Pikalainat Pitkällä Maksuajalla – Lainaa 100 – 3000 € ilman kiirettä!

Pikalainoja on nykyään olemassa kaikenlaisia, ja vaikka pikavippien ja -lainojen kanssa ajatellaan yleensä maksuajan olevan hyvinkin lyhyt, on niihinkin mahdollista nykyään saada pidempi maksuaika. Tällöin nämä lainat muistuttavatkin ajoittain hieman normaaleja lainoja.

Kuitenkin se mikä lasketaan pitkäksi maksuajaksi pikalainoissa ja tavallisissa lainoissa on hieman eri. Pikalaina 6kk tai 12 kk maksuajalla on yleensä jo pidempi maksuaika, kun taas lainassa tätä ei pidettäisi kovinkaan pitkänä. Onkin hyvä muistaa kun selaa pikalainat pitkällä maksuajalla, että jos haluaa tätäkin pidempää maksuaikaa, niin kannattaa suosiolla kääntyä yleensä kulutusluottojen ja joustoluottojen puoleen. Niissä sitä maksuaikaa voi olla montakin vuotta!​

Kun kuitenkin etsit juuri pikalainaa, ovat nämä seuraavat lainat suosituksiamme tällä hetkellä (2021) pikalainojen suhteen, jotka ovat melko edullisia, ja jotka voi maksaa takaisin hieman rauhallisemminkin!​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikalainat pitkällä maksuajalla saa helpoiten netistä

Pikalainat Pitkällä Maksuajalla

Ylipäätänsäkkin olemme täällä sivustollamme sanoneet, että lainaa saa helpoiten nykyään netistä, ja sama pätee moniin muihin lainatuotteisiin kuin vain perinteisen lainat.

Ja kun kohteena on normaalit vipit ja pikaluotot, niin helppoa niiden etsiminen onkin. Mutta hieman enemmän voi tuottaa haastetta, kun kohteena ovat juuri pikalainat pitkällä maksuajalla. Usein nimittäin näihin lainoihin sitä maksuaikaa heruu ehkä sellainen 30 - 90 päivää, ja tätä pidemmät alkavat olla jo harvinaisia.

Yleensä pisimmillään näissä maksuaika on noin vuoden luokkaa, ja tätä suurempia löytyy yleensä vain luottojen puolelta. Kuitenkin onneksi nykyään mm. Lainasto ja Bluefinance tarjoavat helppoa ja pienempää pikalainaa 12 kuukauden maksuajalla, joka on eräs parhaita tarjouksista kun etsit nopeaa vippiä jota ei kuitenkaan tarvitset maksaa takaisin aivan saman tien.​

Kannattako pikalaina?​

Oletan että olet päätynyt tätä artikkelia lukemaan koska pikalainat ovat kiinnostaneet sinua. Haluaisin kuitenkin ennen kuin aletaan enemmän näitä lainoja tarkastelemaan kysyä sinulta, tarvitsetko välttämättä juuri pikalainaa?

Nykyään nimittäin lainatarjonta on siirtynyt enemmissä määrin kohti kulutusluottoja, ja niiden määrä alkaa olla jo ainakin yhtä suuri kuin pikavippien. Ja niissä on tarjolla keskimäärin selvästi enemmän maksuaikaa kuin pika-liitteisissä lainoissa.

Kulutusluottoja voi olla vaikea saada kovin pienissä summissa, jolloin pikalaina on usein paras. Jos kuitenkin etsit suurempaa nettilainaa, niin yleensä hyvä idea on kääntyä kulutusluottojen puoleen. Niitä voi saada halvemmalla, ja maksuaikaa niissä voi olla paljon enemmän kuin muissa vipeissä. Ja käytännössä niitä voi yleensä käyttää aivan kuten näitäkin lainoja, kun vain pyytää että saa nostettua koko summan kerralla. Ja jos taas ei tarvitse koko rahamäärää heti, niin luottojen avullla on mahdollista säästää lainan kustannuksissa!​

Tämä vain näin ihan lopuksi tiedoksi. Luulen nimittäin että osa on tätä artikkelia tullut lukemaan vain, koska ei ole kunnolla ollut tietoinen näistä luottojen mahdollisuuksista ja eduista. Joa näin on, saat hyvin alkutietopaketin vaikka lukemalla artikkelimme joustolainoista, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin nämä muutkin luotot!​

 • huhtikuu 7, 2019
 • Lainat