Pikavippi 19v – Jopa 2500 € 19 vuotiaalle nopeasti tästä!

19 vuotiaana voi olla vaikeaa löytää sopivaa pikavippiä, sillä nopeasti käy kyllä selville se, että useimmat lainapalvelut vaativat nykyään 2018 lainaajilta vähintään 20 vuoden ikää. Tämän takia sekä 18-vuotiaat että 19 vuotiaat joutuvatkin tyytymään selvästi pienempään lainatarjontaan kuin muutaman vuoden vanhemmat.

Kuitenkin toivoa on turha heittää menemäään, sillä myös 19-vuotiaat voivat saada ihan hyviä lainoja. Se kuitenkin vaatii että tietää minne katsoa, ehkä jopa enemmän kuin 20 vuotiaana. Ja sitä varten me olemmekin luoneet tämän lainavertailun. Tämän avulla voit helposti vertailla kaikki 19 vuotiaille tarjolla olevat pikavipit, ja löytää niistä sinulle sopivin.​

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Pikavippi 19v - miksi niin haastava löytää?

pikavippi 19v

Ikäraja 19v on melko harvinainen netistä saatavissa pikaluotoissa ja vipeissä. Yleensä ikäraja on 18v, tai stten  suoraan 20 vuotta. Toisaalta nykyään joissakin paikoissa lainaajien ikänä vaaditaan jopa 23 vuotta, ja trendi on ollut ylöspäin koko ajan. Mahdollista onkin, että pikavippi 19v määrä tulee vain vähenemään vuosi vuodelta. Toisaalta koska uusia pikavippejä tulee aika ajoin, on myös mahdollista että näitä tulee lisää. Kuitenkin loppupeleissä on vaikea kuvitella että kovin suuria muutoksia näiden lainojen määrään tulee tapahtumaan lähivuosien aikana, ellei sitten tapahdu jotain isompia muutoksia lainsäädännössä tai muissa seikoissa.

Miksi ikäraja sitten on niin monesti 20v eikä 19v? Syynä voi olla ihan se tasaluku, sillä vaikea on kuvitella miten suuri ero voisi olla 19 vuotiaalla lainaajalla ja vuotta vanhemmalla. Kuitenkin tämän takia noin 60 - 70 % lainapaikoista ei tämän ikäisiä lainaajia ota asiakkaakseen. Nykyään voisikin sanoa, että pikavippi 19 vuotiaalle irtoaa noin 15 eri firmasta, ehkä muutama vähemmän.​

Nuorille lainaajille on yleensä tärkempää kuin hieman vanhemmille, että lainaa voi saada ilman vakuuksia tai takaajia. Heille myöskin harvemmin tarjotaan pankkilainaa, jos ei mukaan lasketa opintolainaa. Näiden syiden takia heille onkin usein helpointa ja mukavinta hakea lainaa netistä, jossa vakuudettomia lainoja on tarjolla enemmän kuin missään muualla.​

19 vuotiaiden pikalainat

Pikavippi 19v muistuttaa monesti hyvin paljon 18 vuotiaiden lainoja, ja merkittäviä eroja niissä ei olekkaan. Credit24 on ehkä merkittävin lainapalvelu, jonka ikärajana on 19 vuotta, ja muuten tarjonta on hyvin samanlaista.

Yhteistä näille on yleensä hieman korkeampi korko, sekä kalliimmat kustannukset. Myös lainasummat rajoittuvat yleensä noin 2000 euron seutuville, ja voivat tietyissä paikoissa jäädä jopa alle 1000 euroon. Toisaalta osittain jo siitä syystä että lainasummat ovat hieman pienemmät, niin myös takaisinmaksuajat ovat näissä lainoissa monesti lyhyempiä. Toisaalta tälläistä vippiä pidemmälläkin maksuajalla on kuitenkin mahdollista saada, ja loppupeleissä lähes kaikenlaista lainaa on mahdollista nykyään 19 vuotiaanakin. Valikoimaa ja kilpailua on kuitenkin vähemmän, ja erityisesti suurempien lainojen tarjonta heikompaa. Mikäli kuitenkin etsit vain pientä pikavippiä 19 vuotiaalle, ei tilanne ole mitenkään niin huono. Sekä Lainasto että Bluefinance mm. tarjoavat ihan hyvin pikalainoja tämän ikäisillle lainaajille.

Yksi iso miinus on kuitenkin ehkä se, että ns. ilmaisia lainoja ei ole kunnolla tarjolla kuin vasta 20 vuotta täyttäneille. Kuitenkin edellä mainittu Bluefinance tarjoaa kuitenkin ilmaista ensilainaa kaikille vähintään 18 vuotiaille, joka nostaa sen arvoa nuorten vipeissä entistä korkeammalle. ​

Tarjonta ei siis kuitenkaan valitettavasti ole pikavippi 19v suhteen niin hyvä kuin vuoden kuluttua. Jos kuitenkin lainaa on saatava ehkä jopa nopeasti, on sitä kuitenkin mahdollista saada ihan kohtuullisin ehdoin ja jopa ilman korkoa. Vertailu on kuitenkin tärkeää, ja toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua siinä!