Pikavippi 24h (2022) – Mistä Vippi Yöllä?

Maailmaa elää nykyään monessakin asiassa ympäri vuorokauden, joten ei ole mikään ihme että osa ihmisistä haluaisi myös saada lainaa 24/7 silloin kun he haluavat. Tämän takia ihmetelläänkin, onko mahdollista saada pikavippi yöllä, tai muuten hakea lainaa vaikka aamukolmelta.

Lainan saanti yöaikaa tilille on nykyään lain takia käytännössä mahdotonta, mutta voit aina jättää hakemuksia myös yöaikaan, jolloin seuraavista lainapaikoista saat rahat käyttöösi seuraavana aamuna jo heti kello 7!​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Onko mahdollista saada pikavippi yöllä

Aikoinaan oli mahdollista nostaa lainaa tililleen vaikka keskellä yötä, ja vieläkin se olisi ellei sitä olisi vuonna 2013 lailla kielletty. Nykyään onkin siis kiellettyä antaa rahoja lainaajan tilille kello 23 - 07 välisenä aikana kaikkina päivinä.

Tämän takia vastaus kysymykseen on kielteinen. Nykyään ei ole mahdollista saada pikalainaa yöllä tililleen. Tämä ei kuitenkaan estä sen hakemista, eikä lainahakemusten käsittelyä yöaikaan.

Useammat lainapaikat käsittelevät lainahakemuksia 24/7, ja hyväksyvät niitä myös yöllä. Mikäli hakemus hyväksytään yöaikaan, pannaan se syrjään ja rahojen siirto lainaajan tilille aloitetaan heti kun se sallittua, eli seuraavan aamuna klo 7.

Mikäli siis heräsit hieman myöhään ja huomaat että tarviit pientä vippiä heti aamulla, niin tämä kyllä onnistuu nykyään monista paikoista kuten listaamistamme, jättämällä lainahakemuksen yöllä ja saamalla tällöin rahat käyttöönsä aamulla.

Jos kuitenkin tarvitset rahoja käyttöön jo yöaikaan, ei tämä valitettavasti onnistu uusilla asiakkailla ja joudut turvautumaan esimerkiksi luottokorttiin tälläisissä tilanteissa.​

pikavippi 24h

Pikavippi 24h Heti

Valitettavasti tämän takia ei siis olekkaan oikein mahdollista saada helposti pikavippi 24/7, mutta yhdellä tavalla se on mahdollista, joskin se vaatii valmistelua jonka takia tämä keino ei usein ole kovin kätevä kun tarve iskee.

Nimittäin mm. Ferratumin kautta voit nostaa luottotililtä rahaa tilillesi yöaikaankin, mutta tämä pätee vain sen jälkeen, kun olet tehnyt ainakin yhden noston päiväsaikaan. Sen jälkeen voit tehdä jatkossa nostoja tililuotoltasi itsellesi myös yöaikaan, ja saada rahaa yöllä niin halutessasi.

Kuitenkin koska usein tarve saada lainaa yöllä iskee yllättäen eikä siihen täten oikein pysty varautumaan, niin tämä kikka ei monissa tilanteissa kovin paljoa auta, ellei sitten sattumalta ole jo joskus Ferratumin luottotiliä avannut ja sieltä nostoja tehnyt.

Käytännössä mahdollisuudet saada pikavippi 24h 18 vuotiaana tai tätä vanhempana ovat heikot, ja muutosta tähän lakiin on aika turha odottaa ainakaan moneen vuoteen.

Hakemuksia voi kuitenkin siis jättää, ja rahat saa kyllä aamulla tililleen hyvinkin aikaisin. Useimmille tämä on aivan riittävä keino, ja estää mm. humalassa otettavia lainoja joita sitten ehkä tulee käytettyä ei niin järkevästi. Vaikka nämä ovat harvinaisia, on tämä haluttu lain puolesta kokonaan estää ja vaikea kuvitella tilannetta jossa Eduskunnassa alettaiisin ajaa tätä asiaa taaksepäin enään vuonna 2018 tai sen jälkeen.

Jos siis aamulla saatava laina riittää, laita hakemus menemään johonkin listaamistamme lainapaikoista ja saat rahat käyttöön huomiseksi helposti ja nopeasti.​