Pikavippi 24h (2019) – Mistä Vippi Yöllä?

Maailmaa elää nykyään monessakin asiassa ympäri vuorokauden, joten ei ole mikään ihme että osa ihmisistä haluaisi myös saada lainaa 24/7 silloin kun he haluavat. Tämän takia ihmetelläänkin, onko mahdollista saada pikavippi yöllä, tai muuten hakea lainaa vaikka aamukolmelta.

Lainan saanti yöaikaa tilille on nykyään lain takia käytännössä mahdotonta, mutta voit aina jättää hakemuksia myös yöaikaan, jolloin seuraavista lainapaikoista saat rahat käyttöösi seuraavana aamuna jo heti kello 7!​

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Bluefinance
 • 100 - 700 €
 • Maksuaikaa 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Pikavippi pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen pikavippi tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Se on joko koroton ja kuluton pikalaina, jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Muutoin kyseessä on kohtuullisen edullinen pikavippi aina 700e saakka, jossa maksuaikaa on jopa vuoden verran.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Onko mahdollista saada pikavippi yöllä

Aikoinaan oli mahdollista nostaa lainaa tililleen vaikka keskellä yötä, ja vieläkin se olisi ellei sitä olisi vuonna 2013 lailla kielletty. Nykyään onkin siis kiellettyä antaa rahoja lainaajan tilille kello 23 - 07 välisenä aikana kaikkina päivinä.

Tämän takia vastaus kysymykseen on kielteinen. Nykyään ei ole mahdollista saada pikalainaa yöllä tililleen. Tämä ei kuitenkaan estä sen hakemista, eikä lainahakemusten käsittelyä yöaikaan.

Useammat lainapaikat käsittelevät lainahakemuksia 24/7, ja hyväksyvät niitä myös yöllä. Mikäli hakemus hyväksytään yöaikaan, pannaan se syrjään ja rahojen siirto lainaajan tilille aloitetaan heti kun se sallittua, eli seuraavan aamuna klo 7.

Mikäli siis heräsit hieman myöhään ja huomaat että tarviit pientä vippiä heti aamulla, niin tämä kyllä onnistuu nykyään monista paikoista kuten listaamistamme, jättämällä lainahakemuksen yöllä ja saamalla tällöin rahat käyttöönsä aamulla.

Jos kuitenkin tarvitset rahoja käyttöön jo yöaikaan, ei tämä valitettavasti onnistu uusilla asiakkailla ja joudut turvautumaan esimerkiksi luottokorttiin tälläisissä tilanteissa.​

pikavippi 24h

Pikavippi 24h Heti

Valitettavasti tämän takia ei siis olekkaan oikein mahdollista saada helposti pikavippi 24/7, mutta yhdellä tavalla se on mahdollista, joskin se vaatii valmistelua jonka takia tämä keino ei usein ole kovin kätevä kun tarve iskee.

Nimittäin mm. Ferratumin kautta voit nostaa luottotililtä rahaa tilillesi yöaikaankin, mutta tämä pätee vain sen jälkeen, kun olet tehnyt ainakin yhden noston päiväsaikaan. Sen jälkeen voit tehdä jatkossa nostoja tililuotoltasi itsellesi myös yöaikaan, ja saada rahaa yöllä niin halutessasi.

Kuitenkin koska usein tarve saada lainaa yöllä iskee yllättäen eikä siihen täten oikein pysty varautumaan, niin tämä kikka ei monissa tilanteissa kovin paljoa auta, ellei sitten sattumalta ole jo joskus Ferratumin luottotiliä avannut ja sieltä nostoja tehnyt.

Käytännössä mahdollisuudet saada pikavippi 24h 18 vuotiaana tai tätä vanhempana ovat heikot, ja muutosta tähän lakiin on aika turha odottaa ainakaan moneen vuoteen.

Hakemuksia voi kuitenkin siis jättää, ja rahat saa kyllä aamulla tililleen hyvinkin aikaisin. Useimmille tämä on aivan riittävä keino, ja estää mm. humalassa otettavia lainoja joita sitten ehkä tulee käytettyä ei niin järkevästi. Vaikka nämä ovat harvinaisia, on tämä haluttu lain puolesta kokonaan estää ja vaikea kuvitella tilannetta jossa Eduskunnassa alettaiisin ajaa tätä asiaa taaksepäin enään vuonna 2018 tai sen jälkeen.

Jos siis aamulla saatava laina riittää, laita hakemus menemään johonkin listaamistamme lainapaikoista ja saat rahat käyttöön huomiseksi helposti ja nopeasti.​