Netistä Lainaa – Katso Parhaat Nettilainat (2018)

Pikavippi on kätevästi tilattavissa kännykällä tai internetin kautta, ja ne ovatkin suosituimpia nettilainoja mitä nykyään otetaan. Muitakin lainoja voi netistä kuitenkin saada, ja tässä listaus joistakin suositummista ja parhaista nettilainoista vuonna 2018.

Parhaat nettilainat Top 10 (päivitetty tammikuussa 2018)

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Credento

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -5000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 12 - 60 kk
 • Rahat tilille nopeasti!

Haluatko edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Jos näin on, on Credento erinomainen vaihtoehto!

Credentosta voit hakea vakuudetonta lainaa 5000 euroon asti, ja saada sille jopa 5000 vuoden maksuajan. Tämän palvelun kautta onkin mahdollista saada kuukausierät todella alas!

Hinnat ovat myös hyvin kohtuulliset ja etusivulta löytyvä lainalaskuri erinomainen.

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

Credento

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -5000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 12 - 60 kk
 • Rahat tilille nopeasti!

Haluatko edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Jos näin on, on Credento erinomainen vaihtoehto!

Credentosta voit hakea vakuudetonta lainaa 5000 euroon asti, ja saada sille jopa 5000 vuoden maksuajan. Tämän palvelun kautta onkin mahdollista saada kuukausierät todella alas!

Hinnat ovat myös hyvin kohtuulliset ja etusivulta löytyvä lainalaskuri erinomainen.

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

lainasto

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 50 - 2000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen pieni vippi 12kk maksuajalla

Lainaston kanssa haluamme suositella nimenomaan sen pikalainaa, jota voi saada 400 euroon asti 12kk maksuajalla hyvin helposti.

Vaikka Lainaston muut lainatuotteet ovat hieman kalliita, on tämä tarjous paras pikavippi pitkällä maksuajalla mitä nyt on tarjolla edullisesti.

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  2000 -10000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!

Yleislaina on tuoreehko lainapalvelu, joka on erikoistunut hieman suurempien kertalainojen tarjoamiseen

Lainaa voi saada melko edullisesti, ja maksuaikaa on tarjolla monille todella riittämiin. 

Loistavana etuna voidaan pitää se, että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Edullista ja nopeaa lainaa saatkin hyvin täältä!​

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappiBlue
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
cashbuddy-logo

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappiBlue
lainasto

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappiBlue
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappiBlue
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappiBlue

Pikavippi, joka tunnetaan myös nimellä pikalaina, on nopea ja helppo tapa saada lyhytaikaista lainaa. Sen hakeminen onnistuu kätevästi internetin kautta ja pikavippi onkin nopeasti pankkitililläsi. Voit hakea rahaa jos olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on joko julkinen matkapuhelinliittymä tai verkkopankkitunnukset. Jos sinulla on salainen liittymä tai se on prepaid, vippi pankkitunnuksilla onnistuu kuitenkin helposti! Esimerkiksi 100e vippi on tilattavissa lähestulkoon jokaisesta pikavippipalvelusta uutenakin asiakkaana ja maksaa yleensä kuukauden pituisena lainana noin 125 euroa. Lainalaskuri tai luettelo lainoista lainapalveluiden sivuilla kertoo myös aina kuinka paljon pikavippi maksaa ja sisältää käsittelykulut sekä korot.

Pikavippi vai Kulutusluotto

Jos pikavippi tuntuu liian pieneltä ja nopealta nettilainalta, on tarjolla myös kulutusluotto. Pikavippien tavoin kulutusluoton saamiseksi et tarvitse vakuuttajia eikä sinun tarvitse erikseen kertoa mihin tarvitset lainaa, kuten yleensä pankkilainojen kanssa pitää tehdä. Toisin kuin pikavipit, kulutusluotto on pidempiaikainen suurempi laina. Kulutusluotto voi olla esimerkiksi 3000 euroa ja maksuaikana kaksi vuotta. Kulutusluoton saamiseksi sinun pitää yleensä olla yli 21 vuotias. Jotkin palvelut saattavat myös vaatia vakituista työpaikkaa, kun tätä ei taas yleensä vaadita pikavippi-lainojen kohdalla. Tämä kuitenkin riippuu täysin kulutusluoton myöntävästä lainapalvelusta, joten kannattaakin tutustua tarkemmin kulutusluottojen ehtoihin. Kulutusluotto voikin olla hyvä tapa esimerkiksi huonekalujen, TV:n tai uuden tietokoneen ostamiseen, joihin pikavippi on liian pieni. Kulutusluottojen kohdalla vuosittainen korkokaan ei ole yhtä suuri kuin pikavippien kanssa. Jos siis tarvitsetkin pidempiaikaista ja suurempaa nettilainaa, kannattaa tutustua kulutusluottoon!

nettilainat

Mikä on Pikavippi?

Pikavippi on lyhytaikainen laina. Alkujaan pikavippejä markkinoitiin Yhdysvalloissa nimellä “payday loans“. Nimensä mukaisesti nämä vipit oli tarkoitettu lyhyeksi lainaksi seuraavaan palkkapäivään asti. Näitä pikavippien tapaisia lainoja myönnettiin jo 1980-luvulla ennen matkapuhelimia ja internetiä. Tällöin lainanhakija käveli vippejä myöntävään kauppaan ja sopi lainasta kasvokkain lainanantajan kanssa. Kun lainanhakija sitten sai työpaikaltaan palkan, hän palasi takaisin maksamaan lainansa. Pikavippi maksettiin takaisin nimenomaan palkkapäivänä, mistä johtuen laina-ajat myös vaihtelivat, kun taas Suomessa laina on aina tietyn pituinen, esimerkiksi 30 päivää.

Suomeen pikalainat ilmestyivät vuonna 2005. Ensimmäisiä pikavippipalveluita olivat mm. Pikavippi.fi ja Reissuluotto. Aluksi lainoja haettiin nimenomaan matkapuhelimella, mutta myöhemmin käyttöön otettiin myös nettitunnistautuminen pankkitunnuksilla, jonka avulla oli helppo saada netistä lainaa. Suomessa pikavippi maksetaan takaisin laskulla jonka saat postitse. Pikalainojen ohella Suomessa voi hakea myös kulutusluotto-lainan. Pikavippi ja kulutusluotto eroaa toisistaan siinä, että kulutusluotto on suurempi, yleensä muutaman tuhannen suuruinen laina sekä sen laina-aika on huomattavasti pidempi kuin pikaluotolla. Kulutusluotto maksetaan takaisin esimerkiksi kuukausittain kahden vuoden aikana.

Vippi pankkitunnuksilla

Alunperin pikavippi oli tilattavissa vain matkapuhelinliittymällä. Se vaati julkisen matkapuhelinliittymän, jotta lainanhakijan henkilöllisyys voitiin varmistaa. Nykyään kuitenkin on helppoa hakea vippi pankkitunnuksilla. Monet pikavippipalvelut ovat ottaneet käyttöönsä TUPAS-tunnistuksen sekä tunnistuksen verkkopankkitunnuksilla. Näin voit hakea lainaa vaikka sinulla olisikin salainen tai prepaid-liittymä ja tilillesi siirtyy pikavippi alta aikayksikön. Tarvitset silti yleensä matkapuhelinliittymän, koska lainapäätös lähetetään sinulle tekstiviestillä ja varmistat pikavipin vastaamalla viestiin. Vippi pankkitunnuksilla on myös helpompi kuin tekstiviestillä lainan hakeminen – sinun ei tarvitse kirjoittaa pikavippi-hakemusta kännykälläsi vaan voit täyttää tarvittavat tietosi kätevästi tietokoneella. Näin varmistat, että pikavippi tulee oikealle tilille eikä hakemuksessa ole virheitä.

netistä lainaa

Pikalainoja

Erilaisia pikalainoja on markkinoilla paljon. Pienimmät pikalainat ovat 20 eurosta ylöspäin aina 1500 euroon asti. 100e vippi voikin olla sopiva laina. Aina on tietenkin mahdollista hakea myös pikavippi 300e. Esimerkiksi Onnilaina, Hetilainaa sekä Satavippi -palveluista löytyy valikoimista 100e pikavippi. Joustoluotto, Tekstivippi ja Fiksulaina tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Pikalainoja on siis varmasti jokaiselle sopivia! Kaikki pikavippipaikat tarjoavat rahaa lainan muodossa suomalaisille hyvin raha-asiansa hoitaneille yksityishenkilöille. Se on vakuudeton laina.

Käyttöluotto

Pikavippi on yleensä tarkoitettu lyhytaikaiseksi lainaksi. Jos taas haet pidempiaikaista lainaa, kannattaa hakea käyttöluotto. Pikavippi ja Käyttöluotto eroavat toisistaan siinä, että pikavippi on yleensä muutaman sadan euron suuruinen korkeintaan muutaman kuukauden pituinen laina, kun taas käyttöluottoa voi hakea jopa kolmeksi vuodeksi. Se on myös suurempi kuin pikavippi – pienin käyttöluotto, tai kulutusluotto, on yleensä 1000 euroa. Käyttöluottoa voi hakea jopa 4000 euroa ja sen takaisinmaksussa on enemmän valinnanvaraa kuin jos tilillesi maksettaisiin pikavippi. Voit halutessasi maksaa lainan takaisin vaikka puolessa vuodessa, mutta laina-aika voi hyvin olla vaikka kolmekin vuotta. Toisin kuin pikavippi, käyttöluotolla on myös pienemmät korot. Saat myös vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, jotka voit valita itse. Ne eivät kuitenkaan voi olla peräkkäiset kuukaudet. Esimerkiksi voit valita maksuvapaiksi kuukausiksi kesäkuun ja joulukuun. Käyttöluoton kokonaiskustannukset riippuvat lainan suuruudesta sekä laina-ajasta. Samoin kuin pikavippi sinun ei tarvitse selittää mihin tarkoitukseen rahoja haluat.

Pikavippi vertailu

Pikavippi vertailu kannattaa! Varsinkin pienissä vipeissä saattaa olla joskus suuriakin eroja. Myös toimituskulut sekä tekstiviestimaksut vaihtelevat kun tilillesi saapuu pikavippi. Kannattaakin siis tutustua vaikkapa sivustomme pikavippi vertailuun hakiessasi rahaa.

100e Pikavippi

Jos haluat, että tililläsi on nopeasti 100e pikavippi, hae vippi nyt! Pikavippi on lain mukaan tilattavissa kello 07-23 välisenä aikana. Mikäli tilaat tämän ajan ulkopuolella, pikavippi maksetaan tilillesi aamulla kello 07. Joissakin pikavippipalveluissa tosin pikavippi saatetaan maksaa vasta palvelun auetessa vaikkapa klo 09. Pikavippi on kuitenkin tilattavissa aina kello 23 asti mikäli kyseinen palvelu on auki.

 • joulukuu 6, 2017
 • Lainat

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: