Pikavippi 20v – Katso paras laina 20 vuotiaalle 2018!

Pikalainan ottaminen 20 vuotiaana on nykyään helppoa.

Lähes jokainen yritys tarjoaa mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnusten avulla ja rahat voi saada tilille todella nopeasti. Lainan hakeminen on näin helppoa ja yksinkertaista – sekä paljon pankista haettavaa lainaa nopeampaa.

Alla listaan Top 5 lainapalvelut, jotka tarjoavat pikalainaa 20 vuotiaille edullisesti vuonna 2018:

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  2000 -10000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!

Yleislaina on tuoreehko lainapalvelu, joka on erikoistunut hieman suurempien kertalainojen tarjoamiseen

Lainaa voi saada melko edullisesti, ja maksuaikaa on tarjolla monille todella riittämiin. 

Loistavana etuna voidaan pitää se, että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Edullista ja nopeaa lainaa saatkin hyvin täältä!​

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
5
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Vivus – ilmainen pikavippi kaikille 400 € asti netistä 30 vuorokaudeksi

 • Ilmainen ensilaina kaikille 10-400 €
 • Joustava ja monipuolinen lainavalikoima
 • Lainan toimitus tilille välittömästi
 • Hae vippi parissa minuutissa netistä

Ferratum tarjoaa myös 1. lainan kaikille ilman kuluja 300 € asti

 • Joustava maksuaikataulu
 • Uudistunut entistä parempi palvelu
 • Yli 250 000 asiakasta Suomessa
 • Edulliset pikavipit 50-300 €
 • Lainatarjontaa jopa 3000 euroon asti

Lainaaminen ja siihen liittyvää perustietoa

Ne henkilöt, jotka eivät ole ennen lainaa ottaneet, eivät välttämättä ole tietoisia mitä asioita lainatessa tulee huomioida, joten tässä kappaleessa käydään hieman läpi lainaamiseen liittyviä perusasioita. Aina kannattaa lähteä miettimään kuinka suurta lainaa tarvitsee ja liikaa ei koskaan kannata lainata.

Seuraavaksi kannattaa miettiä kuinka pitkäksi aikaa lainaa / pikavippiä aikaa ottaa ja miettiä missä ajassa pystyy kivuttomasti lainan lyhentämään. Tässä on järkevä ottaa varman päälle ja ottaa lainaa pidemmällä maksuajalla ja yleensä monet yksityiset pikavippi- ja kulutusluottoyritykset tarjoavatkin lainaa monien kuukausien tai jopa vuosien maksuaikatauluilla, riippuen luonnollisesti lainasummasta.

Tutustu myös sivuston 400 euron pikavippi vertailuun - voit yllättyä kuinka halvalla tämän suuruista luottoa voi saada. Alapuolelta löydät vielä lisää informaatiota sivustosta ja lainaamiseen liittyen.

Tutustu myös mitä tämä pikalainasivusto pitää sisällään – vertailussa kaikki 2018 vuoden lainatuotteet!

pikavippi 20v

Lainan hintaa eli korkoja on syytä tarkastella myös, sillä niissä on huomattavia eroja. Kaikista halvin laina ei välttämättä ole aina se paras, sillä myös luotettavuudella ja erityisesti lainaehdoilla on merkitystä. Kun lähdet tarkastelemaan lainan hintaa, on syytä kiinnittää huomio aina lainan todelliseen vuosikorkoon eikä ollenkaan siihen kuinka paljon sinun täytyy euromääräisesti maksaa takaisin.

Nykyään kuluttajilla on myös syytä iloita, sillä pikalainojen korkokulut ovat muuttuneet huomattavasti alhaisemmiksi kuin mitä ne oli vielä ennen pikavippien korkokattouudistusta, joka astui siis voimaan 31.5.2013 klo 23:00 jälkeen.

Tämän jälkeen yksikään alle 2000 euron suuruinen laina ei voi ylittää 50 % todellista vuosikorkoa. Pikavipit ovat siis muuttuneet entistä edullisemmaksi ja vaihtoehtoja ei ole enää niin paljon. Tämä on tehnyt lainaamisesta huomattavasti helpompaa, sillä ainakin 40 pikalainayhtiötä on lopettanut toimintansa 2013 vuoden kesäkuun aikana.

Pikalainat ovat nykyään entistä edullisempia – kiitos korkokattomuutoksen!

Pikavippiä ei enää myöskään myönnetä enää kello 23:n jälkeen ja sen tarjoaminen voidaan aloittaa aikaisintaan klo 07:00 aamulla.

Tämä käytäntö muuttui reilu 3 vuotta sitten ja muutos tuli voimaan sen takia, että luottotietojen menetykset ja päihteiden vaikutuksen alaisena otetut pikalainat vähenisivät, ovathan ihmiset yleensä yöaikaan keskimäärin enemmän humalassa kuin päivisin.

Pikalainayritykset tarjoavat siitä huolimatta lainaa kellon ympäri, mutta tällä tarkoitetaan sitä, että lainahakemus on mahdollista jättää mihin aikaan tahansa ja vaikka se käsiteltäisiin yöllä, ei se tarkoita että saisit lainaa tilillesi. Joudut siis aina odottamaan rahoja seuraavaan aamuun, mikäli teet lainahakemuksen klo 23:n jälkeen.

Tiedätkö paikan mistä pikavippi 20 vuotiaalle irtoaa vielä edullisemmin?

Jos sattuu käymään niin, että me emme huomaa muutoksia jonkin firman tiedoissa tai uuden firman saapumista mikä on erittäin epätodennäköistä, niin olisimme kiitollisia, mikäli informoitte asiasta meille. Tämä siis vain jos yritys myöntää pikalainaa halvemmalla kuin firmat, mitkä löytyvät meidän sivuiltamme.

Pyrimme pysymään ajan tasalla koko ajan ja tarkkailemme mahdollisia muutoksia päivittäin, joten tämän kaltainen tieto tuskin lipuu silmiemme ohitse, mutta aina on olemassa sana: jos. Voitte myös halutessanne jättää palautetta tai kertoa mitä tahansa mitä sydämellänne onkaan – otamme palautetta vastaan 24/7 ja luemme jokaisen niistä!

Ja jos haluatte katsoa laatimiamme vertailuja 18 vuotiaiden ja 19 vuotiaiden vipeistä, löytyvät ne osoitteista:

https://www.lmvma.com/pikavippi-18v/

https://www.lmvma.com/pikavippi-19v/