Luottoraha Kokemuksia (2020) – 2000€ Näppärää luottoa!

Luottorahan kautta voit hakea käyttöösi 2000 euron jatkuvaa luottoa. Jatkuvaa luottoa voit käyttää tarpeesi mukaan ja nostaa luottoa tilillesi vain tarvitsemasi summan. Voit tehdä myös useampia nostoja, mikäli ensimmäisen noston jälkeen esimerkiksi huomaat tarvitsevasi lisää lainaa.

Jatkuvaa luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierä on 17 prosenttia käytetystä luoton määrästä, kuitenkin vähintään 250 euroa. Eli jos olet käyttänyt luottoa alle 250 euroa, tulee se maksaa yhdessä erässä takaisin.

Luottotili voidaan myöntää hakijalle, joka on täyttänyt vähintään 18 vuotta ja jolla on Suomalainen henkilötunnus. Hakijalle tehdään luottotarkistus, jolloin kaikki hakemukset, joissa hakijalla huomataan maksuhäiriömerkintä, hylätään automaattisesti.

Tee ilmainen hakemus ja saat luottopäätöksen lähes välittömästi, jonka jälkeen voit nostaa lainaa tilille vaikka heti.

Kuka voi hakea lainaa Luottorahan kautta?

Luottorahasta voit saada luottotilin käyttöösi, jos olet vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Tarvitset myös matkapuhelinliittymän, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, jota käytetään tunnistautumiseen, kun ensimmäistä kertaa rekisteröidyt palveluun.

Kuinka paljon saan luottoa?

luottoraha

Luottoraha myöntää ainoastaan yhtä lainasummaa. Saat yhdellä hakemuksella käyttöösi 2000 euron luottotilin, jota voit käyttää tarpeesi mukaan. Nosta tililtä lainaa sellasia summia kuin tarvitset ja milloin tarvitset, vaikka pieninä vippeinä tai sitten suurempia lainoja. Sinun ei siis tarvitse käyttää tuota koko 2000 euroa, vaan jos tarvetta on esimerkiksi vain 400 euron pikalainalle, voit nostaa sen ja jättää lopputilin käyttämättä, jolloin maksat vain siitä summasta mitä käytät.

Kuinka luottoa maksetaan takaisin?

Kun ensimmäisen kerran teet noston, tulee ensimmäinen lasku seuraavan kuun lopussa, jolloin saat maksuaikaa noin 45 päivää, jos teet noston keskelle kuukautta.

Voit maksaa lainasi takaisin kerralla tai mahdollisesti myös pienemmissä kuukausierissä. Kuukausierä määräytyy käytetyn luoton perusteella. Pienen maksettava kuukausierä on 17 prosenttia käytetystä luotosta, kuitenkin aina vähintään 250 euroa. Joten jos olet käyttänyt luottoa alle 250 euroa, tulee se maksaa kerralla takaisin.

Koska voin nostaa lainaa tililleni?

Kun olet tehnyt ja lähettänyt hakemuksesi, saat lainapäätöksen nopeasti. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille. Voit myös tehdä nostoja aina kun siihen on tarvetta, vaikka olisit nostanut aiemmin lainaa tilille. Ainoat edellytykset lainan nostamiselle ovat, että luottorajasi ei ole täynnä, eikä sinulla ole erääntyneitä laskuja Luottorahalle. Erääntyneet laskut tulee maksaa aina pois ja kun maksu on kirjautunut Luottorahalle, voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa.

Luottoraha Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Luottorahan lainoista tai palvelusta? Kerro se meille kommenttikentän avulla, ja lisäämme mielipiteesi tähän artikkelin loppuun kaikkien nähtäväksi!