Pikalaina 6kk Maksuajalla (2018) – Mikä on Paras?

Pikalainat ovat nykyään todella suosittuja. Pikalaina tai kansankielellä "pikavippi" nousi todella monen suosioon viimeistään vuoden 2008 aikana. Toisille se on suuri apu tilapäiseen rahan tarpeeseen, kun taas joillekin pikalaina on loputon velkakierre.

Pikalainat 6kk maksuajalla ovat nykyään hieman harvinaisempia, sillä moni tälläistä lainaa tarjoava paikka on siirtynyt tarjoamaan nykyään 12 kuukauden maksuaikaa. Koska tämä ei useimmille ole ongelma, olemme lisänneet näitä paikkoja myös listallemme tarjontaa parantaaksemme.

Ege kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • 100 - 2800 €
 • Lainapäätös nopeasti
 • Rahat tililläsi jo 30 minuutissa
 • Edullinen ja selkeästi hinnoiteltu luottolaina

Ikäraja 20v​

1

Ege tarjoaa selvästi hinnoitellut ja laadukkaat nopeat lainat 100 - 2800 euron väliltä.

Lainaa on mahdollista saada tililleen jo 30 minuutissa, ja hinnoiltaan nämä luottotilit ovat ehdottomasti sieltä halvimmasta päästä vuonna 2018.

Loistava valinta erityisesti jos kaipaat edullista pientä lainaa reilummalle maksuajalla!​

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
4
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...


Mistä tunnistaa luotettavan lainapaikan

1. Tutustu yrityksen nettisivuihin, saatko luotettavan kuvan?
Kertooko yritys tarpeeksi omasta toiminnastaan ja lainaehdoista?

2. Mikäli nettisivut eivät kerro sinulle tarpeeksi niin esimerkiksi Inoan yrityshakemistosta voit etsiä yrityksen tietoja ja saada sieltä luotettavaa tietoa yrityksen tiedoista ja vaikkapa talousasioistakin.

3. Ole etsivä. Googleta yrityksen nimellä ja katso mitä löydät. Kehutaanko vai haukutaanko yrityksen toimintaa keskustelualueilla?

4. Pienlainayhdistyksen sivuilta voit lukea eettisistä säännöistä ja yritykset, jotka kuuluvat tuohon yhdistykseen niin ovat oletettavasti ainakin asiallisia pikalainayrityksiä. Toisaalta yhdistys on vielä pienehkö, joten monet luotettavat yritykset eivät siihen vielä kuulu, joten se ei ole ehdoton edellytys kun etsit luotettavaa pienlainan myöntävää firmaa.

Tärkeimmän päätöksen tekee kuitenkin jokainen itse. Tutustu tarkasti eri lainayritysten sääntöihin ja korkoihin ennen kuin haet pikalainaa pankkitunnuksilla netistä tai tekstiviestillä.


Miten haet Pikalaina 6kk?

pikalaina 6kk

Voit hakea pikalainaa kunkin pikalainayrityksen ohjeiden mukaisesti, joko netistä tai tekstiviestillä. Ehdot vaihtelevat eri lainanmyöntäjien mukaan. Ensikertalaisilta vaaditaan jonkinlainen rekisteröinti tai tunnistautuminen pankkitunnuksilla.

Pikalainojen valitseminen voi olla ensi kertaa todella hankalaa, sillä pikalainaa myöntäviä yrityksiä on todella paljon ja lainaehdotkin korkoineen vaihtelevat todella radikaalisti. Hyvä vinkki on vertailla pikalainojen todellisia vuosikorkoja keskenään.

Pikalaina netistä tai tekstiviestillä

1. Tutustu lainaa myöntävän yrityksen nettisivuihin/ohjeisiin tarkasti, herääkö luottamus?

2. Tutustu tarkkaan lainaehtoihin:
a) Tarkista pikalainojen korot eli paljonko joudut takaisin maksamaan korkojen kera.
b) Tarkista tarkkaan takaisinmaksuajan pituus ja siinä korkojen vaihtelevuus.

3. Seuraa pikalainayrityksen ohjeita ja hae pikalaina omilla pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Vinkki!
Mikäli haet pikalainan tekstiviestillä niin huomioi, että viestien lähetyksistä tulee omat kulut. Tekstiviesteistä aiheutuvat kulut veloitetaan lähes aina, vaikka hakemus hylättäisiin. TUPAS tunnistautuminen puolestaan on ehdoton edellytys turvalliseen lainan hakuun netissä.

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Käyttölaina on suuruudeltaan 2 000 - 20 000 euron luokkaa. Käyttölainan ottamista kannattaa harkita, jos hankintalistalla on jokin kallis palvelu/tuote ja tietää, että omat tulot eivät riitä maksamaan sitä välittömästi. Käyttölainaa myönnetään esimerkiksi kodin remonttia varten. Lähes jokaisesta pankista on saatavilla käyttölainaa, joskin viime aikoina etenkin Sampo Pankki on mainostanut omaansa.

Käyttölainan hakeminen, suuruus ja takaisinmaksuKäyttölaina voi olla tiettyyn summaan asti vakuudetonta, mutta yleensä yli 10 000 euron lainoissa pitää olla jokin vakuus. Aivan kuten missä tahansa lainassa niin pankki haluaa varmistaa, että se saa lainarahansa takaisin asiakkaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Käyttölainaa lyhennetään samalla kaavalla kuin esimerkiksi asuntolainaa eli kuukausittain. Pankit ovat yleensä joustavia takaisinmaksun suhteen ja monesti sallitaan maksuvapaita kuukausiakin ilman kuluja.Käyttölaina on vain iso kokonaisuus, joka sisältää pankkien itsensä kehittämiä ja mainostamia "täsmälainoja". Löytyy kotilainaa, kertalainaa, kulutuslainaa... nimikkeiden lista on loputun. Tästä syystä kannattaa ottaa yhteyttä eri pankkeihin ja neuvotella juuri teidän tilanteeseen sopivasta käyttölainasta.

Vinkki!Remonttilainan ottajat muistakaa, että kotona teetetyn työn kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 3 000 euroa henkilöä kohden vuodessa. Lue lisää: http://www.veronmaksajat.fi/omatveroasiat/kotitalousvahennys/