Pikavippi 100e – Hae 100 Euron Vippi jo tänään!

100e pikavippi on pienehkö laina eli niin sanottu pienlaina. Tällaisten pikavippien tunnusmerkkejä ovat yleensä helppous ja nopeus. Tarjonta on kuitenkin kutistunut paljon syyskuun 2019 lakimuutoksen myötä, mutta näitä seuraavia lainapaikkoja kannattaa katsoa kun hakee 100 euron lainaa.

Parhaat 100 euron lainat 2020

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Lainaa 100e heti jo vaikka tänään!

Pikavippi on helppo ja nopea vaihtoehto panttilainaamolle. Pikavippiä hakiessasi et tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Tavallisimpia ehtoja pikavipin saamiseksi on suomen kansalaisuus, vakituinen osoite Suomessa, täysi-ikäisyys ja oma julkinen puhelinliittymä. Ehdoissa on kuitenkin eroja eri yritysten välillä ja näistä onkin hyvä lukea lisää juuri sinua kiinnostavan pikavippiyrityksen sivuilta. Rahat ovat tililläsi yleensä jo muutaman minuutin kuluttua lainan myöntämisestä. Aika voi kuitenkin vaihdella riippuen pankista, jossa sinulla on tili sekä ajankohdasta jolloin haet pikavippiä. Viikonloppuisin, myöhään illalla tai aikaisin aamulla pikavippiä hakeva saattaa joutua odottamaan pikavippipalvelun aukeamista.

pikavippi 100e

Pikavippejä on usein syytetty liian lievistä lainananto kriteereistä. Monet ajautuvat pikavippikierteeseen eivätkä pysty maksamaan velkojaan takaisin. Mikäli pikavippiä ei maksa ajallaan seuraa siitä yleensä maksumuistutus, jonka jälkeen asia siirretään perintätoimiston hoidettavaksi. Tästä seuraa, että velka kasvaa entisestään ja saattaa myös lopulta johtaa luottotietojen menettämiseen. Tämän vuoksi onkin juuri erityisen tärkeää muistaa, että pikavippi on maksettava takaisin usein jo 30 päivän kuluttua. Pikavippi kannattaa ottaa vain jos tietää oman taloudellisen tilanteensa parantuvan laina-ajan kuluessa. 100e pikalaina ei tarkoita, että sen kanssa ei voisi tulla vaikeuksia.

100e suuruisen pikavipin voi nykyään saada kymmenistä eri pikavippiyrityksistä. Tavallisimmin laina-aika on joko 30 päivää, 180 päivää tai 365 päivää, mutta niin pidempiä kuin lyhyempiäkin laina-aikoja löytyy. Pikavippien hinnat vaihtelevat laina-aikojen sekä yrityksen mukaan. 14 päivän, 100 € suuruisesta lainasta joutuu usein maksamaan noin 20 € kun taas 30 päivän pituinen pikavippi on useimmiten noin 25 € luokkaa. Joidenkin yritysten pikavippien hinnat ovat kuitenkin tästä halvempia, mutta myös kalliimpia vaihtoehtoja löytyy.

Mistä nopeasti satasen vippi | pikavippi 100e ?

Oletko satasen lainan tarpeessa? Tipahtiko postiluukusta yllättävä lasku tai tuliko hammaslääkärikäynti odotettua kalliimmaksi? Vai löysitkö kenties alennusmyynnistä löytöjä, joita olisi ollut typerää olla ostamatta? Siinä tapauksessa voi satasenlaina olla juuri se tarvitsemasi apu. Olemme alla listannut halpoja, nopeita ja turvallisia, vakuudettomia ja lyhytaikaisia satasenlainoja myöntäviä pikavippiyrityksiä.

Satasen vippi on pienehkö laina eli niin sanottu pienlaina. Tällaisten pikavippien tunnusmerkkejä ovat yleensä helppous ja nopeus. Satsenlainoja myöntäviä pikavippiyrityksiä on markkinoilla monta ja eri lainavaihtoehtojen määrä on suuri. Pikavippi 100e heti korkojen ja kustannusten vertailu on siis tärkeää ennen lainasopimuksen hyväksymistä. 100 euron suuruisia pikavippejä kutsutaan usein nimellä satasen laina. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksen tarjoaa juuri sadan euron suuruisia pikavippejä, eli satasenlainoja. Tältä  sivulta löytyvät pikavipit ovat juuri nimenomaan näitä satasen suuruisia lainoja. Meiltä löydät aina ajan tasalla olevan listan suosittelemistamme satasenlainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä. Kaikki sivuiltamme löytyvät pikavippiyritykset täyttävät korkeat turvallisuuteen ja palvelunluotettavuuteen liittyvät vaatimuksemme.

Pikavippi 100 € on keskimäärin kuitenkin hyvin helppo saada, ja tämän takia yleensä ei tarvitse kauheasti etsiä mistä sitä voisi saada.​ Mahdollista on myös saada vippi 100e 18v jos niin tahtoo.

100 euron pikavippi eli vippi 100e on laina, jonka hakeminen tapahtuu tekstiviestillä, puhelinsoitolla tai täyttämällä verkkohakemus. Satasenlaina on vakuudeton lyhytaikainen laina. Satasenlainoja tarjoavia yrityksiä on useita ja juuri omiin tarpeisiin sopivan, edullisen, laina-ajaltaan oikeanpituisen 100 euron lainan löytäminen voi viedä aikaa.

Kaikki voivat joskus joutua tilapäiseen rahapulaan. Satasenlaina on hyvä vaihtoehto, mikäli kyseessä on hetkellinen rahantarve. Satasenlainoja, kuten muitakin lainoja on monen tyyppisiä, osa halpoja ja osa kalliita. Harkitessasi satasenlainan ottamista on sinun hyvä aloittaa vertailemalle eri pikavippiyritysten satasenlainoja keskenään.