Ostosraha Kokemuksia (2020) – Luottoa 3000e asti

Ostosrahasta lainaa nopeasti 400 – 3000 euroa.

Ostosrahasta voit hakea lainaa heti niin pieneen, kuin vähän suurempaankin tarpeeseen. Jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt, asut vakituisesti Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, voit hakea lainaa Ostosrahasta.

Lainaa hakiessa voit valita maksuajan joustavasti 12 – 60 kuukauden väliltä. Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia. Voit helposti tehdä hakemuksen verkossa Ostosrahan sivuilla, eikä se maksa mitään. Hakemuksen tekeminen ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit perua lainan ottamisen myös vielä hakemuksen tekemisen jälkeenkin.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, saat rahat tilille jopa 15 minuutissa, joten lainan hakeminen on todella nopeaa ja helppoa.

Ostosrahan etusivulta näet heti kätevän lainalaskurin, johon voit määrittää kuinka paljon tarvitset lainaa, jonka jälkeen näet maksuaikaa muuttamalla arvion kuukausieristä. Tämä helpottaa paljon lainan hakemista, kun tiedät kuukausierän perusteella, millaisen takaisinmaksuajan tarvitset.


Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Ostosraha myöntää lainaa ilman vakuuksia 400 – 3000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa Ostosrahasta?

Hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 20 vuotta. Hakijan täytyy asua vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Miten kuukausierän suuruus määräytyy?

Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain, jolloin takaisinmaksuaika muuttaa suoraan kuukausierää. Muuttamalla laina-aikaa pidemmäksi, muuttaa kuukausierä sitä myötä pienemmäksi.

Esimerkiksi 2000 euron lainan kuukausierä 1 vuoden maksuajalla on noin 203 euroa, kun taas 3 vuoden takaisinmaksuajalla kuukausierä on noin 90 euroa.

Kuinka nopeasti laina siirretään tilille?

Kun olet tehnyt hakemuksen, saat lainapäätöksen lähes välittömästi tämän jälkeen. Hyväksytyn lainapäätöksen siirretään laina heti tilillesi. Nordean, Osuuspankin, POP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankin tai Säästöpankin tileille siirrettäessä siirtyy laina heti hakijan tilille. Muiden pankkien tileille siirrossa saattaa kestää 1 – 2 arkipäivää.

Hyväksyttyjä lainoja maksetaan hakijoiden tileille palvelun aukioloaikoina, klo 8 – 22 välisenä aikana. Jos teet hakemuksen esimerkiksi kello 23, siirretään laina tilillesi heti seuraavana aamuna.

Takaisinmaksu etuajassa

Voit myös maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin ennen viimeistä eräpäivää. Korko veloitetaan vain ajalta, jolloin laina on ollut asiakkaan käytössä. Maksamalla etuajassa, säästät siis koroissa.

Etuajassa maksaminen ei aiheuta sinulle mitään kuluja tai kustannuksia.

Voinko hakea toisen lainan tai korottaa nykyistä lainaani?

Voit hakea Ostosrahasta vain yhden luoton kerralla, jota ei ole mahdollista korottaa. Sinun täytyy siis maksaa edellinen luottosi kokonaisuudessaan pois ja kun maksusi on kirjautunut heidän järjestelmään, voit hakea uutta luottoa.

Minulla on vaikeuksia maksaa luottoa eräpäivään mennessä. Mitä teen?

Eräpäivänsiirto ja maksusopimus on mahdollista tehdä OPR-Online -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Erääntyneeseen laskuun voi olla mahdollista tehdä maksusopimus, jolla eräpäivää voidaan siirtää ja/tai laskun loppusumma jaetaan useampaan osaan. Maksusopimuksia voi olla voimassa yksi kerrallaan. Maksusopimuksen voi tehdä OPR-Online -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, puh: 020 741 2040, avoinna arkisin klo 8-21, lauantaisin klo 10-14. Maksujärjestelykulu on 10-30 euroa, sopimuksesta riippuen.

Käytettävissänne on myös 1-3 lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaat kuukaudet ovat mahdollista ottaa käyttöön laskuttamattomiin laskuihin. Yhdestä kuukaudesta peritään kymmenen euron järjestelypalkkio sekä korkokulut tältä ajalta. Erääntyneeseen tai laskutettuun laskuun ei voi enää saada maksuvapaata kuukautta.

Ostosrahan yhteystiedot

Postiosoite:

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

Puhelinnumero: 020 741 2030 (arkisin klo 8-20)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Y-tunnus: 1993902-6

Ostosraha Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Ostosrahan lainoista tai palvelusta? Kerro se meille kommenttikentän avulla, ja lisäämme mielipiteesi tähän artikkelin loppuun kaikkien nähtäväksi!