Mistä Lainaa Nopeasti (2018) – Katso Lainapaikat!

Kun haluat saada lainaa nopeasti, saat sitä usein helpoiten ja myös nopeiten netistä. Netissä toimii nykyään lukuisia lainapaikkoja, jonka ansiosta melkein jokaiseen tarpeeseen löytyy kyllä sopiva laina.

Tässä muutamia suosituksia silloin, kun tahdot saada lainaa todella nopeasti tilillesi vuonna 2018.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Kuinka nopeasti voi lainaa saada

Pitkään oli tilanne, että kun haluttiin lainaa, piti sen saantia odotella ainakin muutama arkipäivä. Pahimmillaan tämä saattoi olla tätäkin pidempi aika, kun piti odotella pankkien käsittelevän lainahakemus, ja sen jälkeen ehkä antavan rahaa tilille käyttöön sitten vasta ehkä melkein viikon kuluttua.

Nykyään on kuitenkin täysin mahdollista hakea lainaa netistä. Ja yhä useammat suomalaiset ovatkin alkaneet hakemaan pikavippejä ja erilaisia luottoja suoraan verkosta, jättäen pankit omilleen. Pankit ovat vielä parhaimmistoa kun haetaan isompia lainoja suuriin hankintoihin, mutta erityisesti pienien lainojen suhteessa nettilainat vievät usein nykyään voiton.​

Lainaa Nopeasti

Lainaa aina 2000 euroon saakka ja joskus tätäkin suurempia lainoja onkin mahdollista tänään saada netistä omalle tililleen jo alle tunnissa. Tämä aika sisältää ajan jolla hakemus täytetään, lähetetään ja saadaan lainapäätös sekä rahat käyttöön.

Tämä onkin verrattuna aikaisempaan lähes maagisen nopeaa!​

Toisaalta monet nettilainojen heikkoudet kuten lainojen kalleus ja lyhet maksuajat ovat pienentyneet myöskin samalla selvästi, ja nykyään on mahdollista saada lainaa melkein yhtä edullisesti kuin pankeista tietyistä paikoista, ja samaten maksuaikaa voi saada jopa useamman vuoden.​

Verkkolainat ovat myös melkeinpä aina vakuudettomia ja ilman takaajia, joka tekee niiden hakemisesta todella helppoa. Tämän takia tosin niiden hinnat eivät voi koskaan tulla niin alas kuin lainojen joissa on vakuudet, mutta kun verrataan esimerkiksi pankkienkin tarjoamiin vakuudettomiin kulutusluottoihin, on hintaero näiden välillä laskenut todella paljon.

Voidaankin sanoa että pikalainat ja muut netissä tarjottavat lainat eivät ole koskaan olleet näin hyvällä tolalla lainaajan kannalta, ja varsinkin kun valikoimaa on niin paljon ja kilpailu kovaa, joutuvat lainojen antajat parantamaan koko ajan palveluaan ja ehtoja.

Mikäli siis kaipaat lainaa nopeasti, katso listamme ylhäältä ja löydä sopiva lainapaikka jo tänään. Hakemuksen saat halutessasi sisään jo hetkessä, ja rahat tilillesi jo jopa reilusti alle tunnissa monesta paikasta!​

 • maaliskuu 17, 2018
 • Lainat