Pikalaina 6kk Maksuajalla (2019) – Mikä on Paras?

Pikalainat ovat nykyään todella suosittuja. Pikalaina tai kansankielellä "pikavippi" nousi todella monen suosioon viimeistään vuoden 2008 aikana. Toisille se on suuri apu tilapäiseen rahan tarpeeseen, kun taas joillekin pikalaina on loputon velkakierre.

Pikalainat 6kk maksuajalla ovat nykyään hieman harvinaisempia, sillä moni tälläistä lainaa tarjoava paikka on siirtynyt tarjoamaan nykyään 12 kuukauden maksuaikaa. Koska tämä ei useimmille ole ongelma, olemme lisänneet näitä paikkoja myös listallemme tarjontaa parantaaksemme.

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>


Mistä tunnistaa luotettavan lainapaikan

1. Tutustu yrityksen nettisivuihin, saatko luotettavan kuvan?
Kertooko yritys tarpeeksi omasta toiminnastaan ja lainaehdoista?

2. Mikäli nettisivut eivät kerro sinulle tarpeeksi niin esimerkiksi Inoan yrityshakemistosta voit etsiä yrityksen tietoja ja saada sieltä luotettavaa tietoa yrityksen tiedoista ja vaikkapa talousasioistakin.

3. Ole etsivä. Googleta yrityksen nimellä ja katso mitä löydät. Kehutaanko vai haukutaanko yrityksen toimintaa keskustelualueilla?

4. Pienlainayhdistyksen sivuilta voit lukea eettisistä säännöistä ja yritykset, jotka kuuluvat tuohon yhdistykseen niin ovat oletettavasti ainakin asiallisia pikalainayrityksiä. Toisaalta yhdistys on vielä pienehkö, joten monet luotettavat yritykset eivät siihen vielä kuulu, joten se ei ole ehdoton edellytys kun etsit luotettavaa pienlainan myöntävää firmaa.

Tärkeimmän päätöksen tekee kuitenkin jokainen itse. Tutustu tarkasti eri lainayritysten sääntöihin ja korkoihin ennen kuin haet pikalainaa pankkitunnuksilla netistä tai tekstiviestillä.


Miten haet Pikalaina 6kk?

pikalaina 6kk

Voit hakea pikalainaa kunkin pikalainayrityksen ohjeiden mukaisesti, joko netistä tai tekstiviestillä. Ehdot vaihtelevat eri lainanmyöntäjien mukaan. Ensikertalaisilta vaaditaan jonkinlainen rekisteröinti tai tunnistautuminen pankkitunnuksilla.

Pikalainojen valitseminen voi olla ensi kertaa todella hankalaa, sillä pikalainaa myöntäviä yrityksiä on todella paljon ja lainaehdotkin korkoineen vaihtelevat todella radikaalisti. Hyvä vinkki on vertailla pikalainojen todellisia vuosikorkoja keskenään.

Pikalaina netistä tai tekstiviestillä

1. Tutustu lainaa myöntävän yrityksen nettisivuihin/ohjeisiin tarkasti, herääkö luottamus?

2. Tutustu tarkkaan lainaehtoihin:
a) Tarkista pikalainojen korot eli paljonko joudut takaisin maksamaan korkojen kera.
b) Tarkista tarkkaan takaisinmaksuajan pituus ja siinä korkojen vaihtelevuus.

3. Seuraa pikalainayrityksen ohjeita ja hae pikalaina omilla pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Vinkki!
Mikäli haet pikalainan tekstiviestillä niin huomioi, että viestien lähetyksistä tulee omat kulut. Tekstiviesteistä aiheutuvat kulut veloitetaan lähes aina, vaikka hakemus hylättäisiin. TUPAS tunnistautuminen puolestaan on ehdoton edellytys turvalliseen lainan hakuun netissä.

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Käyttölaina on suuruudeltaan 2 000 - 20 000 euron luokkaa. Käyttölainan ottamista kannattaa harkita, jos hankintalistalla on jokin kallis palvelu/tuote ja tietää, että omat tulot eivät riitä maksamaan sitä välittömästi. Käyttölainaa myönnetään esimerkiksi kodin remonttia varten. Lähes jokaisesta pankista on saatavilla käyttölainaa, joskin viime aikoina etenkin Sampo Pankki on mainostanut omaansa.

Käyttölainan hakeminen, suuruus ja takaisinmaksuKäyttölaina voi olla tiettyyn summaan asti vakuudetonta, mutta yleensä yli 10 000 euron lainoissa pitää olla jokin vakuus. Aivan kuten missä tahansa lainassa niin pankki haluaa varmistaa, että se saa lainarahansa takaisin asiakkaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta.

Käyttölainaa lyhennetään samalla kaavalla kuin esimerkiksi asuntolainaa eli kuukausittain. Pankit ovat yleensä joustavia takaisinmaksun suhteen ja monesti sallitaan maksuvapaita kuukausiakin ilman kuluja.Käyttölaina on vain iso kokonaisuus, joka sisältää pankkien itsensä kehittämiä ja mainostamia "täsmälainoja". Löytyy kotilainaa, kertalainaa, kulutuslainaa... nimikkeiden lista on loputun. Tästä syystä kannattaa ottaa yhteyttä eri pankkeihin ja neuvotella juuri teidän tilanteeseen sopivasta käyttölainasta.

Vinkki!Remonttilainan ottajat muistakaa, että kotona teetetyn työn kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 3 000 euroa henkilöä kohden vuodessa. Lue lisää: http://www.veronmaksajat.fi/omatveroasiat/kotitalousvahennys/