Pikavippi 400e – Hae 400 Euron Vippi jo tänään!

Löydät alta listan kaikista 400 euron suuruisia pikavippejä myöntävistä yrityksistä. Suosittelemme, että vertailet laina-ajaltaan sinulle sopivia pikavippejä, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen, juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Paras pikavippi 400e 2020

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Lainaa 400 € Heti Tilille

Suurin osa pikavipeistä on suuruudeltaan joko 50 euroa tai 100 euroa. 400 euron laina on monien pikavippejä myöntävien yritysten myöntämistä lainoista suurin, mutta suurempiakin lainoja tarjoavia yrityksiä toki löytyy. Hakiessasi 400 euron suuruista pikavippiä tulee sinun useimmiten olla jo niin sanottu kanta-asiakas kyseisessä pikavippejä myöntävässä yrityksessä. Kanta-asiakkuus tarkoittaa, että olet aiemmin ottanut pikavipin juuri kyseisestä yrityksestä ja tämän myös ajallaan takaisin maksanut. 400 euron suuruisia pikavippejä ei yleensä myöskään myönnetä nuoremmille henkilöille.

Tämän tyyppisiä pikavippejä kutsutaan myös nimillä pikaluotto, pikalaina tai pienlaina. Rahamäärältään suuremmat pikavipit ovat viime aikoina tulleet entistä suositummiksi. Jotkut yritykset tarjoavat näille, lainasummaltaan hieman muita pikavippejä suuremmille lainoille myös viikon tai kaksi pidempää lainan takaisinmaksuaikaa.

400 euron suuruinen pikavippi voi olla jokaiselle tarpeen jossakin elämänvaiheessa. Miltei kaikki joutuvat joskus elämänsä aikana tavallista heikompaan rahatilanteeseen, jolloin 400 euron pikavippi on helppo tapa parantaa tilapäisesti heikontunutta rahatilannetta. 400 euron pikavippi on miltei kenen tahansa luottotiedoiltaan moitteettoman, täysi-ikäisen suomalaisen saatavilla muutaman kymmenen minuutin kuluttua pikavipin hakemisesta.

Suomi on toiminut pikavippien edelläkävijänä ja olikin ensimmäinen maa, jossa 400 euron lainaaminen tekstiviestin välityksellä oli mahdollista. Tänä päivänä pikavipit ovat yleistyneet ja ovat monen tilapäiseen rahapulaan ajautuneen pelastus. Pikavippiä voit hakea niinkin yksinkertaisesti kuin lähettämällä tekstiviestin valitsemallesi pikavippejä myöntävälle yritykselle.

400 euron pikavippi on siis helppo ja nopea tapa lainata rahaa. Rahanlainaamisen ei aina tarvitse olla hankalaa eikä kallista. On kuitenkin hyvä pitää mielessä että pikavippi on lyhytaikainen laina, joka on, kuten mikä tahansa muukin laina, maksettava takaisin. Onkin siis erittäin tärkeää, että tarkkaan harkitset oman takaisinmaksu kykysi laina-ajan puitteissa.