Luottoa Helposti Netistä (2022) – Tässä Vinkit ja Suositukset

Onko mahdollista saada luottoa helposti vuonna 2021? On kyllä, varsinkin jos sitä hakee netistä!

Tähän olemmekin keränneet parhaita helposti haettavia luottoja, sekä muita suosituksia lainapaikoista vuodella 2021. Katso suosituksemme, ja hae omasi jo vaikka heti tänään!​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Kuinka saada luottoa helposti

Erilaisia luottoja ja lainoja on netti täynnä, jonka takia osittain moni lainapalveluista on joutunut panostamaan paljon resursseja tehdäkseen lainan saamisesta ja hakemisesta mahdollisimman helppoa.

Toisaalta kun puhutaan helposti saatavasta luotosta, voidaan viitata enemmän siihen tekijään, että niitä saa helposti ilman hylkäävää päätöstä, eli lainakriteerit ovat helpommat. Meillä suomenkielessä molempia asioita voidaan tarkoittaa samalla termillä.​

Koska nykyään voidaan sanoa melko rohkeasti, että lähes jokaista luottoa on todella helppo ja nopea hakea verkosta, niin tämäkin artikkeli keskittyy enemmän katselemaan luottoja, joiden saanti ei ole kriteereiltään tiukkaa tai vaikeaa.

Tässä tuleekin ne merkittävimmät erot, sillä osa lainapaikoista vaatii lainaajilta paljon, kun taas toiset paikat selvästi vähemmän. Mutta mistä tietää sitten mikä paikka on mikä? SIihen on muutamia vinkkejä, jotka yleensä antavat asiasta viitteitä.​

Luottoa helposti

Jos mietitään asioita jotka viittaavat siihen että lainaa ei ehkä irtoakkaan ihan niin helpolla, niin kaksi tekijää varsinkin on usein tähän aika vahvasti yhteydessä. Ne ovat...

 • Lainan ikäraja
 • Lainan korko

Mitä korkeampaa ikärajaa lainapaikka vaatii, sitä tiukemmat sen muutkin ehdot lähes aina ovat. Poikkeuksia on muutamia, mutta todella vähän ja tämä yleissääntö päteekin jopa yllättävän hyvin.

Esimerkiksi ikärajan ollessa 19 vuotta, on luoton saaminen lähes aina helpompaa kuin jos se 23 vuotta.​

Myös lainasta perittävä korko antaa vinkkejä tämän suhteen. Mitä edullissemmasta lainasta on kyse, sitä vaikeampi sitä on myös saada ehtojen puolesta. Ja tämä pätee lähes tulkoon aina, ja ihan matemaattisesta syystä.

Nimittäin mitä halvemmalla luottoa tarjoaa, sitä kalliimmaksi tulee jos joku ei maksa lainaa takaisin. Esimerkiksi jos korko olisi 10 %, voisi vaikka se että joka kymmenes lainaaja jättäisi lainan maksamatta takaisin viedä yrityksen tappiolle. Mutta jos korko olisikin vaikka 100 %, voisi toiminta olla kannattavaa vaikka puolet jättäisi lainan maksamatta.

Tämän takia halvemmissa lainoiss on myös tarkempi seula sen suhteen, että kenelle sitä annetaan.

Kun siis etsit luottoa helposti netistä, kannattaa katsoa näitä seikkoja, sekä lukea vertailumme tämän artikkelin yläosasta. Luottoa on mahdollista saada melko näppärästi, mutta helpoiten se onnistuu kun hakee sitä oikeista paikoista.​

 • huhtikuu 18, 2019
 • Lainat