myös pankkitunnuksia.

Harvoin on mahdollisuuksia lainaa enään ilman näitä tunnuksia siis hakea. Jos se kuitenkin jostain onnistuu, niin lainan kilpailuttaminen voi olla ainoita oikeasti toimivia keinoja tälläinen paikka löytää. Todennäköisyys lainan saamiselle on kuitenkin hyvin pieni.​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Miten pikavippi ilman pankkitunnuksia?

Lähestulkoon jokainen pikavippipalvelu tarjoaa nykyään tunnistautumista pankkitunnuksilla. Paras pikavippi löytyy kätevästi vaikkapa  pikavippivertailulla. Osassa palveluista voit hakea lainaa myös pelkästään verkkopankkitunnuksilla, ilman yhdenkään tekstiviestin lähettämistä. Osassa voit tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, mutta itse laina pitää vielä hyväksyä tekstiviestillä.

Pikalainan hakeminen pankkitunnuksilla saattaa usein tulla myös halvemmaksi kuin tekstiviestihakemuksella. Yleensä tekstiviestikulut tulevat vielä erikseen lainan käsittelymaksujen ja koron päälle, joten tekemällä hakemuksen ilmaiseksi internetin kautta voit helposti säästää jopa 2-6 euroa, pikavippipalvelusta riippuen.

Pankkitunnuksien käyttö pikavipin hakemiseen on myös huomattavasti kätevämpää ja helpompaa kuin kännykän naputteleminen. Parhaassa tapauksessa tiedot voi täyttää kokonaan nettisivulla, joissakin palveluissa joudut lähettämään vain vahvistusviestin, mutta muutamassa pikavippipalvelussa joudut täyttämään koko hakemuksen tekstiviestiin. Kuinka epämukavaa!

Tämän lisäksi verkkopankissa tunnistautuminen onnistuu vaikka käytössäsi olisi prepaid-liittymä tai numerosi olisi salainen.

Internetissä tunnistautuminen käyttää TUPAS-palvelua, joten tunnistautuminen on luotettavaa ja turvallista. TUPAS on suomalaisten pankkien välinen tunnistautumispalvelu ja yhteinen rajapinta palveluille. Sitä käyttämällä vippipalvelut voivat turvallisesti ohjata asiakkaansa heidän omiin pankkeihinsa, ja pankit varmistavat asiakkaan henkilöllisyyden ja todentavat sen vippipalveluille.

Nykyään verkkotunnistautuminen on itse asiassa suositellumpi tapa, sekä asiakkaan että pikavippiyrityksen kannalta. Monet vippipalvelut haluavatkin, että ensimmäistä kertaa asiakas tunnistautuu netissä. TUPAS on molemmille osapuolille turvallisempaa ja hakijan henkilöllisyys saadaan paljon varmemmin todistettua.

Joissakin palveluissa riittää myös, että tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla vain kerran. Tämän jälkeen saat PIN-koodin, jota voit käyttää sekä nettihakemuksissa että tilatessasi pikavippiä tekstiviestillä. Tämä sekä helpottaa että nopeuttaa uusien pikavippien hakemista seuraavilla kerroilla, eikä sinun tarvitse enää tunnistautua uudelleen. Edes vaikka sinulla olisi käytössäsi prepaid-matkapuhelinliittymä tai salainen numero.

Jos siis haluat hakea pikavipin ilman pankkitunnuksia, on se tänäpäivänä jo todella vaikeaa saada Suomessa! Katsasta eri pikavipit vippivertailusta ja kulutusluotto luottovertailusta.