Mistä Lainaa Työttömälle ? (2019)

Työttömänä voi usein olla melko haastavaa saada lainaa, mutta mahdollista se kuitenkin on. Kuitenkin koska työttömillä tulot ovat usein pienet, niin myös lainojen pitää olla pieniä. Suuria vippejä tai lainoja ei yleensä koskaan työttömille myönnetä, vaan raja alkaa usein nousta eteen jo noin 500 euron lainoissa.

Tämän lisäksi osa paikoista ei anna pieniäkään vippejä työttömille, vaan vaatii kaikilta lainaajilta vakituisia tuloja. Jos olet kuitenkin työtön, mutta tarvitset pientä lainaa, niin sitä kannattaa lähteä hakemaan seuraavista lainapalveluista:​

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Bluefinance
 • 100 - 700 €
 • Maksuaikaa 12 kk
 • Ikäraja 18 v
 • Pikavippi pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen pikavippi tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Se on joko koroton ja kuluton pikalaina, jos maksat sen takaisin 14 päivän sisällä.

Muutoin kyseessä on kohtuullisen edullinen pikavippi aina 700e saakka, jossa maksuaikaa on jopa vuoden verran.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Pikavippi työttömälle vaiko lainaa

Pikavippi on siitä hyvä, että sen avulla saa lainaa ilman vakuuksia. Tällöin kannattaa aina ensin tutustua pikavippivertailuumme, josta löydät monet eri vippipaikat ja uudet vipit! Halvin summa on pikavippi 50e, mutta kulutusluottoja löytyy aina 5000 euroon asti. Pikalainoja löytyykin siis monenlaisia ja jokaisen tarpeisiin sopivia. Pikavippi myönnetään vain täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili.

Pikavipin hakeminen sujuu helposti. Sinun tarvitsee vain kirjautua palveluun nettipankkitunnuksillasi tai lähettää hakemus tekstiviestitse. Lainapäätöksen saat välittömästi ja rahat ovat tililläsi lähes reaaliajassa. Ei haittaa vaikka sinulla olisi salainen tai prepaid-liittymä - nykyään vipit voi tilata helposti myös pelkillä pankista saamillasi verkkopankkitunnuksilla. Lainalaskuri kertoo pikavippien todellisen hinnan. Vippejä vertailemaan auttaa myös erilaiset pikavippivertailut, kuten meidän omamme.

Jos et tiedä mikä pikavippi on, ei hätää! Pikavippi on lyhytaikainen laina. Se eroaa pankista saaduista lainoista siten, että laina-aika on yleensä muutaman kuukauden pituinen ja pikalainan saamiseksi ei yleensä tarvita vakuuksia. Sinun ei myöskään tarvitse kertoa mihin olet lainaa käyttämässä. Pikavipin saamiseksi riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Pikavipit ovat toimineet Suomessa vuodesta 2005 lähtien ja markkinoilla on useita eri pikavippipalveluita. 

Pikavippi voidaan myöntää kello 07-23 välillä. Useimmat pikavippifirmat ovat auki kaikkina päivinä, ja nettihakemuksen voit lähettää kellon ympäri!

Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

Lainaa myönnetään vain raha-asiansa hyvin hoitaneilla henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Jos lainat aiheuttavat ongelmia takaisinmaksussa, kannattaa aina ottaa yhteyttä luotonantajaan ja sopia luoton takaisinmaksusta. Pikavipeistä on julkaistu myös lainatutkimuksia. Myös velkaneuvoja osaa auttaa maksuhäiriöiden selvittämisessä.

Pikalainoja myönnetään Suomessa kasvavassa tahdissa. Samalla myös pikalainojen kulut pienenevät ja kuluttajien luottamus pikalainoja ja kulutusluottoja kohtaan nousee.

Tilastokeskus julkaisee aina vuosineljänneksittäin luottokantatilaston, josta käy ilmi lainamarkkinoiden muutokset. Erityisesti pienlainojen kysyntä vilkastui viime vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Pikavippejä ja kulutusluottoja myönnettiinkin silloin kotitalouksille jopa 35 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna samaan aikaan.

Vuoden 2011 kolmannella neljänneksellä myönnettiin uusia pienlainoja, eli niin sanottuja pikavippejä, noin 83 miljoonan euron edestä. Yksittäisiä lainoja oli 359 863 kappaletta. Tilastokeskus kertoo myös keskimääräisen lainan olleen suuruudeltaan 229 euroa ja takaisinmaksuaika oli keskimäärin 32 päivää. Pienlainayrityksiä toimi tällöin markkinoilla 81 kappaletta, joista viisi oli uusia.

Kuluttajien riemuksi suuri kysyntä ei ole ajanut pikavippien hintoja pilviin. Pikavippien kulut ovat pääsääntöisesti jatkuvasti pienentyneet ja todennäköisesti tulevat vielä tulevaisuudessakin pienentymään. Samalla kuluttajat uskaltavat myös entistä enemmän ottaa suurempia lainoja. Kulutusluotot ovat erityisesti olleet kuluttajien mieleen, kuten myös suuremmat pikavipit. Näin ollen voidaankin todeta luottamuksen vain vahvistuneen pikavippipalveluita kohtaan.

Edullinen Laina Työttömälle

Monilla on kuitenkin iso kysymysmerkki sen suhteen, että mistä lainaa työttömälle sitten voi oikein saada. Sitä kun ei usein mainosteta niin avoimesti, lainapalvelujen halutessa mielummin saada varakkaita asiakkaita.

Samaten haastavinta on usein saada lainaa työttömälle ilman vakuuksia, sillä ne antaisivat lainaajalle paremmat turvan. Kun kuitenkin nettilainat ovat aina ilman näitä, vailkeuttaa tämä osittain myöskin lainan saamista. Onneksi kuitenkin vippi on aika helppo saada vaikka työpaikkaa ei ole, kun on vain valmis joustamaan lainan hakemisesta. Tarjonta on rajattua, ja montaa lainaapaikka ei ole josta tämä olisi mahdollista.​

 • huhtikuu 20, 2019
 • Lainat