Lainojen Yhdistäminen (2018) – Miten Yhdistää Lainat?

Lainojen yhdistäminen on kätevä keino laskea korkeakorkoisten lainojen korkoja, ja lopettaa tarve maksaa laskuja lainanlyhennyksissä pahimmillaan monta kertaa kuukaudessa moniin eri paikkoihin.

Nykyään se käy myös helposti, ja kun tahdot yhdistää vanhat lainasi, voimme suositella erityisesti seuraavia lainapalveluja tilanteen korjaamiseen!​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin, sekä yhdistää vanhat lainat samaan aikaan. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman yhdistää lainat helposti, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti. Lisäksi voit yhdistää vanhat lainat uuden edullisen alle helposti!

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

Onko lainojen yhdistäminen vaikeaa?

Lainojen yhdistäminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on tänäpäivänä, sillä monet lainapalvelut ja vippifirmat ovat alkaneet tarjota tätä palvelua ihan osana tarjontaansa. Ja nykyään monet lainavertailusivustotkin antavat mahdollisuuden pyytä lainatarjouksia, joissa on mukana mahdollisuus yhdistää aikaisemmat vipit ja lainat.

Käytännössähän tämä on melkein hyvä asia sille taholle, jonka kautta yhdistät lainasi. He saavat paremmin tuloja isommasta osasta lainasummaasi, ja sinä saat samalla lainaa halvemmalla korolla. Tilanne onkin tavallaan klassinen win-win tilanne, joskin ei aivan samalla tavalla sen alkuperäisen lainaajan kannalta. Mutta toisaalta hekin saavat lainarahansa entistä nopeammin takaisin, joten ei se ole mitenkään huono diili heillekkään.​

Lopputulema kuitenkin on siis se, että lainasi voit yhdistää monesta paikasta 2018 nopeasti ja helposti, ja se ei vaadi ihmeempiä selittelyjä tai kertomuksia. Kun pyydät palvelua näin tekemään, maksavat he vanhat lainasi pois, jonka jälkeen velkasi tavallaan sitten siirtyy heille. Mahdollista olisi tietenkin vaihtaa vanhat velat huonompiin, mutta yleensä tämä prosessi tehdään sen takia, että on mahdollista saada vanhojen velkojen korkoja jopa paljonkin pienemmiksi.​

yhdistä lainat

Mikäli siis omaat vanhoja, ehkä hieman korkeamman koron omaavia lainoja, kannattaa ne ehdottomasti yhdistää, haet sitten uutta lainaa niiden päälle tai haluat sitten vain säästää hieman rahaa lainan kustannuksissa. Pienissä vipeissä tämä on tietenkin mahdollista tehdä myös itse, hakemalla jostain edullista lainaa ja maksamalla sillä vanha lainasi pois. En vain uskalla oikein suositella tätä tapaa, sillä jos sen tekee väärin, on isona riskinä joutua siihen pahimpaan tilanteeseen, eli pikavippikierteeseen.​

Näin yhdistät lainat

Sivuston vippivertailu auttaa lainaajaa löytäämään sopivan pikalainan, vaihtoehtoja on runsaammin, mutta ei kuitenkaan lainkaan liikaa ja niiden läpi käyminen onnistuu helposti 15 minuutissa. Jos yläpuolella olevista ei todella tärpännyt, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan pikavippivertailuun. Sitä kautta jos ei tärppää, niin ei varmasti tärppää mistään, sillä valikoimasta löytyy markkinoiden kaikin puolin parhaimmat vippi- ja kulutusluottoyhtiöt erilaisine lainavalikoimineen.

Edullisen pikavipin löytäminen ei ollut välttämättä itsenstäänselvyys vielä ennen korkokattoasetusta. Nyt kuitenkin kalliit vipit ovat poistuneet markkinoilta ja tilalle ovat tulleet entistä huokeahintaisemmat pikaluotot.

Onnea oikeanlaisen laina etsintään – toivottavasti vippivinkit auttoivat!

 • helmikuu 22, 2018
 • Lainat