Lainaa Netistä Pankkitunnuksilla – Katso Parhaat Vipit 2022

Etsitkö lainaa netistä pankkitunnuksilla? Katso seuraavat suosittelemamme lainat vuodella 2021

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Paras laina pankkitunnuksilla

Suomen Pienlainayhdistys on teettänyt tutkimuksen, josta käy ilmi mm. suosituimmat kohteet mihin pikavippejä otetaan. Tutkimuksesta käy ilmi, että pikavippejä otetaan yleensä täysin arkipäiväisiin kuluihin, kuten ruokamenoihin, lastenhoitokuluihin sekä lääke- ja terveydenhoitokuluihin.

Pienlainayhdistyksen mukaan tulokset vastaavat aiempia tutkimuksia ja oletuksia, kuten esimerkiksi siihen, että ihmiset ottavat pienlainoja pakollisiin menoihin ja kuluihin eikä ylimääräiseen viihteeseen tai muuhun tarpeettomaan lisäkulutukseen.

Samalla hieman yli 70 prosenttia tutkimukseen vastanneista ilmoitti ottaneensa pikavipin enintään kaksi kertaa. Täten voidaankin todeta, että pienlainoja käytetään satunnaisesti ja todelliseen tarpeeseen. Lainaa otetaan siis tyypillisesti rahoittamaan yllättäviä kuluja ennen palkkapäivää tai eläkettä.

Pikavippien lisäksi vaihtoehtoina on kysyä lainaa esimerkiksi sukulaisilta tai kavereilta. Monet kuitenkin ottavat mieluummin pikavipin.

Nykyään pikavipeille ja kulutusluotoille ei ole muuta vastaavaa rahoitusmuotoa, sillä pankeista on hyvin vaikeaa saada lyhytaikaista pientä lainaa. Tämä voi helposti johtaa siihen, että ihmiset ottavat isomman ja pidempiaikaisemman lainan ilman tarvetta, josta voi aiheutua pidempiaikainen velkaantumisongelma.

Pienlainayhdistys kertoo myös jäsenyhtiöidensä avulla, että tyypillinen lainanhakija on vakituisessa työsuhteessa. Neljännes lainanhakijoista on eläkeläisiä tai opiskelijoita, ja että vain 3% pikavippejä hakevista on alle 20-vuotiaita.

Tilastokeskuksen aiemmasta tutkimuksesta käy myös ilmi, että pienlainojen keskimääräiset kokonaiskustannukset ovat vain 25% lainan pääomasta. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi sadan euron pikavippi maksaa keskimäärin 125 euroa. Pikavipin kuluja voikin verrata pankista saatavaan pidempiaikaiseen lainaan, josta voi syntyä jokaista euroa kohden kuluja jopa 80 senttiä!

Pienlainoja verrataankin usein niin sanottuun todelliseen vuosikorkoon, joka on väärä vertauskohta, koska pikavipit on tarkoitettu – ja ne otetaan pääasiassa – vain lyhytaikaisiksi lainoiksi.

Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenyhtiöt toteavat myös, että suurin osa lainahakemuksista tehdään arkipäivisin kello 11-19 välisenä aikana, ei yöaikaan tai viikonloppuisin. Vuonna 2010 myös astui voimaan laki joka kieltää pikavippien yölainaamisen. Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenet ovat yhteisellä sopimuksella tosin kieltäneet yölainaamisen jo vuonna 2007.

 • huhtikuu 20, 2019
 • Lainat