Mistä Lainaa Työttömälle ? (2018)

Työttömänä voi usein olla melko haastavaa saada lainaa, mutta mahdollista se kuitenkin on. Kuitenkin koska työttömillä tulot ovat usein pienet, niin myös lainojen pitää olla pieniä. Suuria vippejä tai lainoja ei yleensä koskaan työttömille myönnetä, vaan raja alkaa usein nousta eteen jo noin 500 euron lainoissa.

Tämän lisäksi osa paikoista ei anna pieniäkään vippejä työttömille, vaan vaatii kaikilta lainaajilta vakituisia tuloja. Jos olet kuitenkin työtön, mutta tarvitset pientä lainaa, niin sitä kannattaa lähteä hakemaan seuraavista lainapalveluista:​

lainasto

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 50 - 2000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen pieni vippi 12kk maksuajalla

Lainaston kanssa haluamme suositella nimenomaan sen pikalainaa, jota voi saada 400 euroon asti 12kk maksuajalla hyvin helposti ja ilman liitteitä kuten palkkakuittia.

Vaikka Lainaston muut lainatuotteet ovat hieman kalliita, on tämä tarjous paras pikavippi pitkällä maksuajalla mitä nyt on tarjolla edullisesti.

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
4
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Pikavippi työttömälle vaiko lainaa

Pikavippi on siitä hyvä, että sen avulla saa lainaa ilman vakuuksia. Tällöin kannattaa aina ensin tutustua pikavippivertailuumme, josta löydät monet eri vippipaikat ja uudet vipit! Halvin summa on pikavippi 50e, mutta kulutusluottoja löytyy aina 5000 euroon asti. Pikalainoja löytyykin siis monenlaisia ja jokaisen tarpeisiin sopivia. Pikavippi myönnetään vain täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili.

Pikavipin hakeminen sujuu helposti. Sinun tarvitsee vain kirjautua palveluun nettipankkitunnuksillasi tai lähettää hakemus tekstiviestitse. Lainapäätöksen saat välittömästi ja rahat ovat tililläsi lähes reaaliajassa. Ei haittaa vaikka sinulla olisi salainen tai prepaid-liittymä - nykyään vipit voi tilata helposti myös pelkillä pankista saamillasi verkkopankkitunnuksilla. Lainalaskuri kertoo pikavippien todellisen hinnan. Vippejä vertailemaan auttaa myös erilaiset pikavippivertailut, kuten meidän omamme.

Jos et tiedä mikä pikavippi on, ei hätää! Pikavippi on lyhytaikainen laina. Se eroaa pankista saaduista lainoista siten, että laina-aika on yleensä muutaman kuukauden pituinen ja pikalainan saamiseksi ei yleensä tarvita vakuuksia. Sinun ei myöskään tarvitse kertoa mihin olet lainaa käyttämässä. Pikavipin saamiseksi riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Pikavipit ovat toimineet Suomessa vuodesta 2005 lähtien ja markkinoilla on useita eri pikavippipalveluita. Näiden löytämistä helpottamaan olemme perustaneet vipit.me-palvelun!

Pikavippi voidaan myöntää kello 07-23 välillä. Useimmat pikavippifirmat ovat auki kaikkina päivinä, ja nettihakemuksen voit lähettää kellon ympäri!

Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

Lainaa myönnetään vain raha-asiansa hyvin hoitaneilla henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Jos lainat aiheuttavat ongelmia takaisinmaksussa, kannattaa aina ottaa yhteyttä luotonantajaan ja sopia luoton takaisinmaksusta. Pikavipeistä on julkaistu myös lainatutkimuksia. Myös velkaneuvoja osaa auttaa maksuhäiriöiden selvittämisessä.

Pikalainoja myönnetään Suomessa kasvavassa tahdissa. Samalla myös pikalainojen kulut pienenevät ja kuluttajien luottamus pikalainoja ja kulutusluottoja kohtaan nousee.

Tilastokeskus julkaisee aina vuosineljänneksittäin luottokantatilaston, josta käy ilmi lainamarkkinoiden muutokset. Erityisesti pienlainojen kysyntä vilkastui viime vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Pikavippejä ja kulutusluottoja myönnettiinkin silloin kotitalouksille jopa 35 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna samaan aikaan.

Vuoden 2011 kolmannella neljänneksellä myönnettiin uusia pienlainoja, eli niin sanottuja pikavippejä, noin 83 miljoonan euron edestä. Yksittäisiä lainoja oli 359 863 kappaletta. Tilastokeskus kertoo myös keskimääräisen lainan olleen suuruudeltaan 229 euroa ja takaisinmaksuaika oli keskimäärin 32 päivää. Pienlainayrityksiä toimi tällöin markkinoilla 81 kappaletta, joista viisi oli uusia.

Kuluttajien riemuksi suuri kysyntä ei ole ajanut pikavippien hintoja pilviin. Pikavippien kulut ovat pääsääntöisesti jatkuvasti pienentyneet ja todennäköisesti tulevat vielä tulevaisuudessakin pienentymään. Samalla kuluttajat uskaltavat myös entistä enemmän ottaa suurempia lainoja. Kulutusluotot ovat erityisesti olleet kuluttajien mieleen, kuten myös suuremmat pikavipit. Näin ollen voidaankin todeta luottamuksen vain vahvistuneen pikavippipalveluita kohtaan.

 • helmikuu 20, 2018
 • Lainat