Mistä Lainaa Helposti? (2018) – Lue Suositukset!

Melko kiistämätön fakta nykyään on, että varsinkin pienempiä lainoja saa nykyään helpoiten netistä. Verkkolainojen valikoima on nykyään todella laaja, ja lainaa löytyy lähes jokaiseen tarpeeseen helposti ja nopeasti.

Tässä muutamia suosituksiamme lainapaikoista, joista saat edullista ja laadukasta lainaa helposti!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  2000 -10000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!

Yleislaina on tuoreehko lainapalvelu, joka on erikoistunut hieman suurempien kertalainojen tarjoamiseen

Lainaa voi saada melko edullisesti, ja maksuaikaa on tarjolla monille todella riittämiin. 

Loistavana etuna voidaan pitää se, että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Edullista ja nopeaa lainaa saatkin hyvin täältä!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Lainaa Helposti Verkosta

Kun puhutaan mahdollisuudesta saada lainaa helposti, voidaan usein tarkoittaa ainakin kahta asiaa. Voidaan joko viitata siihen, että lainan hakeminen käy helposti ja nopeasti, siis vähällä vaivalla. Tai sitten voidaan viitata siihen, että hakukriteerit ovat pienemmät ja täten lainahakemusta ei hylätä niin helposti.

Ensimmäiseen kriteeriin ei ehkä kannata tai ole tarve panostaa niin paljon aikaa vertailussa, sillä tosiasia on että lähes jokainen netissä tarjottava laina on nykyään todella helppo ja nopea hakea. Hakemukset ovat yleensä paikkojen välillä hyvin samanlaisia, jonka takia kokemus on usein melko samanlainen haki sitä sitten Ferratumista tai vaikka Egestä.​

Kriteerit lainan saannin kohdalla voivat kuitenkin vaihdella todellakin paljon, ja joistakin paikoista on mahdollista saada vippiä selvästi helpommin kuin toisista. Yleensä on yksi aika pätevä nyrkkisääntö joka myös viittaa lainan saannin helppouteen. Se on vaadittu ikäraja.

Mistä Lainaa Helposti?

Jos ikäraja on alhainen, joka tarkoittaa yleensä alle 20v, niin lainan saaminen on usein myös helpompaa. Toisaalta jos ikäraja on huomattavan korkea, kuten Bank Norwegianin 23 vuotta, ovat myös muut kriteerit lainan saantiin usein korkeammat.​

Jos siis haluaa löytää helposti paikkoja josta lainahanat aukevat avokätisemmin, kannattaa monesti ainakin kurkata lainapalveluja jotka antavat lainaa myös 18 vuotiaille tai 19 vuotiaille.​

Toisaalta mitä helpomin lainaa saat, sitä kalliimpaa se usein myös on. Mitä korkeammalla riskillä lainaa annetaan (eli mitä avokätisemmin), sitä korkeampaa korkoa siitä pitää myös pyytää jotta toiminta olisi kannattavaa.

Tämän takia jos etsit melko pientä lainaa ja olet palkkatöissä, ei usein kannata pelätä hakea näitä lainoja hieman "vaikeammistakin" paikoista, jos ikää vaan löytyy ikärajan verran. Kriteerit pieniin lainoihin eivät ole kovat oikein missään jos omaat työsuhteen, joten tässä suhteessa riskiä ei oikeastaan pahemmin ole.

Mutta kun haet tälläistä lainaa, voi usein saada sen selvästi edullisemmin ja ehkä muutenkin paremmilla ehdoilla. Yleensä vaikeudet saada lainaa jos olet töissä alkaa vasta tuolla 2000 euron lainojen puolella, ja tällöinkin saantia voi helpottaa pidentämällä laina-aikaa. ​

Vaikka onkin siis mahdollista saada lainaa helposti, niin sillä kannattaa tarkoittaa yleensä lainamestoja joista hakeminen on helppoa. Helposti saatavia lainoja kannattaa hakea jos rahatilanne on heikompi tai työtilanne huono,  mutta töissä olevilla ei usein ole vaikeuksia saada keskikokoistakaan lainaa monesta paikasta sopivilla ehdoilla.​

 • maaliskuu 17, 2018
 • Lainat