Pikavippi 20v – Katso paras laina 20 vuotiaalle 2019!

Pikalainan ottaminen 20 vuotiaana on nykyään helppoa.

Lähes jokainen yritys tarjoaa mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnusten avulla ja rahat voi saada tilille todella nopeasti. Lainan hakeminen on näin helppoa ja yksinkertaista – sekä paljon pankista haettavaa lainaa nopeampaa.

Alla listaan Top 3 lainapalvelut, jotka tarjoavat pikalainaa 20 vuotiaille edullisesti vuonna 2019:

Bluefinance
 • 100 - 700 €
 • Maksuaikaa 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Pikavippi pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen pikavippi tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Se on joko koroton ja kuluton pikalaina, jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Muutoin kyseessä on kohtuullisen edullinen pikavippi aina 700e saakka, jossa maksuaikaa on jopa vuoden verran.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Vivus – ilmainen pikavippi kaikille 400 € asti netistä 30 vuorokaudeksi

 • Ilmainen ensilaina kaikille 10-400 €
 • Joustava ja monipuolinen lainavalikoima
 • Lainan toimitus tilille välittömästi
 • Hae vippi parissa minuutissa netistä

Ferratum tarjoaa myös 1. lainan kaikille ilman kuluja 300 € asti

 • Joustava maksuaikataulu
 • Uudistunut entistä parempi palvelu
 • Yli 250 000 asiakasta Suomessa
 • Edulliset pikavipit 50-300 €
 • Lainatarjontaa jopa 3000 euroon asti

Lainaaminen ja siihen liittyvää perustietoa

Ne henkilöt, jotka eivät ole ennen lainaa ottaneet, eivät välttämättä ole tietoisia mitä asioita lainatessa tulee huomioida, joten tässä kappaleessa käydään hieman läpi lainaamiseen liittyviä perusasioita. Aina kannattaa lähteä miettimään kuinka suurta lainaa tarvitsee ja liikaa ei koskaan kannata lainata.

Seuraavaksi kannattaa miettiä kuinka pitkäksi aikaa lainaa / pikavippiä aikaa ottaa ja miettiä missä ajassa pystyy kivuttomasti lainan lyhentämään. Tässä on järkevä ottaa varman päälle ja ottaa lainaa pidemmällä maksuajalla ja yleensä monet yksityiset pikavippi- ja kulutusluottoyritykset tarjoavatkin lainaa monien kuukausien tai jopa vuosien maksuaikatauluilla, riippuen luonnollisesti lainasummasta.

Tutustu myös sivuston 400 euron pikavippi vertailuun - voit yllättyä kuinka halvalla tämän suuruista luottoa voi saada. Alapuolelta löydät vielä lisää informaatiota sivustosta ja lainaamiseen liittyen.

Tutustu myös mitä tämä pikalainasivusto pitää sisällään – vertailussa kaikki 2018 vuoden lainatuotteet!

pikavippi 20v

Lainan hintaa eli korkoja on syytä tarkastella myös, sillä niissä on huomattavia eroja. Kaikista halvin laina ei välttämättä ole aina se paras, sillä myös luotettavuudella ja erityisesti lainaehdoilla on merkitystä. Kun lähdet tarkastelemaan lainan hintaa, on syytä kiinnittää huomio aina lainan todelliseen vuosikorkoon eikä ollenkaan siihen kuinka paljon sinun täytyy euromääräisesti maksaa takaisin.

Nykyään kuluttajilla on myös syytä iloita, sillä pikalainojen korkokulut ovat muuttuneet huomattavasti alhaisemmiksi kuin mitä ne oli vielä ennen pikavippien korkokattouudistusta, joka astui siis voimaan 31.5.2013 klo 23:00 jälkeen.

Tämän jälkeen yksikään alle 2000 euron suuruinen laina ei voi ylittää 50 % todellista vuosikorkoa. Pikavipit ovat siis muuttuneet entistä edullisemmaksi ja vaihtoehtoja ei ole enää niin paljon. Tämä on tehnyt lainaamisesta huomattavasti helpompaa, sillä ainakin 40 pikalainayhtiötä on lopettanut toimintansa 2013 vuoden kesäkuun aikana.

Pikalainat ovat nykyään entistä edullisempia – kiitos korkokattomuutoksen!

Pikavippiä ei enää myöskään myönnetä enää kello 23:n jälkeen ja sen tarjoaminen voidaan aloittaa aikaisintaan klo 07:00 aamulla.

Tämä käytäntö muuttui reilu 3 vuotta sitten ja muutos tuli voimaan sen takia, että luottotietojen menetykset ja päihteiden vaikutuksen alaisena otetut pikalainat vähenisivät, ovathan ihmiset yleensä yöaikaan keskimäärin enemmän humalassa kuin päivisin.

Pikalainayritykset tarjoavat siitä huolimatta lainaa kellon ympäri, mutta tällä tarkoitetaan sitä, että lainahakemus on mahdollista jättää mihin aikaan tahansa ja vaikka se käsiteltäisiin yöllä, ei se tarkoita että saisit lainaa tilillesi. Joudut siis aina odottamaan rahoja seuraavaan aamuun, mikäli teet lainahakemuksen klo 23:n jälkeen.

Tiedätkö paikan mistä pikavippi 20 vuotiaalle irtoaa vielä edullisemmin?

Jos sattuu käymään niin, että me emme huomaa muutoksia jonkin firman tiedoissa tai uuden firman saapumista mikä on erittäin epätodennäköistä, niin olisimme kiitollisia, mikäli informoitte asiasta meille. Tämä siis vain jos yritys myöntää pikalainaa halvemmalla kuin firmat, mitkä löytyvät meidän sivuiltamme.

Pyrimme pysymään ajan tasalla koko ajan ja tarkkailemme mahdollisia muutoksia päivittäin, joten tämän kaltainen tieto tuskin lipuu silmiemme ohitse, mutta aina on olemassa sana: jos. Voitte myös halutessanne jättää palautetta tai kertoa mitä tahansa mitä sydämellänne onkaan – otamme palautetta vastaan 24/7 ja luemme jokaisen niistä!

Ja jos haluatte katsoa laatimiamme vertailuja 18 vuotiaiden ja 19 vuotiaiden vipeistä, löytyvät ne osoitteista:

https://www.lmvma.com/pikavippi-18v/

https://www.lmvma.com/pikavippi-19v/