Pikavippi 500e (2019) – Hae 500 Euron Vippi jo tänään!

500 euron laina on pienehkö laina, joka on kuitenkin lainasummaltaan yksi suurimmista pikavipeistä. 500 euron lainoja kutsutaan myös nimillä pikavippi, pikalaina, pienlaina, pikaluotto, vippi, tekstiviestilaina ja tekstivippi. 500 euron lainat ovat yleensä 30 - 365 vuorokauden pituisia lainoja, jotka ovat niin kutsuttuja vakuudettomia lainoja. Vakuudettomien lainojen saamiseksi ei hakijalla tarvitse olla vakuuksia eikä takaajia. Kunnossa olevat luottotiedot suomen kansalaisuus ja vähintään 18-vuoden ikä ovat riittävä tae yleensä lainan takaisinmaksusta.

Paras pikavippi 500e 2019

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Hae oma 500 euron vippi

500 euron lainaamiseksi tulee sinun joko täyttää verkkohakemus tai soittaa tai lähettää tekstiviesti valitsemallesi 500e pikavippi lainoja myöntävälle yritykselle. Tämän jälkeen tulet saamaan joko myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen. Lainapäätöksen myönteisyys riippuu siitä oletko täyttänyt valitsemasi yrityksen lainaehdot, juuri valitsemasi suuruiselle lainasummalle. Lainaehdot taas riippuvat paljolti siitä minkä suuruisesta summasta on kyse. Usein vasta kahdeksantoista vuotta täyttäneet sekä ensimmäistä kertaa lainaavat saavat lainata vain pienempiä summia. Kunkin yrityksen lainaehtoihin on hyvä tutustua kaikessa rauhassa pikavippiyritysten kotisivuilla juuri sen omiin tarpeisiin parhaiten sopivan 500e lainan löytämiseksi.

Jokainen meistä voi joskus ajautua tavallista heikompaan taloudelliseen tilanteeseen. Joskus odottamattomat laskut tai muut maksut saattavat järkyttää perheen rahallista tilannetta ja nopea ja vaivaton laina saattaa olla paikallaan. Pikalaina 500e on laina-ajaltaan lyhyt, joten se auttaa parhaiten juuri tilapäisessä rahantarpeessa. Ennen lainan ottoa onkin erityisen tärkeätä, että tarkkaan harkitset minkä pituisen lainan tarvitset ja milloin sinulla on varaa maksaa lainaamasi rahat takaisin.

pikavippi 500e

Kulutusluotto 500e 2019 Heti

Takaisinmaksun kanssa on syytä olla tarkkana. Lasku on aina maksettava kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, ainakin mikäli haluaa välttyä monilta ikäviltä seuraamuksilta kuten esimerkiksi luottotietojen menettämiseltä. Tie laskun maksamatta jättämisestä asian siirtymiseen perintätoimiston hoidettavaksi ei ole pitkä. Mikäli asia ei vielä perintätoimistoonkaan jouduttuaan tule hoidetuksi siirtyy asia käräjäoikeuteen ja luottorekisteriin tulee merkintä. Maksuvaikeuksien kohdatessa ei kannata epäillä ottaa yhteyttä velkojaan ja koettaa sopia itselle sopivasta maksuaikataulusta. Luotonantajat ovat pääsääntöisesti halukkaita yhteistyöhön, kunhan olet ajoissa liikkeellä. 500e pikavippi on kuitenkin useimmiten mahdollista maksaa takaisin, jos vain saa tarpeeksi aikaa ja jaksaa panostaa siihen.

500 euron laina on suurimmalle osalle täysi-ikäisistä Suomen kansalaisista vain yhden tekstiviestin päässä. Pikavippejä onkin kritisoitu juuri niiden helppoudesta, viitaten siihen että päätös lainanottamisen takana ei aina välttämättä ole tarkkaan harkittu. Lainan saa tilille kädenkäänteessä ja kaikki eivät välttämättä tässä tilanteessa muista harkita onko laina mahdollista maksaa ajallaan takaisin. Muista siis tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus sekä oman takaisinmaksukykysi suuruus.