Lainaa Pienellä Kuukausierällä ja Pitkällä Maksuajalla (2018)

Vaikka monilla on yhä kuva nettilainoista joka pohjautuu pikavippeihin, on nykyään tarjolla myös paljon suurempia lainoja pitkällä maksuajalla. Tämä tarjoaakin mahdollisuuden saada melko helposti isompaakin lainaa, samalla pitäen sen kuukausierät kuitenkin pieninä.

Tässä onkin listaus parhaista nämä ehdot täyttävistä lainoista vuonna 2018:​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • 500 - 50000 €
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Ei tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia

Ikäraja 20v​


Aktiivilaina on eräs uusimmista lainapalveluista, avaten ovensa suomalaisille helmikuusta 2018.

Sen kautta on helppo ja nopea hakea erityisesti suurempia lainoja edulllisella korolla ja lähes niin pitkällä maksuajalla kuin vain haluat.

Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun haet suurempaa lainaa edullisesti!​

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
5
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Lainaa pienellä kuukausierällä

Vaikka moni vastaisi ensiksi lainan hinnan kysyttäessä tärkeintä tekijää lainan valinnassa, on kuitenkin käytännössä usein isoin merkitys sen kuukausierän suuruudella. Mitä pienempi kuukausierä on, sitä helpompi on laina maksaa takaisin pienemmilläkin tuloilla.

Voidaankin luetella heti kolme päätekijää, jotka vaikuttavat kuukausierän suuruuteen:

 1. Lainan suuruus
 2. Lainan maksuajan pituus
 3. Lainan kustannukset ja korot​

Näiden yhdistelmänä syntyy kuukausierä, jolla yleensä kerran kuukaudessa lainaa lyhennetään kunnes se on maksettu takaisin kokonaan. Lainan kokoa pienentämällä, sen maksuaikaa pidentämällä ja korkoa alentamalla on kaikilla mahdollista saada kuukausierää pienemmäksi, mutta usein näihin kaikkiin ei voi kovin hyvin vaikuttaa muuten kuin hakemalla lainaa muualta.

Lainaa Pienellä Kuukausierällä ja Pitkällä Maksuajalla

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä tärkeämmäksi yleensä nämä toiset tekijät muodostuvat. Jos laina on suuri, on korkojen vaikutus merkittävä, ja samalla jos maksuaikaa pidentää, tulee lainasta myös kokonaisuudessaan kalliimpi kun korot laukkaa pidempään.

Toisaalta usein lainan suuruus määräytyy sen mukaan mitä on tarve saada, jolloin ei välttämättä ole oikein mahdollista ottaa pienempää lainaa. Tällöin kuukausierää voi kuitenkin olla tarve saada alemmaksi, jolloin usein tehokkain vaihtoehto tähän on maksaa sitä hitaammin takaisin.

Suositeltavaa on tällöin myös kilpailuttaa lainansa, joka onnistuu helposti nykyään siihen erikoistuneiden palvelujen avulla. Listallamme on muutama sellainen, Lendo ja Freedom Rahoitus. Niiden avulla voit saada useita laintarjouksia etsimilläsi ehdoilla, ja vaikuttaa enemmän ehtojen ja maksuajan sopimiseen kuin normaaleissa lainoissa.

Suosittelemmekin käyttämään näitä ilmaisia palveluja kun haet vähääkään suurempaa lainaa. Viisasta tämä on tehdä jo 500 euron lainoissa, mutta vielä tärkempää se on tätä isommissa luotoissa ja lainoissa.

Se on myös usein helpoimpia keinoja tämä tehdä, sillä vertailua ei tarvitse tehdä itse. Saat tällöin helposti ja nopeasti selville myös se, että millaista lainaa tai luottoa tarjottaisiin juuri sinulle.

Katso siis listaamme kun etsit lainaa pienemmällä kuukausierällä, ja laita hakemus menemään jo tänään. Lainarahat saat käyttöösi jo alle tunnissa, ja suuremmatkin lainat yleensä alle 24 tunnissa!​

 • maaliskuu 18, 2018
 • Lainat