Pikavippi 500e (2018) – Hae 500 Euron Vippi jo tänään!

500 euron laina on pienehkö laina, joka on kuitenkin lainasummaltaan yksi suurimmista pikavipeistä. 500 euron lainoja kutsutaan myös nimillä pikavippi, pikalaina, pienlaina, pikaluotto, vippi, tekstiviestilaina ja tekstivippi. 500 euron lainat ovat yleensä 7-30 vuorokauden pituisia lainoja, jotka ovat niin kutsuttuja vakuudettomia lainoja. Vakuudettomien lainojen saamiseksi ei hakijalla tarvitse olla vakuuksia eikä takaajia. Kunnossa olevat luottotiedot suomen kansalaisuus ja vähintään 18-vuoden ikä ovat riittävä tae yleensä lainan takaisinmaksusta.

Paras pikavippi 500e 2019

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla TAMMI18

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Hae oma 500 euron vippi

500 euron lainaamiseksi tulee sinun joko täyttää verkkohakemus tai soittaa tai lähettää tekstiviesti valitsemallesi 500e pikavippi lainoja myöntävälle yritykselle. Tämän jälkeen tulet saamaan joko myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen. Lainapäätöksen myönteisyys riippuu siitä oletko täyttänyt valitsemasi yrityksen lainaehdot, juuri valitsemasi suuruiselle lainasummalle. Lainaehdot taas riippuvat paljolti siitä minkä suuruisesta summasta on kyse. Usein vasta kahdeksantoista vuotta täyttäneet sekä ensimmäistä kertaa lainaavat saavat lainata vain pienempiä summia. Kunkin yrityksen lainaehtoihin on hyvä tutustua kaikessa rauhassa pikavippiyritysten kotisivuilla juuri sen omiin tarpeisiin parhaiten sopivan 500e lainan löytämiseksi.

Jokainen meistä voi joskus ajautua tavallista heikompaan taloudelliseen tilanteeseen. Joskus odottamattomat laskut tai muut maksut saattavat järkyttää perheen rahallista tilannetta ja nopea ja vaivaton laina saattaa olla paikallaan. Pikalaina 500e on laina-ajaltaan lyhyt, joten se auttaa parhaiten juuri tilapäisessä rahantarpeessa. Ennen lainan ottoa onkin erityisen tärkeätä, että tarkkaan harkitset minkä pituisen lainan tarvitset ja milloin sinulla on varaa maksaa lainaamasi rahat takaisin.

pikavippi 500e

Kulutusluotto 500e 2019 Heti

Takaisinmaksun kanssa on syytä olla tarkkana. Lasku on aina maksettava kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, ainakin mikäli haluaa välttyä monilta ikäviltä seuraamuksilta kuten esimerkiksi luottotietojen menettämiseltä. Tie laskun maksamatta jättämisestä asian siirtymiseen perintätoimiston hoidettavaksi ei ole pitkä. Mikäli asia ei vielä perintätoimistoonkaan jouduttuaan tule hoidetuksi siirtyy asia käräjäoikeuteen ja luottorekisteriin tulee merkintä. Maksuvaikeuksien kohdatessa ei kannata epäillä ottaa yhteyttä velkojaan ja koettaa sopia itselle sopivasta maksuaikataulusta. Luotonantajat ovat pääsääntöisesti halukkaita yhteistyöhön, kunhan olet ajoissa liikkeellä. 500e pikavippi on kuitenkin useimmiten mahdollista maksaa takaisin, jos vain saa tarpeeksi aikaa ja jaksaa panostaa siihen.

500 euron laina on suurimmalle osalle täysi-ikäisistä Suomen kansalaisista vain yhden tekstiviestin päässä. Pikavippejä onkin kritisoitu juuri niiden helppoudesta, viitaten siihen että päätös lainanottamisen takana ei aina välttämättä ole tarkkaan harkittu. Lainan saa tilille kädenkäänteessä ja kaikki eivät välttämättä tässä tilanteessa muista harkita onko laina mahdollista maksaa ajallaan takaisin. Muista siis tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus sekä oman takaisinmaksukykysi suuruus.