Pikavippi 300e – Hae 300 Euron Vippi jo tänään!

300 € pikavippi on pienehkö, vakuudeton laina, eli niin sanottu pikalaina tai pienlaina. Sitä hakiessasi sinulla ei tarvitse olla niin vakuuksia kuin takaajiakaan. Suurempia lainoja niin sanotuista perinteisistä pankeista hakiessa tulee sinulla olla jonkinlainen vakuus ja usein myös käsiraha. Esimerkiksi asuntolainaa hakiessa voi itse asuntoa käyttää vakuutena. Pikavippi on siis muihin lainoihin verrattuna nopea ja vaivaton, saat yleensä rahat tilillesi nopeasti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

Paras 300 euron vippi 2019

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Bluefinance
 • 100 - 700 €
 • Maksuaikaa 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Pikavippi pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen pikavippi tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Se on joko koroton ja kuluton pikalaina, jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Muutoin kyseessä on kohtuullisen edullinen pikavippi aina 700e saakka, jossa maksuaikaa on jopa vuoden verran.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Pikavippi 300e Nopeasti Tilillesi

300e pikavippiä voi hakea esimerkiksi tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun. Hakemuksen lähetettyäsi tarkastaa pikavippipalvelu että täytät heidän vaatimuksena. Tällaisia vaatimuksia voivat olla esimerkiksi Suomen kansalaisuus, luottokelpoisuus ja 18 vuoden ikä. Nämä vaatimukset vaihtelevat kuitenkin yrityksestä toiseen ja niistä kannattaakin lukea enemmän valitsemasi pikavippipalvelun sivuilta. Mikäli lainapäätös on myönteinen ovat rahat pian tämän jälkeen lainanhakijan tilillä. Yleisimmät laina-ajat 300e pikalainassa ovat 14 päivää tai 30 päivää rahojen vastaanottamisesta.

Kaikki voivat joskus ajautua heikkoon taloudelliseen tilanteeseen. Rahojen ollessa vähissä voi pikavippi olla hyvä vaihtoehto. 300 € pikavippi on kätevä ja suosittu tapa selvitä yllättävistä, tilapäisistä, tavallista suuremmista menoista. 300e pikavippiä hakiessa et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia, riittää että täytät pikavippipalvelun asettamat vaatimukset. Pikavippi on helppo ja nopea tapa lainata rahaa ilman pitkiä ja monimutkaisia lainanhakuprosesseja.

300 euron vippi

Pikavippipalvelu on ollut Suomalaisille tuttu jo vuodesta 2005. Tällöin aloittivat ensimmäiset yritykset toimintansa Suomessa. Tätä ennen on kuitenkin pikavippejä ollut mahdollista saada muualla maailmassa. Pikavipit ovat lähtöisin Yhdysvalloista jossa niitä kutsutaan nimellä ”payday loans”.

Yleisin laina-aika 300 € lainalla on 30 päivää tai 60 päivää. 300 € pikavipistä joutuu yleensä maksamaan korkoa ja kuluja yhteensä noin 60€-100€, kun taas 30 päivän 300e vipistä joutuu yleensä maksamaan 75€-150€. Markkinoilla on monia pikavippipalveluita ja tämän takia kannattaakin aina vertailla tarkkaan eri pikavippien hintoja ja laina-aikoja, löytääkseen juuri itselle soppivimman, laina-ajaltaan sopivan pikavipin.

Pikavipit nousevat aika ajoin esiin mediassa, yleensä negatiivisessa valossa. Pikavippejä syytetään yleensä koronkiskonnasta ja liian keveistä lainanmyöntö kriteereistä. Pikavipin saakin miltei kuka tahansa puhtaat luottotiedot omaava Suomen kansalainen. Esimerkiksi hakijan kuukausituloilla ei yleensä ole vaikutusta. Juuri tämän vuoksi onkin tärkeää, että lainanhakija itse tarkkaan harkitsee minkä suuruisen lainan hän pystyy laina-ajan loputtua maksamaan. Pikavippi on hyvä vaihtoehto tilapäiseen, äkilliseen rahantarpeeseen, esimerkiksi yllättävien kertaluonteisten maksujen maksamiseen. Ennen pikavipin ottamista kannattaa kuitenkin tarkkaan harkita tuleeko oma taloudellinen tilanne laina-aikana kohentumaan. Pikavippi on, kuten muutkin velat, laina joka on maksettava takaisin. Maksamaton pikavippi kasvaa nopeasti korkoa ja kuluja, ja voi lopulta perintään joutuessaan olla jo kasvanut moninkertaiseksi.