Netistä Lainaa – Katso Parhaat Nettilainat (2019)

Pikavippi on kätevästi tilattavissa kännykällä tai internetin kautta, ja ne ovatkin suosituimpia nettilainoja mitä nykyään otetaan. Muitakin lainoja voi netistä kuitenkin saada, ja tässä listaus joistakin suositummista ja parhaista nettilainoista vuonna 2019.

Parhaat nettilainat Top 5 (päivitetty toukokuussa 2019)

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Pikavippi, joka tunnetaan myös nimellä pikalaina, on nopea ja helppo tapa saada lyhytaikaista lainaa. Sen hakeminen onnistuu kätevästi internetin kautta ja pikavippi onkin nopeasti pankkitililläsi. Voit hakea rahaa jos olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on joko julkinen matkapuhelinliittymä tai verkkopankkitunnukset. Jos sinulla on salainen liittymä tai se on prepaid, vippi pankkitunnuksilla onnistuu kuitenkin helposti! Esimerkiksi 100e vippi on tilattavissa lähestulkoon jokaisesta pikavippipalvelusta uutenakin asiakkaana ja maksaa yleensä kuukauden pituisena lainana noin 125 euroa. Lainalaskuri tai luettelo lainoista lainapalveluiden sivuilla kertoo myös aina kuinka paljon pikavippi maksaa ja sisältää käsittelykulut sekä korot.

Pikavippi vai Kulutusluotto

Jos pikavippi tuntuu liian pieneltä ja nopealta nettilainalta, on tarjolla myös kulutusluotto. Pikavippien tavoin kulutusluoton saamiseksi et tarvitse vakuuttajia eikä sinun tarvitse erikseen kertoa mihin tarvitset lainaa, kuten yleensä pankkilainojen kanssa pitää tehdä. Toisin kuin pikavipit, kulutusluotto on pidempiaikainen suurempi laina. Kulutusluotto voi olla esimerkiksi 3000 euroa ja maksuaikana kaksi vuotta. Kulutusluoton saamiseksi sinun pitää yleensä olla yli 21 vuotias. Jotkin palvelut saattavat myös vaatia vakituista työpaikkaa, kun tätä ei taas yleensä vaadita pikavippi-lainojen kohdalla. Tämä kuitenkin riippuu täysin kulutusluoton myöntävästä lainapalvelusta, joten kannattaakin tutustua tarkemmin kulutusluottojen ehtoihin. Kulutusluotto voikin olla hyvä tapa esimerkiksi huonekalujen, TV:n tai uuden tietokoneen ostamiseen, joihin pikavippi on liian pieni. Kulutusluottojen kohdalla vuosittainen korkokaan ei ole yhtä suuri kuin pikavippien kanssa. Jos siis tarvitsetkin pidempiaikaista ja suurempaa nettilainaa, kannattaa tutustua kulutusluottoon!

nettilainat

Mikä on Pikavippi?

Pikavippi on lyhytaikainen laina. Alkujaan pikavippejä markkinoitiin Yhdysvalloissa nimellä “payday loans“. Nimensä mukaisesti nämä vipit oli tarkoitettu lyhyeksi lainaksi seuraavaan palkkapäivään asti. Näitä pikavippien tapaisia lainoja myönnettiin jo 1980-luvulla ennen matkapuhelimia ja internetiä. Tällöin lainanhakija käveli vippejä myöntävään kauppaan ja sopi lainasta kasvokkain lainanantajan kanssa. Kun lainanhakija sitten sai työpaikaltaan palkan, hän palasi takaisin maksamaan lainansa. Pikavippi maksettiin takaisin nimenomaan palkkapäivänä, mistä johtuen laina-ajat myös vaihtelivat, kun taas Suomessa laina on aina tietyn pituinen, esimerkiksi 30 päivää.

Suomeen pikalainat ilmestyivät vuonna 2005. Ensimmäisiä pikavippipalveluita olivat mm. Pikavippi.fi ja Reissuluotto. Aluksi lainoja haettiin nimenomaan matkapuhelimella, mutta myöhemmin käyttöön otettiin myös nettitunnistautuminen pankkitunnuksilla, jonka avulla oli helppo saada netistä lainaa. Suomessa pikavippi maksetaan takaisin laskulla jonka saat postitse. Pikalainojen ohella Suomessa voi hakea myös kulutusluotto-lainan. Pikavippi ja kulutusluotto eroaa toisistaan siinä, että kulutusluotto on suurempi, yleensä muutaman tuhannen suuruinen laina sekä sen laina-aika on huomattavasti pidempi kuin pikaluotolla. Kulutusluotto maksetaan takaisin esimerkiksi kuukausittain kahden vuoden aikana.

Vippi pankkitunnuksilla

Alunperin pikavippi oli tilattavissa vain matkapuhelinliittymällä. Se vaati julkisen matkapuhelinliittymän, jotta lainanhakijan henkilöllisyys voitiin varmistaa. Nykyään kuitenkin on helppoa hakea vippi pankkitunnuksilla. Monet pikavippipalvelut ovat ottaneet käyttöönsä TUPAS-tunnistuksen sekä tunnistuksen verkkopankkitunnuksilla. Näin voit hakea lainaa vaikka sinulla olisikin salainen tai prepaid-liittymä ja tilillesi siirtyy pikavippi alta aikayksikön. Tarvitset silti yleensä matkapuhelinliittymän, koska lainapäätös lähetetään sinulle tekstiviestillä ja varmistat pikavipin vastaamalla viestiin. Vippi pankkitunnuksilla on myös helpompi kuin tekstiviestillä lainan hakeminen – sinun ei tarvitse kirjoittaa pikavippi-hakemusta kännykälläsi vaan voit täyttää tarvittavat tietosi kätevästi tietokoneella. Näin varmistat, että pikavippi tulee oikealle tilille eikä hakemuksessa ole virheitä.

netistä lainaa

Pikalainoja

Erilaisia pikalainoja on markkinoilla paljon. Pienimmät pikalainat ovat 20 eurosta ylöspäin aina 1500 euroon asti. 100e vippi voikin olla sopiva laina. Aina on tietenkin mahdollista hakea myös pikavippi 300e. Esimerkiksi Onnilaina, Hetilainaa sekä Satavippi -palveluista löytyy valikoimista 100e pikavippi. Joustoluotto, Tekstivippi ja Fiksulaina tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Pikalainoja on siis varmasti jokaiselle sopivia! Kaikki pikavippipaikat tarjoavat rahaa lainan muodossa suomalaisille hyvin raha-asiansa hoitaneille yksityishenkilöille. Se on vakuudeton laina.

Käyttöluotto

Pikavippi on yleensä tarkoitettu lyhytaikaiseksi lainaksi. Jos taas haet pidempiaikaista lainaa, kannattaa hakea käyttöluotto. Pikavippi ja Käyttöluotto eroavat toisistaan siinä, että pikavippi on yleensä muutaman sadan euron suuruinen korkeintaan muutaman kuukauden pituinen laina, kun taas käyttöluottoa voi hakea jopa kolmeksi vuodeksi. Se on myös suurempi kuin pikavippi – pienin käyttöluotto, tai kulutusluotto, on yleensä 1000 euroa. Käyttöluottoa voi hakea jopa 4000 euroa ja sen takaisinmaksussa on enemmän valinnanvaraa kuin jos tilillesi maksettaisiin pikavippi. Voit halutessasi maksaa lainan takaisin vaikka puolessa vuodessa, mutta laina-aika voi hyvin olla vaikka kolmekin vuotta. Toisin kuin pikavippi, käyttöluotolla on myös pienemmät korot. Saat myös vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, jotka voit valita itse. Ne eivät kuitenkaan voi olla peräkkäiset kuukaudet. Esimerkiksi voit valita maksuvapaiksi kuukausiksi kesäkuun ja joulukuun. Käyttöluoton kokonaiskustannukset riippuvat lainan suuruudesta sekä laina-ajasta. Samoin kuin pikavippi sinun ei tarvitse selittää mihin tarkoitukseen rahoja haluat.

Pikavippi vertailu

Pikavippi vertailu kannattaa! Varsinkin pienissä vipeissä saattaa olla joskus suuriakin eroja. Myös toimituskulut sekä tekstiviestimaksut vaihtelevat kun tilillesi saapuu pikavippi. Kannattaakin siis tutustua vaikkapa sivustomme pikavippi vertailuun hakiessasi rahaa.

100e Pikavippi

Jos haluat, että tililläsi on nopeasti 100e pikavippi, hae vippi nyt! Pikavippi on lain mukaan tilattavissa kello 07-23 välisenä aikana. Mikäli tilaat tämän ajan ulkopuolella, pikavippi maksetaan tilillesi aamulla kello 07. Joissakin pikavippipalveluissa tosin pikavippi saatetaan maksaa vasta palvelun auetessa vaikkapa klo 09. Pikavippi on kuitenkin tilattavissa aina kello 23 asti mikäli kyseinen palvelu on auki.

 • huhtikuu 16, 2019
 • Lainat