Pikavippi 500e (2021) – Hae 500 Euron Vippi jo tänään!

500 euron laina on pienehkö laina, joka on kuitenkin lainasummaltaan yksi suurimmista pikavipeistä. Vertailua kannattaa tällöin jo tehdä, ja säästöjä voi saada pienelläkin vaivalla. Suosittelemme katsomaan ainakin seuraavia tarjolla olevia lainapaikkoja vuonna 2019.

Paras pikavippi 500e 2020

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Hae oma 500 euron vippi

500 euron lainaamiseksi tulee sinun joko täyttää verkkohakemus tai soittaa tai lähettää tekstiviesti valitsemallesi 500e pikavippi lainoja myöntävälle yritykselle. Tämän jälkeen tulet saamaan joko myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen. Lainapäätöksen myönteisyys riippuu siitä oletko täyttänyt valitsemasi yrityksen lainaehdot, juuri valitsemasi suuruiselle lainasummalle. Lainaehdot taas riippuvat paljolti siitä minkä suuruisesta summasta on kyse. Usein vasta kahdeksantoista vuotta täyttäneet sekä ensimmäistä kertaa lainaavat saavat lainata vain pienempiä summia. Kunkin yrityksen lainaehtoihin on hyvä tutustua kaikessa rauhassa pikavippiyritysten kotisivuilla juuri sen omiin tarpeisiin parhaiten sopivan 500e lainan löytämiseksi. 

Jokainen meistä voi joskus ajautua tavallista heikompaan taloudelliseen tilanteeseen. Joskus odottamattomat laskut tai muut maksut saattavat järkyttää perheen rahallista tilannetta ja nopea ja vaivaton laina saattaa olla paikallaan. Pikalaina 500e on laina-ajaltaan lyhyt, joten se auttaa parhaiten juuri tilapäisessä rahantarpeessa. Ennen lainan ottoa onkin erityisen tärkeätä, että tarkkaan harkitset minkä pituisen lainan tarvitset ja milloin sinulla on varaa maksaa lainaamasi rahat takaisin.

pikavippi 500e

Kulutusluotto 500e 2019 Heti

Takaisinmaksun kanssa on syytä olla tarkkana. Lasku on aina maksettava kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, ainakin mikäli haluaa välttyä monilta ikäviltä seuraamuksilta kuten esimerkiksi luottotietojen menettämiseltä. Tie laskun maksamatta jättämisestä asian siirtymiseen perintätoimiston hoidettavaksi ei ole pitkä. Mikäli asia ei vielä perintätoimistoonkaan jouduttuaan tule hoidetuksi siirtyy asia käräjäoikeuteen ja luottorekisteriin tulee merkintä. Maksuvaikeuksien kohdatessa ei kannata epäillä ottaa yhteyttä velkojaan ja koettaa sopia itselle sopivasta maksuaikataulusta. Luotonantajat ovat pääsääntöisesti halukkaita yhteistyöhön, kunhan olet ajoissa liikkeellä. 500e pikavippi on kuitenkin useimmiten mahdollista maksaa takaisin, jos vain saa tarpeeksi aikaa ja jaksaa panostaa siihen.

500 euron lainoja kutsutaan myös nimillä pikavippi, pikalaina, pienlaina, pikaluotto, vippi, tekstiviestilaina ja tekstivippi. 500 euron lainat ovat yleensä 30 - 365 vuorokauden pituisia lainoja, jotka ovat niin kutsuttuja vakuudettomia lainoja. Vakuudettomien lainojen saamiseksi ei hakijalla tarvitse olla vakuuksia eikä takaajia. Kunnossa olevat luottotiedot suomen kansalaisuus ja vähintään 18-vuoden ikä ovat riittävä tae yleensä lainan takaisinmaksusta.​

500 euron laina on suurimmalle osalle täysi-ikäisistä Suomen kansalaisista vain yhden tekstiviestin päässä. Pikavippejä onkin kritisoitu juuri niiden helppoudesta, viitaten siihen että päätös lainanottamisen takana ei aina välttämättä ole tarkkaan harkittu. Lainan saa tilille kädenkäänteessä ja kaikki eivät välttämättä tässä tilanteessa muista harkita onko laina mahdollista maksaa ajallaan takaisin. Muista siis tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus sekä oman takaisinmaksukykysi suuruus.