Luotto Heti Tilille (2022) – Katso Lainapaikat!

Luottoa on mahdollista saada nykyään tililleen todella nopeasti, ja alle tunnin aika lainan hakemisesta rahojen saapumiseen ei ole mitenkään harvinaisuus. Toiset lainapaikat ovat kuitenkin nopeampia kuin toiset, jonka takia olemme keränneet tähän lainapaikkoja jotka siirtävät rahasi tilillesi erityisen nopeasti.

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Kuinka nopeasti voi luottoa saada tilille

Luoton saaminen täysin heti tilille on usein mahdotonta, mutta tämä ei tarkoita etteikö sitä olisi mahdollista saada äärimmäisen nopeasti. Itse rahojen siirto pankkitililtä toiseen tapahtuu nykyään lähes samanaikaisesti, joten kysymys onkin enemmän siitä, kuinka nopeasti lainapaikka saa käsiteltyä hakemuksen ja tämän jälkeen siirtämään rahat tilillesi.

Nämä lainapaikat voidaan jakaa kahteen luokkaan mitä tulee yleiseen nopeuteen. On lainapalveluja jotka käsittelevät lainahakemuksia koneellisesti, ja niitä jossa ne katsellaan ihan ihmisen silmillä lävitse. On selvää että toinen näistä on nopeampi kuin toinen, joskin ero käytännössä jää monesti aika pieneksi varsinkin suurempien lainapaikkojen välillä.

Luotto heti tilille

Jos kone tarkistaa hakemuksen ja antaa lainapäätöksen heti, niin rahat on mahdollista saada jopa reilusti alle puolessa tunnissa tililleen kun hakemuksen jättää kello 7 - 23 välisenä aikana. Näiden ulkopuolella nimittäin ei saa rahoja siirtää tilille, jonka takia nopeudella ei olekkaan niin paljon väliä kun hakee lainaa yöllä.

Iso osa palveluista käsittelee kyllä yön aikana nykyään myös hakemukset, ja siirtävät rahat tilillesi sitten heti seuraavana aamuna.​

Usein vaikka hakemuksesi käsiteltäisiin manuaalisesti, on se homma hoidettu jo 15 - 30 minuutissa. Tämän takia ns. viive ei ole kovin korkea, vaan lainaa tulet usein saamaan tilillesi kuitenkin todella nopeasti.

Kysymys onkin tavallaan, että kuinka kova kiire sinulla on. Monesti nimittäin ei ole niin väliä sen suhteen että tuleeko rahat vartissa vai 45 minuutissa. Mutta jos haluat saada ne mahdollisimman nopeasti, niin sitten pitää suosia lainapaikkoja josta löytyy Instator -niminen systeemi, joka siis käsittelee hakemuksia koneellisesti.

Kuitenkin koska luottoa saa niin nopeasti yleisesti, ei sen takia kannata usein lainapaikkoja niin tarkkaan vertailla, vaan katsoa muita seikkoja. Joskus voi kuitenkin olla tarve saada luotto heti tilille, jonka takia tämän artikkelin ja vertailun loimme!​

 • maaliskuu 18, 2019
 • Lainat