Lainasto Kokemuksia (2022) – Nopeasti vippiä ja luottoa!

Lainasto on muuttanut lainojen tarjoamista väliaikaisen lakimuutksen takia ja seuraavat tiedot ovat siis vanhentuneet. Tarkista sen sijasta jokin vielä toimivista lainapaikoista alta:

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...


Lainastosta uutuus: 2000 euron Limiittiluotto!

Lainasto Pikalaina

Lainaston kautta voit hakea kätevästi joustavaa luottoa tai kertaluontoista pikalainaa. Joustavalla luotolla saat käyttöösi 2000 euron luottotilin, josta voit nostaa lainaa tilille tarpeesi mukaan. Voit siis käyttää tilistäsi juuri sen verran kuin lainaa tarvitset. Takaisinmaksu tapahtuu joustavasti joko kerralla tai kuukausittain, jolloin vähimmäiserä määräytyy käytetyn luoton perusteella. Pikalaina sopii tarpeeseen, jossa tarvitset lainaa heti ja tiedät juuri tarvitsemasi summan. Pikavippiä haettaessa sinun tulee tehdä aina uusi hakemus jokaiseen lainaan, kun taas limiittiluotossa saat käyttöösi 2000 euron tilin vain yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto voidaan avata hakijalle, joka on vähintään 21 vuotta täyttänyt, hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja asuu vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei saa maksuhäiriömerkintää.

Pikalainaa voi hakea seuraavasti:

100 – 300 euroa: Ikäraja 18 vuotta

400 euroa: Ikäraja 20 vuotta.

Kenelle luottolimiitti voidaan avata?

Sinulle voidaan avata limiittiluotto mikäli olet vähintään 18 vuotta täyttänyt, olet Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Hakijoille, joilta löytyy maksuhäiriömerkintä, ei voida lainaa myöntää.

Koska voit tehdä hakemuksen?

Hakemuksen voit jättää koska tahansa. Hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina, ma-su 7-23 välisenä aikana. Jos jätät hakemuksen palvelun ollessa kiinni, käsitellään hakemuksesi heti seuraavana aamuna.

Mihin tarpeeseen lainaa voi hakea?

Voit hakea lainaa ihan mihin tarpeeseen tahansa. Lainasto ei kysy sinulta erillistä syytä, miksi tarvitset pikalainaa tai mihin olet käyttämässä lainaamasi summat. On ihan täysin sinun päätettävissä mihin lainaamasi rahat käytät.

Voinko hakea lainaa jos olen työtön?

Voit. Pikalaina on tarkoitettu kaikille luottokelpoisille Suomen kansalaisille, olit sitten työtön, töissä, opiskelija, eläkeläinen tai varusmies. Kunhan luottotietosi ovat kunnossa ja täytät muut Lainaston asettamat lainaehdot.

Voinko hakea useamman lainan kerralla?

Et voi. Sinun tulee ensin maksaa edellinen laina kokonaisuudessaan pois ennenkuin voit hakea uutta pikalainaa. Lainasto myöntää siis vain yhden lainan kerrallaan per asiakas.

Pikalainojen Hinnasto:

LainasummaIkärajaMaksuaikaKulutKorkoYhteensä
100€18v12 kk15€22.50€137.50€
200€18v12 kk30€45.50€275.50€
300€18v12 kk45€67.50€412.50€
400€20v12 kk60€90.50€550.50€

Lainasto Kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Lainaston lainoista tai palvelusta? Kerro se meille kommenttikentän avulla, ja lisäämme mielipiteesi tähän artikkelin loppuun kaikkien nähtäväksi!

Lainaston yhteystiedot

Lainasto Oy

Yliopistonkatu 26b
20100 Turku
Y-tunnus: 2382033-5

Asiakaspalvelu avoinna ma-pe 9-17

Puhelin: 0600 30 6000

Email: asiakaspalvelu@lainasto.fi