Pikavippi 200e – Hae 200 Euron Vippi jo tänään!

Markkinoilla on monia pikavippipalveluita ja tämän takia kannattaakin aina vertailla tarkkaan eri pikavippi 200e hintoja ja laina-aikoja, jotta löytäisit juuri itsellesi sopivimman. Tässä muutamia ehdokkaita, joista kannattaa lähteä liikkeelle!

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

200 euron vippi heti tilille

Haluatko lainata rahaa? Täytä verkkohakemus tai soita, tai lähetä tekstiviesti valitsemallesi 200e vippiä myöntävälle yritykselle. Kuka tahansa voi joskus ajautua tavallista heikompaan taloudelliseen tilanteeseen. Joskus odottamattomat laskut tai muut ennalta arvaamattomat maksut saattavat järkyttää omaa rahallista tilannetta, jolloin nopea ja vaivaton laina eli pikalaina 200e voi olla paikallaan. Pikavippi 200 € on vakuudeton ja lyhytaikainen laina. 200e vippiä tarjoavia pikavippiyrityksiä on useita ja juuri omiin tarpeisiin sopivan, edullisen, laina-ajaltaan oikeanpituisen 200 euron vippi  etsimiseen kannattaa käyttää hetki aikaa. Pikavippi 200e on kahdensadan euron suuruinen pikavippi. 200e pikalaina sopii erityisesti yllättävien, ennalta arvaamattomien kulujen kattamiseen. Eli juuri silloin kun rahapula syystä tai toisesta yllättää. Rahanlainaamisen ei aina tarvitse olla hankalaa eikä kallista, pikavippi 200€ on helppo ja nopea tapa lainata rahaa.

Pikavippi 200e on monen eri hintaisia, jopa yhden ja saman lainantarjoajan pikavippien välillä saattaa olla suuriakin eroja. Puhumattakaan siis kaikista markkinoilla tarjolla olevista pikavipeistä. Tavallisin laina-aika pikavippi 200€ on 14 päivää tai 30 päivää. Laina-ajan pituus vaikuttaa yleensä pikavippi 200 kustannusten suuruuteen, mutta myös monilla muilla tekijöillä on vaikutusta asiaan. Mikäli haluat löytää halvimmat pikavippi 200, kannattaa sinun hyödyntää LMVMA:n pikavippilistoja joiden avulla voit helposti ja yksinkertaisesti vertailla keskenään useita eri pikavippejä.

pikavippi 200e

Pikavippi 200, kuten muitakin pikavippejä harkitessa on hyvä tarkkaan miettiä mihin tarkoitukseen pikavippi 200 on tarve ottaa, ja miettiä onko pikavipin ottaminen välttämätöntä. Erityisen tärkeää on että valitset sellaisen laina-ajan, että eräpäivänä sinulla varmasti on varaa maksaa pikavippi 200 korkoineen takaisin lainanantajallesi. Lainan takaisin maksamatta jättäminen ei ole sinun eikä lainanantajasi etu.

Jos sinulla kuitenkin on vaikeuksia maksaa pikavippisi ajallaan takaisin on sinun syytä ottaa yhteyttä velkojaasi välittömästi asian havaittuasi. Mikäli jätät laskun maksamatta on kyseessä sopimusrikkomus, josta sinua on oikeus veloittaa. Lasku tulee aina maksaa viimeistään sovittuna eräpäivänä.

Lainaa 200e Heti

200 € pikavippiä voi hakea esimerkiksi tekstiviestillä tai täyttämällä verkkohakemuksen, tai esimerkiksi soittamalla asiakaspalveluun. Tämän jälkeen, yleensä jo muutaman minuutin kuluttua, saa pikavippiä hakenut henkilö lainapäätöksen. Lainapäätöksen ollessa myönteinen on pikavippi pian lainanhakijan käytettävissä.

Kaikilla voi joskus olla heikko taloudellinen tilanne. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua hankkia luottokorttia tai muuta pidempiaikaista lainaa. Pikavippi onkin, lyhyen laina-aikansa ja helpon saatavuutensa vuoksi hyvä ja arvostettu vaihtoehto juuri näissä tilanteissa. Pikavippi on mahdollista saada vaikka luottokorttia ei olisikaan myönnetty. Tavallisia ehtoja pikavipin saamiseksi on täysi-ikäisyys, luottokelpoisuus, Suomen kansalaisuus ja oma matkapuhelinliittymä. Kaikki lainanantajat eivät kuitenkaan esimerkiksi vaadi, että hakija on Suomen kansalainen.

Suomeen pikavipit rantautuivat ensimmäisen kerran vuonna 2005 jolloin ensimmäiset pikavippipalvelut aloittivat toimintansa. Alun perin pikavipit ovat peräisin yhdysvalloista. Nykyään pikavippiyrityksiä on Suomessa jo likimain 60 kappaletta. Ennen pikavippien aikaa olivat panttilainaamot helpoin ja nopein tapa lainata pienempiä summia rahaa. Toisena vaihtoehtona oli pankkilaina, joka kuitenkin oli yleensä huomattavasti enemmän aikaa vievä prosessi. Pikavipit ovat tunnettuja juuri nopeudestaan ja helppoudestaan. Nykyaikana teknologia on niin kehittynyttä, että myös matkapuhelimella otettu laina on turvallinen.

Useimmiten 14 päivän 200 € pikavipistä joutuu maksamaan 30€-75€ ja 30 päivän 200 € lainasta 40€-150€. Pikavippien väliset erot ovat siis suuria. Kannattaa huolella valita laina-ajaltaan ja muilta ehdoiltaan sopiva, mahdollisimman edullinen pikavippi. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota laina-ajan pituuteen. Oikean laina-ajan valitseminen on erityisen tärkeää sillä laskun myöhästymisestä koituu turhia