Pikavippi 300e – Hae 300 Euron Vippi jo tänään!

300 € pikavippi on pienehkö, vakuudeton laina, eli niin sanottu pikalaina tai pienlaina. Sitä hakiessasi sinulla ei tarvitse olla niin vakuuksia kuin takaajiakaan. Suurempia lainoja niin sanotuista perinteisistä pankeista hakiessa tulee sinulla olla jonkinlainen vakuus ja usein myös käsiraha. Esimerkiksi asuntolainaa hakiessa voi itse asuntoa käyttää vakuutena. Pikavippi on siis muihin lainoihin verrattuna nopea ja vaivaton, saat yleensä rahat tilillesi nopeasti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

Paras 300 euron vippi 2018

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

Ege kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • 100 - 2800 €
 • Lainapäätös nopeasti
 • Rahat tililläsi jo 30 minuutissa
 • Edullinen ja selkeästi hinnoiteltu luottolaina

Ikäraja 20v​

3

Ege tarjoaa selvästi hinnoitellut ja laadukkaat nopeat lainat 100 - 2800 euron väliltä.

Lainaa on mahdollista saada tililleen jo 30 minuutissa, ja hinnoiltaan nämä luottotilit ovat ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä vuonna 2018.

Loistava valinta erityisesti jos kaipaat edullista pientä lainaa reilummalle maksuajalla!​

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
5
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Pikavippi 300e Nopeasti Tilillesi

300 € pikavippiä voi hakea esimerkiksi tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun. Hakemuksen lähetettyäsi tarkastaa pikavippipalvelu että täytät heidän vaatimuksena. Tällaisia vaatimuksia voivat olla esimerkiksi Suomen kansalaisuus, luottokelpoisuus ja 18 vuoden ikä. Nämä vaatimukset vaihtelevat kuitenkin yrityksestä toiseen ja niistä kannattaakin lukea enemmän valitsemasi pikavippipalvelun sivuilta. Mikäli lainapäätös on myönteinen ovat rahat pian tämän jälkeen lainanhakijan tilillä. Yleisimmät laina-ajat 300 € pikavipeissä ovat 14 päivää tai 30 päivää rahojen vastaanottamisesta.

Kaikki voivat joskus ajautua heikkoon taloudelliseen tilanteeseen. Rahojen ollessa vähissä voi pikavippi olla hyvä vaihtoehto. 300 € pikavippi on kätevä ja suosittu tapa selvitä yllättävistä, tilapäisistä, tavallista suuremmista menoista. 300 € pikavippiä hakiessa et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia, riittää että täytät pikavippipalvelun asettamat vaatimukset. Pikavippi on helppo ja nopea tapa lainata rahaa ilman pitkiä ja monimutkaisia lainanhakuprosesseja.

300 euron vippi

Pikavippipalvelu on ollut Suomalaisille tuttu jo vuodesta 2005. Tällöin aloittivat ensimmäiset yritykset toimintansa Suomessa. Tätä ennen on kuitenkin pikavippejä ollut mahdollista saada muualla maailmassa. Pikavipit ovat lähtöisin Yhdysvalloista jossa niitä kutsutaan nimellä ”payday loans”.

Yleisin laina-aika 300 € lainalla on 14 päivää tai 30 päivää. 300 € pikavipistä joutuu yleensä maksamaan korkoa ja kuluja yhteensä noin 60€-100€, kun taas 30 päivän 300e vipistä joutuu yleensä maksamaan 75€-150€. Markkinoilla on monia pikavippipalveluita ja tämän takia kannattaakin aina vertailla tarkkaan eri pikavippien hintoja ja laina-aikoja, löytääkseen juuri itselle soppivimman, laina-ajaltaan sopivan pikavipin.

Pikavipit nousevat aika ajoin esiin mediassa, yleensä negatiivisessa valossa. Pikavippejä syytetään yleensä koronkiskonnasta ja liian keveistä lainanmyöntö kriteereistä. Pikavipin saakin miltei kuka tahansa puhtaat luottotiedot omaava Suomen kansalainen. Esimerkiksi hakijan kuukausituloilla ei yleensä ole vaikutusta. Juuri tämän vuoksi onkin tärkeää, että lainanhakija itse tarkkaan harkitsee minkä suuruisen lainan hän pystyy laina-ajan loputtua maksamaan. Pikavippi on hyvä vaihtoehto tilapäiseen, äkilliseen rahantarpeeseen, esimerkiksi yllättävien kertaluonteisten maksujen maksamiseen. Ennen pikavipin ottamista kannattaa kuitenkin tarkkaan harkita tuleeko oma taloudellinen tilanne laina-aikana kohentumaan. Pikavippi on, kuten muutkin velat, laina joka on maksettava takaisin. Maksamaton pikavippi kasvaa nopeasti korkoa ja kuluja, ja voi lopulta perintään joutuessaan olla jo kasvanut moninkertaiseksi.