Pikalaina 6kk Maksuajalla (2018) – Mikä on Paras?

Pikalainat ovat nykyään todella suosittuja. Pikalaina tai kansankielellä "pikavippi" nousi todella monen suosioon viimeistään vuoden 2008 aikana. Toisille se on suuri apu tilapäiseen rahan tarpeeseen, kun taas joillekin pikalaina on loputon velkakierre.

Pikalainat 6kk maksuajalla ovat nykyään hieman harvinaisempia, sillä moni tälläistä lainaa tarjoava paikka on siirtynyt tarjoamaan nykyään 12 kuukauden maksuaikaa. Koska tämä ei useimmille ole ongelma, olemme lisänneet näitä paikkoja myös listallemme tarjontaa parantaaksemme.

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...


Mistä tunnistaa luotettavan lainapaikan

1. Tutustu yrityksen nettisivuihin, saatko luotettavan kuvan?
Kertooko yritys tarpeeksi omasta toiminnastaan ja lainaehdoista?

2. Mikäli nettisivut eivät kerro sinulle tarpeeksi niin esimerkiksi Inoan yrityshakemistosta voit etsiä yrityksen tietoja ja saada sieltä luotettavaa tietoa yrityksen tiedoista ja vaikkapa talousasioistakin.

3. Ole etsivä. Googleta yrityksen nimellä ja katso mitä löydät. Kehutaanko vai haukutaanko yrityksen toimintaa keskustelualueilla?

4. Pienlainayhdistyksen sivuilta voit lukea eettisistä säännöistä ja yritykset, jotka kuuluvat tuohon yhdistykseen niin ovat oletettavasti ainakin asiallisia pikalainayrityksiä. Toisaalta yhdistys on vielä pienehkö, joten monet luotettavat yritykset eivät siihen vielä kuulu, joten se ei ole ehdoton edellytys kun etsit luotettavaa pienlainan myöntävää firmaa.

Tärkeimmän päätöksen tekee kuitenkin jokainen itse. Tutustu tarkasti eri lainayritysten sääntöihin ja korkoihin ennen kuin haet pikalainaa pankkitunnuksilla netistä tai tekstiviestillä.


Miten haet Pikalaina 6kk?

pikalaina 6kk

Voit hakea pikalainaa kunkin pikalainayrityksen ohjeiden mukaisesti, joko netistä tai tekstiviestillä. Ehdot vaihtelevat eri lainanmyöntäjien mukaan. Ensikertalaisilta vaaditaan jonkinlainen rekisteröinti tai tunnistautuminen pankkitunnuksilla.

Pikalainojen valitseminen voi olla ensi kertaa todella hankalaa, sillä pikalainaa myöntäviä yrityksiä on todella paljon ja lainaehdotkin korkoineen vaihtelevat todella radikaalisti. Hyvä vinkki on vertailla pikalainojen todellisia vuosikorkoja keskenään.

Pikalaina netistä tai tekstiviestillä

1. Tutustu lainaa myöntävän yrityksen nettisivuihin/ohjeisiin tarkasti, herääkö luottamus?

2. Tutustu tarkkaan lainaehtoihin:
a) Tarkista pikalainojen korot eli paljonko joudut takaisin maksamaan korkojen kera.
b) Tarkista tarkkaan takaisinmaksuajan pituus ja siinä korkojen vaihtelevuus.

3. Seuraa pikalainayrityksen ohjeita ja hae pikalaina omilla pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Vinkki!
Mikäli haet pikalainan tekstiviestillä niin huomioi, että viestien lähetyksistä tulee omat kulut. Tekstiviesteistä aiheutuvat kulut veloitetaan lähes aina, vaikka hakemus hylättäisiin. TUPAS tunnistautuminen puolestaan on ehdoton edellytys turvalliseen lainan hakuun netissä.

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Käyttölaina on suuruudeltaan 2 000 - 20 000 euron luokkaa. Käyttölainan ottamista kannattaa harkita, jos hankintalistalla on jokin kallis palvelu/tuote ja tietää, että omat tulot eivät riitä maksamaan sitä välittömästi. Käyttölainaa myönnetään esimerkiksi kodin remonttia varten. Lähes jokaisesta pankista on saatavilla käyttölainaa, joskin viime aikoina etenkin Sampo Pankki on mainostanut omaansa.

Käyttölainan hakeminen, suuruus ja takaisinmaksuKäyttölaina voi olla tiettyyn summaan asti vakuudetonta, mutta yleensä yli 10 000 euron lainoissa pitää olla jokin vakuus. Aivan kuten missä tahansa lainassa niin pankki haluaa varmistaa, että se saa lainarahansa takaisin asiakkaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Käyttölainaa lyhennetään samalla kaavalla kuin esimerkiksi asuntolainaa eli kuukausittain. Pankit ovat yleensä joustavia takaisinmaksun suhteen ja monesti sallitaan maksuvapaita kuukausiakin ilman kuluja.Käyttölaina on vain iso kokonaisuus, joka sisältää pankkien itsensä kehittämiä ja mainostamia "täsmälainoja". Löytyy kotilainaa, kertalainaa, kulutuslainaa... nimikkeiden lista on loputun. Tästä syystä kannattaa ottaa yhteyttä eri pankkeihin ja neuvotella juuri teidän tilanteeseen sopivasta käyttölainasta.

Vinkki!Remonttilainan ottajat muistakaa, että kotona teetetyn työn kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 3 000 euroa henkilöä kohden vuodessa. Lue lisää: http://www.veronmaksajat.fi/omatveroasiat/kotitalousvahennys/