Lainaa Netistä Pankkitunnuksilla – Katso Parhaat Vipit 2018

Etsitkö lainaa netistä pankkitunnuksilla? Katso seuraavat suosittelemamme lainat vuodella 2018

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla FERRA18

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Paras laina pankkitunnuksilla

Suomen Pienlainayhdistys on teettänyt tutkimuksen, josta käy ilmi mm. suosituimmat kohteet mihin pikavippejä otetaan. Tutkimuksesta käy ilmi, että pikavippejä otetaan yleensä täysin arkipäiväisiin kuluihin, kuten ruokamenoihin, lastenhoitokuluihin sekä lääke- ja terveydenhoitokuluihin.

Pienlainayhdistyksen mukaan tulokset vastaavat aiempia tutkimuksia ja oletuksia, kuten esimerkiksi siihen, että ihmiset ottavat pienlainoja pakollisiin menoihin ja kuluihin eikä ylimääräiseen viihteeseen tai muuhun tarpeettomaan lisäkulutukseen.

Samalla hieman yli 70 prosenttia tutkimukseen vastanneista ilmoitti ottaneensa pikavipin enintään kaksi kertaa. Täten voidaankin todeta, että pienlainoja käytetään satunnaisesti ja todelliseen tarpeeseen. Lainaa otetaan siis tyypillisesti rahoittamaan yllättäviä kuluja ennen palkkapäivää tai eläkettä.

Pikavippien lisäksi vaihtoehtoina on kysyä lainaa esimerkiksi sukulaisilta tai kavereilta. Monet kuitenkin ottavat mieluummin pikavipin.

Nykyään pikavipeille ja kulutusluotoille ei ole muuta vastaavaa rahoitusmuotoa, sillä pankeista on hyvin vaikeaa saada lyhytaikaista pientä lainaa. Tämä voi helposti johtaa siihen, että ihmiset ottavat isomman ja pidempiaikaisemman lainan ilman tarvetta, josta voi aiheutua pidempiaikainen velkaantumisongelma.

Pienlainayhdistys kertoo myös jäsenyhtiöidensä avulla, että tyypillinen lainanhakija on vakituisessa työsuhteessa. Neljännes lainanhakijoista on eläkeläisiä tai opiskelijoita, ja että vain 3% pikavippejä hakevista on alle 20-vuotiaita.

Tilastokeskuksen aiemmasta tutkimuksesta käy myös ilmi, että pienlainojen keskimääräiset kokonaiskustannukset ovat vain 25% lainan pääomasta. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi sadan euron pikavippi maksaa keskimäärin 125 euroa. Pikavipin kuluja voikin verrata pankista saatavaan pidempiaikaiseen lainaan, josta voi syntyä jokaista euroa kohden kuluja jopa 80 senttiä!

Pienlainoja verrataankin usein niin sanottuun todelliseen vuosikorkoon, joka on väärä vertauskohta, koska pikavipit on tarkoitettu – ja ne otetaan pääasiassa – vain lyhytaikaisiksi lainoiksi.

Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenyhtiöt toteavat myös, että suurin osa lainahakemuksista tehdään arkipäivisin kello 11-19 välisenä aikana, ei yöaikaan tai viikonloppuisin. Vuonna 2010 myös astui voimaan laki joka kieltää pikavippien yölainaamisen. Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenet ovat yhteisellä sopimuksella tosin kieltäneet yölainaamisen jo vuonna 2007.

 • helmikuu 20, 2018
 • Lainat