Nopea Pikavippi (2019) – Katso Nopeimmat Luotot ja Lainat!

Pikavippi, pienlaina, pikalaina ja tekstivippi ovat esimerkkejä nopeista lainoista. Nopeasti lainaaminen onnistuu nykypäivänä niinkin helposti kuin tekstiviestin välityksellä. Sinun ei tarvitse muuta kuin lähettää jokin ennalta määrätty koodi, yhdessä henkilötietojesi kanssa valitsemallesi nopean lainan tarjoajalle. Jonka jälkeen laina on jo nopeasti, tai tarkemmin sanottuna muutamassa minuutissa tililläsi. Lainan voi siis todellakin saada nopeasti.

Parhaat Nopeat Pikavipit (Päivitetty Helmikuussa 2019)

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Bluefinance
 • 100 - 700 €
 • Maksuaikaa 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Pikavippi pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen pikavippi tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Se on joko koroton ja kuluton pikalaina, jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Muutoin kyseessä on kohtuullisen edullinen pikavippi aina 700e saakka, jossa maksuaikaa on jopa vuoden verran.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Mikä on nopea luotto

Tällaiset nopeat lainat ovat yleensä suuruudeltaan 50–500 euroa ja niiden laina-aika vaihtelee aina 7 vuorokaudesta 60 vuorokauteen. Tavallisin laina-aika on kuitenkin 14 tai 30 vuorokautta. Nopeista lainoista lainaajalle koituvissa kustannuksissa on suuria eroja eri lainoja tarjoavien yritysten välillä. Yksi varma tapa säästää rahaa on siis eri nopeiden lainojen vertailu. Kun vertailet eri lainoja ja niiden laina-aikoja tulet saamaan hyvän kuvan lainamarkkinoista kokonaisuutena ja tekemään hyvän lainapäätöksen. Lainoja on kymmeniä, ellei jopa satoja erilaisia. On siis erityisen tärkeää, että löydät juuri sen omiin tarpeisiisi, ja mahdollisuuksiisi sopivan lainan.

nopea luotto

Kaikille voi joskus tulla eteen tilanne jossa nopeasta lainasta olisi suurta hyötyä. Tällainen tilanne saattaa joskus johtua esimerkiksi yllättävistä laskuista tai vaikkapa terveydenhoitokuluista joita ei ennalta ollut osannut aavistaa. Silloin on kyse juuri nimenomaan tilapäisestä rahapulasta, johon nopeat lainat ovat oiva apu.

Nopea laina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa, jonka saa nopeasti. Nopeudella voidaan viitata myös siihen, että tällaisen lainan takaisinmaksuaikakin on lyhyt. Eli laina on maksettava takaisin nopeasti. Kannattaa siis jo lainaa harkitessa miettiä milloin kyseinen laina on mahdollista maksaa takaisin. Nopeitakin lainoja on eripituisia, ja erihintaisia joten ei kannata ottaa laina-ajaltaan liian pitkää, tai liian lyhyttä lainaa.

Rahan lainaaminen nopeasti on helppoa ja vaivatonta. Muista siis pitää mielessä, että kyse ei ole ”ilmaisesta” rahasta, vaan lainasta, joka on maksettava takasin. Ei siis koskaan kannata ottaa lainaa johon ei välttämättä ole varaa. Luottotietojen menettäminen ei ole mikään pikkujuttu. Nopea laina voi olla hyvä ratkaisu tilapäiseen rahapulaan mutta pidemmän päälle on kulutustottumukset hyvä sovittaa yhteensopiviksi tulojen kanssa. Kenenkään ei kannata elää niin sanotusti yli varojensa. Yli varojensa eläminen johtaa helposti ikävään velkakierteeseen josta on hankala päästä pois.

Vaiko Nopea Vippi

Teksti vippi on suosittu ja toimiva tapa hetkellisesti parantaa taloudellista tilannettaan. Yllättävien menojen kohdatessa saattaa tilapäisestä rahanlainaamisesta olla suuri apu. Teksti vippi on yleensä 50–300 euron suuruinen 7-30 päivän pituinen pienlaina. Teksti vippi on siis sopiva tapa parantaa nimenomaan tilapäisesti heikontunutta taloudellista tilannetta.

Laina-ajan ollessa vain vajaat 30 päivää on syytä pitää mielessä, että oman henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen olisi parannuttava juuri näiden kolmenkymmenen päivän aikana, jotta laina olisi mahdollista maksaa takaisin. Mikäli joudut maksuvaikeuksiin, on sinun kannattavaa ottaa mahdollisimman ajoissa yhteyttä lainanantajaan ja yrittää sopia omaa maksukykyäsi vastaavasta maksuaikataulusta. Näin vältyt asian eteenpäin siirtymisestä perintätoimistojen kautta käräjäoikeuteen. Asian jouduttua käräjäoikeuteen tulet myös saamaan merkinnän luottotietoihisi.

Merkintä luottotiedoissa vaikeuttaa elämää vielä vuosienkin kuluttua laskun maksamatta jättämisestä. Luottotiedottoman on esimerkiksi vaikea saada vuokra-asuntoa, lainaa, luottokorttia, ostaa osamaksulla tai saada työtä. Muista siis tarkkaan harkita minkä suuruiseen lainaan sinulla on varaa.