Pikavippi 400e – Hae 400 Euron Vippi jo tänään!

Löydät alta listan kaikista 400 euron suuruisia pikavippejä myöntävistä yrityksistä. Suosittelemme, että vertailet laina-ajaltaan sinulle sopivia pikavippejä, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen, juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Paras pikavippi 400e 2021

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Lainaa 400 € Heti Tilille

Suurin osa pikavipeistä on suuruudeltaan joko 50 euroa tai 100 euroa. 400 euron laina on monien pikavippejä myöntävien yritysten myöntämistä lainoista suurin, mutta suurempiakin lainoja tarjoavia yrityksiä toki löytyy. Hakiessasi 400 euron suuruista pikavippiä tulee sinun useimmiten olla jo niin sanottu kanta-asiakas kyseisessä pikavippejä myöntävässä yrityksessä. Kanta-asiakkuus tarkoittaa, että olet aiemmin ottanut pikavipin juuri kyseisestä yrityksestä ja tämän myös ajallaan takaisin maksanut. 400 euron suuruisia pikavippejä ei yleensä myöskään myönnetä nuoremmille henkilöille.

Tämän tyyppisiä pikavippejä kutsutaan myös nimillä pikaluotto, pikalaina tai pienlaina. Rahamäärältään suuremmat pikavipit ovat viime aikoina tulleet entistä suositummiksi. Jotkut yritykset tarjoavat näille, lainasummaltaan hieman muita pikavippejä suuremmille lainoille myös viikon tai kaksi pidempää lainan takaisinmaksuaikaa.

400 euron suuruinen pikavippi voi olla jokaiselle tarpeen jossakin elämänvaiheessa. Miltei kaikki joutuvat joskus elämänsä aikana tavallista heikompaan rahatilanteeseen, jolloin 400 euron pikavippi on helppo tapa parantaa tilapäisesti heikontunutta rahatilannetta. 400 euron pikavippi on miltei kenen tahansa luottotiedoiltaan moitteettoman, täysi-ikäisen suomalaisen saatavilla muutaman kymmenen minuutin kuluttua pikavipin hakemisesta.

Suomi on toiminut pikavippien edelläkävijänä ja olikin ensimmäinen maa, jossa 400 euron lainaaminen tekstiviestin välityksellä oli mahdollista. Tänä päivänä pikavipit ovat yleistyneet ja ovat monen tilapäiseen rahapulaan ajautuneen pelastus. Pikavippiä voit hakea niinkin yksinkertaisesti kuin lähettämällä tekstiviestin valitsemallesi pikavippejä myöntävälle yritykselle.

400 euron pikavippi on siis helppo ja nopea tapa lainata rahaa. Rahanlainaamisen ei aina tarvitse olla hankalaa eikä kallista. On kuitenkin hyvä pitää mielessä että pikavippi on lyhytaikainen laina, joka on, kuten mikä tahansa muukin laina, maksettava takaisin. Onkin siis erittäin tärkeää, että tarkkaan harkitset oman takaisinmaksu kykysi laina-ajan puitteissa.