Lainaa Pienellä Kuukausierällä ja Pitkällä Maksuajalla (2019)

Vaikka monilla on yhä kuva nettilainoista joka pohjautuu pikavippeihin, on nykyään tarjolla myös paljon suurempia lainoja pitkällä maksuajalla. Tämä tarjoaakin mahdollisuuden saada melko helposti isompaakin lainaa, samalla pitäen sen kuukausierät kuitenkin pieninä.

Tässä onkin listaus parhaista nämä ehdot täyttävistä lainoista vuonna 2019:​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Lainaa pienellä kuukausierällä

Vaikka moni vastaisi ensiksi lainan hinnan kysyttäessä tärkeintä tekijää lainan valinnassa, on kuitenkin käytännössä usein isoin merkitys sen kuukausierän suuruudella. Mitä pienempi kuukausierä on, sitä helpompi on laina maksaa takaisin pienemmilläkin tuloilla.

Voidaankin luetella heti kolme päätekijää, jotka vaikuttavat kuukausierän suuruuteen:

 1. Lainan suuruus
 2. Lainan maksuajan pituus
 3. Lainan kustannukset ja korot​

Näiden yhdistelmänä syntyy kuukausierä, jolla yleensä kerran kuukaudessa lainaa lyhennetään kunnes se on maksettu takaisin kokonaan. Lainan kokoa pienentämällä, sen maksuaikaa pidentämällä ja korkoa alentamalla on kaikilla mahdollista saada kuukausierää pienemmäksi, mutta usein näihin kaikkiin ei voi kovin hyvin vaikuttaa muuten kuin hakemalla lainaa muualta.

Lainaa Pienellä Kuukausierällä ja Pitkällä Maksuajalla

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä tärkeämmäksi yleensä nämä toiset tekijät muodostuvat. Jos laina on suuri, on korkojen vaikutus merkittävä, ja samalla jos maksuaikaa pidentää, tulee lainasta myös kokonaisuudessaan kalliimpi kun korot laukkaa pidempään.

Toisaalta usein lainan suuruus määräytyy sen mukaan mitä on tarve saada, jolloin ei välttämättä ole oikein mahdollista ottaa pienempää lainaa. Tällöin kuukausierää voi kuitenkin olla tarve saada alemmaksi, jolloin usein tehokkain vaihtoehto tähän on maksaa sitä hitaammin takaisin.

Suositeltavaa on tällöin myös kilpailuttaa lainansa, joka onnistuu helposti nykyään siihen erikoistuneiden palvelujen avulla. Listallamme on muutama sellainen, Lendo ja Freedom Rahoitus. Niiden avulla voit saada useita laintarjouksia etsimilläsi ehdoilla, ja vaikuttaa enemmän ehtojen ja maksuajan sopimiseen kuin normaaleissa lainoissa.

Suosittelemmekin käyttämään näitä ilmaisia palveluja kun haet vähääkään suurempaa lainaa. Viisasta tämä on tehdä jo 500 euron lainoissa, mutta vielä tärkempää se on tätä isommissa luotoissa ja lainoissa.

Se on myös usein helpoimpia keinoja tämä tehdä, sillä vertailua ei tarvitse tehdä itse. Saat tällöin helposti ja nopeasti selville myös se, että millaista lainaa tai luottoa tarjottaisiin juuri sinulle.

Katso siis listaamme kun etsit lainaa pienemmällä kuukausierällä, ja laita hakemus menemään jo tänään. Lainarahat saat käyttöösi jo alle tunnissa, ja suuremmatkin lainat yleensä alle 24 tunnissa!​

 • maaliskuu 18, 2019
 • Lainat