Pikavippi 18v – 18 vuotiaiden lainat vertailussa (2022)

Pikavippi – Lukuisia pikavippivaihtoehtoja tarjolla

Pikavipit ja pikalainat. Pikavippi on lyhytaikainen, yleensä vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on useimmiten 20:n ja 1000:n euron välillä. Suomessa toimii jopa yli 50 pikavippejä tarjoavaa yritystä, joten vaihtoehtoja on pikavippiä 18 vuotiaalle tarvitsevalle tarjolla useita.

HUOM. Lainsäädännön mukaisesti pikalainayritykset eivät saa enää antaa Suomessa pikavippejä öisin. Sen sijaan luottopäätöksen saa antaa valmiiksi yölläkin, mutta kello 23 jälkeen myönnetyt pikalainat saa nostettua vasta aamuseitsemän jälkeen.

Pidemmittä puheitta, tässä listaus parhaista 18 vuotiaille tarjolla olevista pikavipeistä vuonna 2021!

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Pikavippi – Vippi vertailu

Tältä sivustolta löytyy pikavippivertailu, johon on otettu mukaan vain muutamia tunnetuimpia Suomessa toimivia pikavippiyrityksiä. Lisäksi voit myös itse arvioida, vertailla tai kommentoida pikavippiyrityksiä omien kokemustesi pohjalta. Pikavippejä koko Suomeen tarjoavat yritykset sekä myös pikavippipalveluja rajoitetusti tietyillä paikkakunnilla tarjoavat yritykset voivat ehdottaa omaa yritystään arvioitavaksi ja/tai mainostettavaksi palautelomakkeen kautta.

pikavippi 18v

Pikavippi 18v nopeasti. Pikalaina heti.  . Kun käytät pikavipin hakemiseen nettilomaketta, niin tarkista ennen lomakkeen täyttämistä että valitsemasi pikavippipalvelu käyttää turvallista suojattua salattua yhteyttä (internet-selaimen osoiterivillä näkyy tällöin suojauksen merkiksi internet-osoitteen alussa https:// normaalin http:// sijasta). Pikavippiä hakiessasi saatat tarvita myös verkkopankkisi tunnuksia.

Pikavippipäätöksen saaminen ja halutun lainasumman siirtäminen pikavippiä hakevan pankkitilille tapahtuu nopeimmillaan jopa muutamissa minuuteissa. Useimmiten pikalainan takaisinmaksuaikaa on parista viikosta kolmeen kuukauteen asti.

Pikavippi 18 vuotiaalle – Pikavipin lainakulut ja todellinen vuosikorko

Pikavippilainat-sivuilta löytyy kätevä vippilaskuri, jonka avulla voit selvittää ja vertailla mahdollisen pikavippisi todellisen vuosikoron. Pikalainojen todellinen vuosikorko on nimittäin useimmiten huomattavasti korkeampi (jopa satoja prosentteja) kuin pankkien tai muiden rahoituslaitosten myöntämissä perinteisissä kulutusluotoissa ja luottokorteissa. Samoin pikalainojen kokonaishinnoissa ja maksuaikavaihtoehdoissa on suuria eroja pikavipin palveluntarjoajasta riippuen. Saadaksesi mahdollisimman edullisen ja nopean pikavippi 18v tutustu ja vertaile tarkasti useita eri pikavippejä tarjoavia yrityksiä.

Pikavippilaskuri – laske helposti ja nopeasti pikavipin todellinen vuosikorko

Suomen lainsäädännön mukaan pikavippiyritysten ei ole pakko ilmoittaa todellista vuosikorkoa, jos pikavipin laina-ajan pituus on alle kolme kuukautta tai alle 168,19 euroa (eli alle 1000 vanhaa Suomen markkaa).

Perinteisissä todellisen vuosikoron laskentakaavoissa oletetaan yleensä, että laina-aika on useita vuosia tai ainakin vähintään vuosi (esim. auto-, opinto- tai asuntolainat). Koska pikavipeissä laina-aika on kuitenkin huomattavasti lyhyempi, niin Työ- ja elinkeinoministeriön yhteydessä toimiva Taloudenhallinnan neuvottelukunta on laatinut erillisen oman suosituksensa pikalainojen todellisen vuosikoron laskentakaavaksi. Alla oleva pikavippilaskuri laskee pikavipin todellisen vuosikoron Työ- ja elinkeinoministeriön suositteleman kaavan mukaisesti.

Osa pikavippiyrityksistä käyttää pikavipin todellisen vuosikoron laskemiseen samaa Työ- ja elinkeinoministeriön suosittelemaa kaavaa, osa taas perinteistä todellisen vuosikoron laskukaavaa ja osa toisia virallisten tahojen suosittelemia laskukaavoja.

Täten pikalainatarjousten vertailu on tehty kuluttajalle varsin hankalaksi, kun pikavippejä tarjoavat yritykset laskevat todellisia vuosikorkoja hivenen toisistaan eroavilla kaavoilla, lisäksi osa ei ota laskuihin mukaan muita lainanhoitokuluja ja osa ei ilmoita todellista vuosikorkoa lainkaan.

Sijoittamalla pikavippejä 18 vuotiaalle tarjoavien yritysten sivuilta löytävät pikavippiin liittyvät tiedot alla olevaan pikavippilaskuriin voit kuitenkin helposti ja nopeasti vertailla todellista vuosikorkoa tasapuolisesti saman laskukaavan mukaisesti, kaikki kulut huomioiden.

HUOM. Jos syöttämissäsi luvuissa on mukana desimaalilukuja, niin pikavippilaskuri toimii oikein vain kun käytät pistettä desimaalierottimena (älä siis käytä pilkkua desimaalierottimena, vaan pistettä). Jos muita kuluja ei ole lainkaan, laita alimmaiseen kohtaan nolla (0).

Lainasumma 100 euroa, laina-aika koko vuosi eli 365 vuorokautta, lainan takaisin maksu korkoineen 110 euroa, ei muita kuluja. -> Laskurin ylimpään kenttään 100, toiseksi ylimpään kenttään 365, kolmanneksi ylimpään kenttään 10 (alkuperäinen lainasumma 100 euroa, maksu korkoineen 110 euroa eli pikavippiyrityksen veloittama korko euroissa on 10 euroa (110 e - 100 e = 10 e)), alimpaan kenttään 0 (huom. älä jätä tyhjäksi, laita nolla (0), jos muita kuluja ei ole) -> "Laske pikavipin todellinen vuosikorko" -napin painalluksen jälkeen pikavipin kokonaisvuosikoroksi tulee 10 prosenttia.

Lainasumma 200 euroa, laina-aika 30 vuorokautta, lainan takaisin maksu korkoineen 249 euroa, lainan saamiseksi lähetettävä kaksi tekstiviestiä (1,90 e / viesti, ensimmäisellä viestillä haetaan lainaa ja toisella vahvistetaan laina), joten veloitus muista kuluista yhteensä 3,80 euroa (2 x 1,90 e = 3,80 e). -> Laskurin ylimpään kenttään 200, toiseksi ylimpään kenttään 30, kolmanneksi ylimpään kenttään 49 (alkuperäinen lainasumma 200 euroa, maksu korkoineen 249 euroa eli pikavippiyrityksen veloittama korko euroissa on 49 euroa (249 e - 200 e = 49 e)), alimpaan kenttään 3.80 (huom. muista käyttää laskurissa pistettä desimaalierottimena) -> "Laske pikaluoton todellinen vuosikorko" -napin painalluksen jälkeen pikavipin kokonaisvuosikoroksi tulee 321,20 prosenttia.

Pikavippi 18v ilman piilokuluja

Nopea pikavippi - Hae lainaa Ferratumilta.

Nyrkkisääntö: Pikavippi kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, sillä mitä lyhyempi takaisinmaksuaika on, niin sitä pienempi on myös pikavipin korko niin euroissa kuin todellisena vuosikorkonakin.