Nopea Pikavippi (2018) – Katso Nopeimmat Luotot ja Lainat!

Pikavippi, pienlaina, pikalaina ja tekstivippi ovat esimerkkejä nopeista lainoista. Nopeasti lainaaminen onnistuu nykypäivänä niinkin helposti kuin tekstiviestin välityksellä. Sinun ei tarvitse muuta kuin lähettää jokin ennalta määrätty koodi, yhdessä henkilötietojesi kanssa valitsemallesi nopean lainan tarjoajalle. Jonka jälkeen laina on jo nopeasti, tai tarkemmin sanottuna muutamassa minuutissa tililläsi. Lainan voi siis todellakin saada nopeasti.

Parhaat Nopeat Pikavipit (Päivitetty Helmikuussa 2018)

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappiBlue
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
cashbuddy-logo

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappiBlue
lainasto

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappiBlue
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappiBlue
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappiBlue

Mikä on nopea luotto

Tällaiset nopeat lainat ovat yleensä suuruudeltaan 50–500 euroa ja niiden laina-aika vaihtelee aina 7 vuorokaudesta 60 vuorokauteen. Tavallisin laina-aika on kuitenkin 14 tai 30 vuorokautta. Nopeista lainoista lainaajalle koituvissa kustannuksissa on suuria eroja eri lainoja tarjoavien yritysten välillä. Yksi varma tapa säästää rahaa on siis eri nopeiden lainojen vertailu. Kun vertailet eri lainoja ja niiden laina-aikoja tulet saamaan hyvän kuvan lainamarkkinoista kokonaisuutena ja tekemään hyvän lainapäätöksen. Lainoja on kymmeniä, ellei jopa satoja erilaisia. On siis erityisen tärkeää, että löydät juuri sen omiin tarpeisiisi, ja mahdollisuuksiisi sopivan lainan.

nopea luotto

Kaikille voi joskus tulla eteen tilanne jossa nopeasta lainasta olisi suurta hyötyä. Tällainen tilanne saattaa joskus johtua esimerkiksi yllättävistä laskuista tai vaikkapa terveydenhoitokuluista joita ei ennalta ollut osannut aavistaa. Silloin on kyse juuri nimenomaan tilapäisestä rahapulasta, johon nopeat lainat ovat oiva apu.

Nopea laina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa, jonka saa nopeasti. Nopeudella voidaan viitata myös siihen, että tällaisen lainan takaisinmaksuaikakin on lyhyt. Eli laina on maksettava takaisin nopeasti. Kannattaa siis jo lainaa harkitessa miettiä milloin kyseinen laina on mahdollista maksaa takaisin. Nopeitakin lainoja on eripituisia, ja erihintaisia joten ei kannata ottaa laina-ajaltaan liian pitkää, tai liian lyhyttä lainaa.

Rahan lainaaminen nopeasti on helppoa ja vaivatonta. Muista siis pitää mielessä, että kyse ei ole ”ilmaisesta” rahasta, vaan lainasta, joka on maksettava takasin. Ei siis koskaan kannata ottaa lainaa johon ei välttämättä ole varaa. Luottotietojen menettäminen ei ole mikään pikkujuttu. Nopea laina voi olla hyvä ratkaisu tilapäiseen rahapulaan mutta pidemmän päälle on kulutustottumukset hyvä sovittaa yhteensopiviksi tulojen kanssa. Kenenkään ei kannata elää niin sanotusti yli varojensa. Yli varojensa eläminen johtaa helposti ikävään velkakierteeseen josta on hankala päästä pois.

Vaiko Nopea Vippi

Teksti vippi on suosittu ja toimiva tapa hetkellisesti parantaa taloudellista tilannettaan. Yllättävien menojen kohdatessa saattaa tilapäisestä rahanlainaamisesta olla suuri apu. Teksti vippi on yleensä 50–300 euron suuruinen 7-30 päivän pituinen pienlaina. Teksti vippi on siis sopiva tapa parantaa nimenomaan tilapäisesti heikontunutta taloudellista tilannetta.

Laina-ajan ollessa vain vajaat 30 päivää on syytä pitää mielessä, että oman henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen olisi parannuttava juuri näiden kolmenkymmenen päivän aikana, jotta laina olisi mahdollista maksaa takaisin. Mikäli joudut maksuvaikeuksiin, on sinun kannattavaa ottaa mahdollisimman ajoissa yhteyttä lainanantajaan ja yrittää sopia omaa maksukykyäsi vastaavasta maksuaikataulusta. Näin vältyt asian eteenpäin siirtymisestä perintätoimistojen kautta käräjäoikeuteen. Asian jouduttua käräjäoikeuteen tulet myös saamaan merkinnän luottotietoihisi.

Merkintä luottotiedoissa vaikeuttaa elämää vielä vuosienkin kuluttua laskun maksamatta jättämisestä. Luottotiedottoman on esimerkiksi vaikea saada vuokra-asuntoa, lainaa, luottokorttia, ostaa osamaksulla tai saada työtä. Muista siis tarkkaan harkita minkä suuruiseen lainaan sinulla on varaa.