Pikavippi 300e – Hae 300 Euron Vippi jo tänään!

300 € pikavippi on pienehkö, vakuudeton laina, eli niin sanottu pikalaina tai pienlaina. Sitä hakiessasi sinulla ei tarvitse olla niin vakuuksia kuin takaajiakaan. Suurempia lainoja niin sanotuista perinteisistä pankeista hakiessa tulee sinulla olla jonkinlainen vakuus ja usein myös käsiraha. Esimerkiksi asuntolainaa hakiessa voi itse asuntoa käyttää vakuutena. Pikavippi on siis muihin lainoihin verrattuna nopea ja vaivaton, saat yleensä rahat tilillesi nopeasti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

Paras 300 euron vippi 2020

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikavippi 300e Nopeasti Tilillesi

300e pikavippiä voi hakea esimerkiksi tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun. Hakemuksen lähetettyäsi tarkastaa pikavippipalvelu että täytät heidän vaatimuksena. Tällaisia vaatimuksia voivat olla esimerkiksi Suomen kansalaisuus, luottokelpoisuus ja 18 vuoden ikä. Nämä vaatimukset vaihtelevat kuitenkin yrityksestä toiseen ja niistä kannattaakin lukea enemmän valitsemasi pikavippipalvelun sivuilta. Mikäli lainapäätös on myönteinen ovat rahat pian tämän jälkeen lainanhakijan tilillä. Yleisimmät laina-ajat 300e pikalainassa ovat 14 päivää tai 30 päivää rahojen vastaanottamisesta.

Kaikki voivat joskus ajautua heikkoon taloudelliseen tilanteeseen. Rahojen ollessa vähissä voi pikavippi olla hyvä vaihtoehto. 300 € pikavippi on kätevä ja suosittu tapa selvitä yllättävistä, tilapäisistä, tavallista suuremmista menoista. 300e pikavippiä hakiessa et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia, riittää että täytät pikavippipalvelun asettamat vaatimukset. Pikavippi on helppo ja nopea tapa lainata rahaa ilman pitkiä ja monimutkaisia lainanhakuprosesseja.

300 euron vippi

Pikavippipalvelu on ollut Suomalaisille tuttu jo vuodesta 2005. Tällöin aloittivat ensimmäiset yritykset toimintansa Suomessa. Tätä ennen on kuitenkin pikavippejä ollut mahdollista saada muualla maailmassa. Pikavipit ovat lähtöisin Yhdysvalloista jossa niitä kutsutaan nimellä ”payday loans”.

Yleisin laina-aika 300 € lainalla on 30 päivää tai 60 päivää. 300 € pikavipistä joutuu yleensä maksamaan korkoa ja kuluja yhteensä noin 60€-100€, kun taas 30 päivän 300e vipistä joutuu yleensä maksamaan 75€-150€. Markkinoilla on monia pikavippipalveluita ja tämän takia kannattaakin aina vertailla tarkkaan eri pikavippien hintoja ja laina-aikoja, löytääkseen juuri itselle soppivimman, laina-ajaltaan sopivan pikavipin.

Pikavipit nousevat aika ajoin esiin mediassa, yleensä negatiivisessa valossa. Pikavippejä syytetään yleensä koronkiskonnasta ja liian keveistä lainanmyöntö kriteereistä. Pikavipin saakin miltei kuka tahansa puhtaat luottotiedot omaava Suomen kansalainen. Esimerkiksi hakijan kuukausituloilla ei yleensä ole vaikutusta. Juuri tämän vuoksi onkin tärkeää, että lainanhakija itse tarkkaan harkitsee minkä suuruisen lainan hän pystyy laina-ajan loputtua maksamaan. Pikavippi on hyvä vaihtoehto tilapäiseen, äkilliseen rahantarpeeseen, esimerkiksi yllättävien kertaluonteisten maksujen maksamiseen. Ennen pikavipin ottamista kannattaa kuitenkin tarkkaan harkita tuleeko oma taloudellinen tilanne laina-aikana kohentumaan. Pikavippi on, kuten muutkin velat, laina joka on maksettava takaisin. Maksamaton pikavippi kasvaa nopeasti korkoa ja kuluja, ja voi lopulta perintään joutuessaan olla jo kasvanut moninkertaiseksi.