Paras Pikavippi (2022) – Mikä on Voittaja?

Pikavippejä on tarjolla jo kymmenistä eri lainapaikoista, mutta mikä niistä on se paras? Tämä on osittain kompakysymys, sillä paras pikavippi riippuu myös tilanteestasi ja tarpeestasi.

Senpä takia olemme listanneet tähän artikkeliin parhaita pikalainoja mitä on tarjolla vuonna 2021. Pidä mielessä oma tarpeesi, ja hae itsellesi paras laina vaikka jo tänään!​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Kuinka valita paras pikalaina

Toivoimme todella että olisimme voineet antaa suoraan suosituksen sen suhteen että mikä on se paras pikavippi vuonna 2018, mutta totuus on että se riippuu myös sinun tarpeestasi ja tilanteestasi. Jos olet esimerkiksi 18-vuotias, tai työtön, on paras pikalaina usein eri kuin jollakulla toisella.

Tämän takia koimmekin parhaaksi listata muutamia eri vaihtoehtoja, ja vielä sellaisia lainoja jotka sopivat hieman eri tilanteisiin. Uskomme että nämä ovat parhaita lainoja mitä tarjolla on monenlaiseen tarpeeseen, ja käsittävät ison osa tarpeista mitä eteen voi tulla.

On monia syitä miksi ihmiset hakevat lainaa, joten myöskin lainat eroavat toisistaan välillä selvästikkin. Pidä siis mielessä tarpeesi ja se millainen laina voisi ehkä olla sinun tilanteessasi se paras, kun luet lainavertailujamme.​

Paras pikavippi

Etsiessäsi parasta vippiä suosittelemme katselemaan ainakin seuraavia asioita:

 • Miten isoa lainaa tarvitset?
 • Kuinka nopeasti ja millaisissa kuukausierissä voisit sitä maksaa takaisin
 • Tahdotko koko lainan kerralla käyttöösi, vai nostaa sen osissa?
 • Kuinka suuri on lainan korko?
 • Onko sillä ikäraja tai muita ehtoja jotka estävät lainan saantia sinulle?

Nämä ovat ne yleisimmät seikat mitä olisi hyvä tarkastella ennen kuin hakee lainaa tai kun etsii parasta pikavippiä itselleen. Muitakin kysymyksiä voi olla, varsinkin jos oma tarve tai elämäntilanne on hieman erilaisempi, mutta useimmissa tapauksissa nämä ovat ne tärkeimmät kysymykset mitkä kannattaa ajan kanssa pohtia ennen kuin hakee lainaa.

Nämä ovat myös niitä seikkoja, minkä takia paras pikaluotto toiselle voi olla huono, kun taas tilanne olla aivan päinvastainen jonkin toisen lainan kanssa. Sen takia listasimme suosituksiamme tähän artikkeliin, ja joudumme luottamaan että sinä itse löydät niistä hyvän lainan kun tiedät parhaiten mikä tilanteesi on.

Jos esimerkiksi tarvitset suurempaa lainaa tai pientä pikavippiä, on osa näistä paikoista parempia niissä kuin toisissa.

Toivomme kovasti että löydät etsimäsilaisen lainan nopeasti ja helposti tämän vertailun avulla. Voit laittaa kysymyksiä ja ehdotuksia myös kommenttikentän kautta, ja palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.​

Aiheeseen Liittyen
No related posts for this content