Pikavippi 100e – Hae 100 Euron Vippi jo tänään!

100 € pikavippi on pienehkö laina eli niin sanottu pienlaina. Tällaisten pikavippien tunnusmerkkejä ovat yleensä helppous ja nopeus. 100 € pienempiäkin lainoja löytyy markkinoilta, 20 € ja 50 € pikavipit ovat myös tavallisia. Tänä päivänä 100 € pikalainoja myöntäviä pikavippiyrityksiä on markkinoilla monta. Korkojen ja kustannusten vertailu on siis tärkeää ennen pikavippiyrityksen valitsemista.

Parhaat 100 euron lainat 2018

Ege kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • 100 - 2800 €
 • Lainapäätös nopeasti
 • Rahat tililläsi jo 30 minuutissa
 • Edullinen ja selkeästi hinnoiteltu luottolaina

Ikäraja 20v​

1

Ege tarjoaa selvästi hinnoitellut ja laadukkaat nopeat lainat 100 - 2800 euron väliltä.

Lainaa on mahdollista saada tililleen jo 30 minuutissa, ja hinnoiltaan nämä luottotilit ovat ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä vuonna 2018.

Loistava valinta erityisesti jos kaipaat edullista pientä lainaa reilummalle maksuajalla!​

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
4
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Katso myös...

Lainaa 100 € jo vaikka tänään!

100 € suuruisen pikavipin voi nykyään saada kymmenistä eri pikavippiyrityksistä. Tavallisimmin laina-aika on joko 14 päivää tai 30 päivää, mutta niin pidempiä kuin lyhyempiäkin laina-aikoja löytyy. Pikavippien hinnat vaihtelevat laina-aikojen sekä yrityksen mukaan. 14 päivän, 100 € suuruisesta lainasta joutuu usein maksamaan noin 20 € kun taas 30 päivän pituinen pikavippi on useimmiten noin 25 € luokkaa. Joidenkin yritysten pikavippien hinnat ovat kuitenkin tästä halvempia, mutta myös kalliimpia vaihtoehtoja löytyy.

Pikavippi on helppo ja nopea vaihtoehto panttilainaamolle. Pikavippiä hakiessasi et tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Tavallisimpia ehtoja pikavipin saamiseksi on suomen kansalaisuus, vakituinen osoite Suomessa, täysi-ikäisyys ja oma julkinen puhelinliittymä. Ehdoissa on kuitenkin eroja eri yritysten välillä ja näistä onkin hyvä lukea lisää juuri sinua kiinnostavan pikavippiyrityksen sivuilta. Rahat ovat tililläsi yleensä jo muutaman minuutin kuluttua lainan myöntämisestä. Aika voi kuitenkin vaihdella riippuen pankista, jossa sinulla on tili sekä ajankohdasta jolloin haet pikavippiä. Viikonloppuisin, myöhään illalla tai aikaisin aamulla pikavippiä hakeva saattaa joutua odottamaan pikavippipalvelun aukeamista.

pikavippi 100e

Pikavippejä on usein syytetty liian lievistä lainananto kriteereistä. Monet ajautuvat pikavippikierteeseen eivätkä pysty maksamaan velkojaan takaisin. Mikäli pikavippiä ei maksa ajallaan seuraa siitä yleensä maksumuistutus, jonka jälkeen asia siirretään perintätoimiston hoidettavaksi. Tästä seuraa, että velka kasvaa entisestään ja saattaa myös lopulta johtaa luottotietojen menettämiseen. Tämän vuoksi onkin juuri erityisen tärkeää muistaa, että pikavippi on maksettava takaisin usein jo 30 päivän kuluttua. Pikavippi kannattaa ottaa vain jos tietää oman taloudellisen tilanteensa parantuvan laina-ajan kuluessa.

Mistä nopeasti satasen laina ?

Oletko satasenlainan tarpeessa? Tipahtiko postiluukusta yllättävä lasku tai tuliko hammaslääkärikäynti odotettua kalliimmaksi? Vai löysitkö kenties alennusmyynnistä löytöjä, joita olisi ollut typerää olla ostamatta? Siinä tapauksessa voi satasenlaina olla juuri se tarvitsemasi apu. Olemme alla listannut halpoja, nopeita ja turvallisia, vakuudettomia ja lyhytaikaisia satasenlainoja myöntäviä pikavippiyrityksiä.

Satasenlaina on pienehkö laina eli niin sanottu pienlaina. Tällaisten pikavippien tunnusmerkkejä ovat yleensä helppous ja nopeus. Satsenlainoja myöntäviä pikavippiyrityksiä on markkinoilla monta ja eri lainavaihtoehtojen määrä on suuri. Satasenlainojen korkojen ja kustannusten vertailu on siis tärkeää ennen lainasopimuksen hyväksymistä. 100 euron suuruisia pikavippejä kutsutaan usein nimellä satasen laina. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksen tarjoaa juuri sadan euron suuruisia pikavippejä, eli satasenlainoja. Tältä  sivulta löytyvät pikavipit ovat juuri nimenomaan näitä satasen suuruisia lainoja. Meiltä löydät aina ajan tasalla olevan listan suosittelemistamme satasenlainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä. Kaikki sivuiltamme löytyvät pikavippiyritykset täyttävät korkeat turvallisuuteen ja palvelunluotettavuuteen liittyvät vaatimuksemme.

100 euron pikavippi eli satasenlaina on laina, jonka hakeminen tapahtuu tekstiviestillä, puhelinsoitolla tai täyttämällä verkkohakemus. Satasenlaina on vakuudeton lyhytaikainen laina. Satasenlainoja tarjoavia yrityksiä on useita ja juuri omiin tarpeisiin sopivan, edullisen, laina-ajaltaan oikeanpituisen satasenlainan löytäminen voi viedä aikaa.

Kaikki voivat joskus joutua tilapäiseen rahapulaan. Satasenlaina on hyvä vaihtoehto, mikäli kyseessä on hetkellinen rahantarve. Satasenlainoja, kuten muitakin lainoja on monen tyyppisiä, osa halpoja ja osa kalliita. Harkitessasi satasenlainan ottamista on sinun hyvä aloittaa vertailemalle eri pikavippiyritysten satasenlainoja keskenään. Pika-vippi.fi auttaa sinua vertailemaan satasenlainoja keskenään.