Nopea Pikavippi (2022) – Katso Nopeimmat Luotot ja Lainat!

Pikavippi, pienlaina, pikalaina ja tekstivippi ovat esimerkkejä nopeista lainoista. Nopeasti lainaaminen onnistuu nykypäivänä niinkin helposti kuin tekstiviestin välityksellä. Sinun ei tarvitse muuta kuin lähettää jokin ennalta määrätty koodi, yhdessä henkilötietojesi kanssa valitsemallesi nopean lainan tarjoajalle. Jonka jälkeen laina on jo nopeasti, tai tarkemmin sanottuna muutamassa minuutissa tililläsi. Lainan voi siis todellakin saada nopeasti.

Parhaat Nopeat Pikavipit (Päivitetty syyskuussa 2021)

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Mikä on nopea luotto

Tällaiset nopeat lainat ovat yleensä suuruudeltaan 50–500 euroa ja niiden laina-aika vaihtelee aina 7 vuorokaudesta 60 vuorokauteen. Tavallisin laina-aika on kuitenkin 14 tai 30 vuorokautta. Nopeista lainoista lainaajalle koituvissa kustannuksissa on suuria eroja eri lainoja tarjoavien yritysten välillä. Yksi varma tapa säästää rahaa on siis eri nopeiden lainojen vertailu. Kun vertailet eri lainoja ja niiden laina-aikoja tulet saamaan hyvän kuvan lainamarkkinoista kokonaisuutena ja tekemään hyvän lainapäätöksen. Lainoja on kymmeniä, ellei jopa satoja erilaisia. On siis erityisen tärkeää, että löydät juuri sen omiin tarpeisiisi, ja mahdollisuuksiisi sopivan lainan.

nopea luotto

Kaikille voi joskus tulla eteen tilanne jossa nopeasta lainasta olisi suurta hyötyä. Tällainen tilanne saattaa joskus johtua esimerkiksi yllättävistä laskuista tai vaikkapa terveydenhoitokuluista joita ei ennalta ollut osannut aavistaa. Silloin on kyse juuri nimenomaan tilapäisestä rahapulasta, johon nopeat lainat ovat oiva apu.

Nopea laina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa, jonka saa nopeasti. Nopeudella voidaan viitata myös siihen, että tällaisen lainan takaisinmaksuaikakin on lyhyt. Eli laina on maksettava takaisin nopeasti. Kannattaa siis jo lainaa harkitessa miettiä milloin kyseinen laina on mahdollista maksaa takaisin. Nopeitakin lainoja on eripituisia, ja erihintaisia joten ei kannata ottaa laina-ajaltaan liian pitkää, tai liian lyhyttä lainaa.

Rahan lainaaminen nopeasti on helppoa ja vaivatonta. Muista siis pitää mielessä, että kyse ei ole ”ilmaisesta” rahasta, vaan lainasta, joka on maksettava takasin. Ei siis koskaan kannata ottaa lainaa johon ei välttämättä ole varaa. Luottotietojen menettäminen ei ole mikään pikkujuttu. Nopea laina voi olla hyvä ratkaisu tilapäiseen rahapulaan mutta pidemmän päälle on kulutustottumukset hyvä sovittaa yhteensopiviksi tulojen kanssa. Kenenkään ei kannata elää niin sanotusti yli varojensa. Yli varojensa eläminen johtaa helposti ikävään velkakierteeseen josta on hankala päästä pois.

Vaiko Nopea Vippi

Teksti vippi on suosittu ja toimiva tapa hetkellisesti parantaa taloudellista tilannettaan. Yllättävien menojen kohdatessa saattaa tilapäisestä rahanlainaamisesta olla suuri apu. Teksti vippi on yleensä 50–300 euron suuruinen 7-30 päivän pituinen pienlaina. Teksti vippi on siis sopiva tapa parantaa nimenomaan tilapäisesti heikontunutta taloudellista tilannetta.

Laina-ajan ollessa vain vajaat 30 päivää on syytä pitää mielessä, että oman henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen olisi parannuttava juuri näiden kolmenkymmenen päivän aikana, jotta laina olisi mahdollista maksaa takaisin. Mikäli joudut maksuvaikeuksiin, on sinun kannattavaa ottaa mahdollisimman ajoissa yhteyttä lainanantajaan ja yrittää sopia omaa maksukykyäsi vastaavasta maksuaikataulusta. Näin vältyt asian eteenpäin siirtymisestä perintätoimistojen kautta käräjäoikeuteen. Asian jouduttua käräjäoikeuteen tulet myös saamaan merkinnän luottotietoihisi.

Merkintä luottotiedoissa vaikeuttaa elämää vielä vuosienkin kuluttua laskun maksamatta jättämisestä. Luottotiedottoman on esimerkiksi vaikea saada vuokra-asuntoa, lainaa, luottokorttia, ostaa osamaksulla tai saada työtä. Muista siis tarkkaan harkita minkä suuruiseen lainaan sinulla on varaa.