Pikaluotto – Hae 50 – 3000 luotto nopeasti netistä

Lainaa saa nykyään heti tilille ja myös kohtuullisin kustannuksin. Lainaa voi hakea netistä helposti ja lainasumman saa nopeasti myös käyttöönsä. Pikaluotto on eräs helpoimmista ja nopeimmista lainoista hakea, ja sopii erityisesti kun tarvitset pientä lainaa nopeasti!

Alla lueteltuna parhaat ja edulliset pikaluotot vuonna 2019  

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Lainat ja pikaluotot netissä

Pientä ja suurempaa lainaa myöntävät tätä nykyä monet rahoituspalvelut. Lakiuudistuksen myötä vuonna 2013 pikavippiyhtiöt vaadittiin rahastamaan pikkulainoistaan paljon pienempää korkosummaa kuin aikaisemmin. Lain uudistuksen johdosta useat pienet vippiviritelmät keskeyttivät lainapalvelunsa ja loput palvelut olivat pakotettuja korjaamaan lainapykälänsä ja korkonsa. Lain muunnelman tähden myöskin aiemmin hyvin usein kalliisti arvotetut pienet lainat ovat nykypäivänä huomattavasti kohtuuhintaisempia lainanottajalle. Lakiuudistuksen vuoksi pikavippien lainasummat tulivat silti rahamäärältään suuremmiksi, joten muun muassa muutaman satasen vippiä ei ehkä kuitenkaan useatkaan vippipaikat anna jatkossa.

pikaluotto

Lainaa netistä haetaan useimmiten silloin, kun rahaa ei ole kutakuinkin lainkaan, eikä käteistä voi hankkia pankista. Lainaraha lisäksi vaaditaan saada nopeasti tilille. Pieniä lainoja lainaavat useasti 18-30 vuotiaat ja vähävaraiset ihmiset. Pikalainan myöntäminen edellyttää tietyn iän, pitkään jatkuvan oleskelemisen kotimaassa ja kelpoisuuden lainaan. Ennen vipin hakemista on järkevää tutkia, että luoton pystyy lyhentämään pois pian, jos tällä tavoin lainanantaja edellyttää.

Korkeakorkoiset lainat ovat aiheuttaneet lainojen syntymisestä alkaen raivoisaa keskustelua. Suhtautuminen korkeakorkoisiin pikavippeihin on ollut melkein aina medioissa miltei vain moitiskeleva. Vippien mutkaton ja pikainen saatavuus ovat aiheuttaneet lukemattomalle pikalainaajalle hankaluuksia, sillä luottoja ei joskus ole pystytty suorittamaan pois eräpäivään mennessä. Lyhentämättömistä pikalainoista on mahdollisesti saattanut viritä pikaluottokierre, jolloin erääntyneitä pikalainoja maksetaan lainanantajalle muilla pikalainoilla.

Pikaluotto netistä haetaan siinä tapauksessa kun käteistä tarvitaan nyt

Pikaluotoille on perustettu toisaalta useita muita versioita. Niitä ovat esimerkiksi vertaislainat, jolloin luottoa ei myönnä lainafirma, vaan netin avulla tavoitettu yksityishenkilö.

Pikavippiversioita ja erityyppisiä pikalainoja on viisasta tutkia muutenkin koroltaan. Ennen luoton lainaamista on fiksua lukea lisäksi luoton ehdot, vaikka luotto heti aluksi vaikuttaisi edulliselta ja soveliaalta.

Pienluotto on halvemmin hinnoitettua kulutusluottoa huomattavasti hinnakkaampi luotto. Jos asiakas ei ole varma kykeneekö pikavipin maksamaan ajoissa lainanantajalle, asiakkaan on hyvä tarkistaa onko pikalainafirman luottoehdot pikavipin lyhentämisen suhteen rehtejä. Silloin kun lainan maksuaika pitenee, eikä luottoa pysty lyhentämään lainanantajalle, pikavipin korkosumma saattaa nousta isoksi. Silloin vaatimatonkin lainasumma voi lopuksi kiivetä rahamäärältään hyvin huomattavaksi.

Siitä huolimatta että pikaluotot ovatkin nykyäänkin kohtalaisen kysyttyjä, selvityksen perusteella ainoastaan 2 prosenttia kuluttajista rohkenisi pohdiskella hakevansa rahapulaansa avun vipillä. Neljä viidesosaa kuluttajista ei hakisi pikavippiä koskaan.

Siinä tapauksessa kun luottoa tarvitsee, on viisasta kysyä sitä aluksi pankista josta lainasumman voi ottaa lähes aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja lisäkustannuksilla kuin muualta. Silloin kun luottoa ei pankista myönnetä, kannattaa verrata eri lainapalvelujen luottojen korkoja yms ja ottaa koroltaan kohtuuhintainen ratkaisu.

Pikaluottoa netistä tarjoavat tänään monet pikalainayhtiöt.

Lakimuunnoksen seurauksena kalenterivuonna -13 lainayritykset pakotettiin rahastamaan lainoistaan aika lailla vähäisempää korkoa kuin koskaan. Tämän muutoksen seurauksena useat tuntemattomammat pikavippipalvelut lakkauttivat palvelunsa ja jäljelle jääneet yritykset päätyivät korjaamaan pikaluottoehtonsa ja korkoprosenttinsa. Samaten uusien vippien tulo hidastui merkittävästi. Lakimuutoksen tähden myös ennen useissa tapauksissa törkeästi hinnoitellut pienet lainat ovat tätä nykyä huomattavasti kohtuuhintaisempia rahan lainaajalle. Uudistuksen takia vippien rahasummat muuttuivat kumminkin suuremmiksi, jolloin esimerkiksi muutaman satasen pikalainaa ei ehkä kuitenkaan useatkaan pikavippifirmat myönnä tulevaisuudessa.

Nopea vakuudeton laina (pikaluotto) otetaan tavallisesti siinä tapauksessa, jos rahaa ei ole yhtään, eikä lainaa voi hankkia omasta pankista. Rahat myöskin vaaditaan ottaa lyhyessä ajassa käyttöön. Pikalainoja lainaavat yleensä 20-28 vuotiaat ja varattomat henkilöt. Pikalainan lainaaminen edellyttää riittävän vähimmäisiän, pitkään jatkuvan oleskelun kotimaassa ja kelpoisuuden pikalainaan. Ennen vipin hakemista olisi järkevää tehdä varmaksi, että pikaluoton kykenee suorittamaan takaisin eräpäivään mennessä, jos tällä tavoin lainafirma edellyttää.

Pienet pikaluotot ovat saaneet aikaiseksi niiden perustamisesta lähtien runsasta sanan vaihtoa. Suhtautuminen hinnakkaisiin pikalainoihin on ollut melkein aina uutisissa miltei vain kielteinen. pikaluottojen kätevä ja ripeä lainaaminen ovat synnyttäneet lukuisalle pikavippaajalle velkaongelmia, sillä luottoja ei monesti ole kyetty suorittamaan pois eräpäivään mennessä. Näistä vipeistä on mahdollisesti voinut viritä pikaluottokierre, jolloin myöhästyneitä pikavippejä maksetaan lainafirmalle muilla pikavipeillä.

Lainaa otetaan nopeasti tilille siinä tapauksessa kun rahaa täytyy saada heti

Lainaratkaisuja ja muitakin pikalainoja kannattaa tutkia vähintäänkin kustannuksiltaan. Ennen pikalainan hankkimista on järkevää tutkia lisäksi lainaehdot, siitä huolimatta että lainavaihtoehto ensiksi tuntuisikin kohtuuhintaiselta ja sopivalta.

Lainaa heti ja nopeasti netistä otetaan aika usein silloin, kun käteistä ei ole lähes ollenkaan, eikä luottoa myönnetä muistakaan lähteistä. Lainattu summa myöskin toivotaan saada aivan kohta tilille. Pieniä lainoja ottavat lähinnä nuorehkot ja rahattomat henkilöt. Pienlainan myöntäminen vaatii riittävän iän vähintään, pitkään jatkuvan oleskelemisen Suomessa ja kelpoisuuden pikalainaan. Ennen luoton lainaamista on hyvä tsekata, että pikalainan pystyy tilittämään takaisin pian, jos näin lainoittaja edellyttää.

Nopeat lainat ovat saaneet aikaan niiden yleistymisestä alkaen tiukkaa keskustelua. Asenne kalliisiin pikavippeihin on ollut lähes kaikissa uutisissa likimain pelkästään kriittinen. Pikavippien näppärä ja ripeä vippaaminen ovat aiheuttaneet lukuisalle lainan ottajalle vaikeuksia, sillä pienlainoja ei aina ole pystytty suorittamaan lainafirmalle eräpäivään mennessä. Näistä pikalainoista on saattanut viritä vippikierre, jolloin aikaisempia kulutusluottoja maksetaan pois uusilla pikavipeillä.

Hae lainaa helposti ja nopeasti netistä – lainan saat tilille heti

Pikaluotoille on syntynyt kuitenkin monia ratkaisuja. Sellaisia ovat esimerkiksi vertaisrahoitus, jolloin pikalainaa ei myönnä lainafirma, vaan internetin avulla kohdattu yksityishenkilö.

Pikavippiversioita ja toisenlaisiakin kulutuslainoja on järkevää vertailla kuitenkin kuluiltaan. Ennen pikavipin hankkimista on järkevää lukea myös lainan ehdot, siitä huolimatta että pikaluotto aluksi näyttäisikin asialliselta ja asianmukaiselta.

Pikaluotto on kohtuullisesti hinnoiteltua suurempaa lainaa aika tavalla hinnakkaampi luotto. Jos lainaaja ei tiedä pystyykö lainan lyhentämään määräajassa lainafirmalle, lainaajan kannattaa tarkistaa onko pikalainayrityksen lainaehdot pikavipin lyhentämisen suhteen joustavia. Silloin kun maksuaika pitenee, eikä lainasummaa pysty lyhentämään pois, luoton korko saattaa kiivetä suureksi. Tällöin parin sadan luotto saattaa loppujen lopuksi muodostua kustannuksiltaan hyvin huomattavaksi.

Siinä tapauksessa kun lainaa tarvitsee, kannattaa hakea luottoa ensin omasta pankista josta lainasumman voi saada melkein joka tapauksessa kohtuulisemmalla korkotasolla ja lisäkuluilla kuin muusta paikasta. Lainaa netistä on toki myös hyvä vaihtoehto. Siinä tapauksessa kun luottoa ei pankista myönnetä, on fiksua verrata eri lainapalvelujen luottojen korkoja yms ja lainata korkotasoltaan kohtuuhintainen ratkaisu.