Lainaa Ilman Vakuuksia – Hae oma vakuudeton laina tästä!

Useat lainantarjoajat antavat asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina on yleensä suuruudeltaan 50-1000€ suuruinen. Toki poikkeus vahvistaa säännön. Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa suurempiakin lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomat lainat ovat yleensä lyhytaikaisia. Laina ajat vaihtelevat kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen. Laina-aikaa suunitellessa kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Valitse sellainen lainan takaisinmaksuaikataulu, josta pystyt suoriutumaan. Älä missään tapauksessa ota suurempaa lainaa mitä pystyt takaisin maksamaan. Varmista lainan todellinen hinta ennen lainan ottamista (välty piilokuluilta).

Parhaat lainat ilman vakuuksia 2018 (Päivitetty tammikuussa 2018)

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappiBlue
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
cashbuddy-logo

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappiBlue
lainasto

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappiBlue
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappiBlue
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappiBlue

Miksi valita laina ilman vakuuksia?

Pikalainat, pikavipit ja pienimmät kulutusluotot ovat yleensä vakuudettomia lainoja. Niitä voit helposti hakea netistä verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Lainapäätöksen saat nopeasti, ja rahat tilillesi heti. Takaajia tai vakuuksia et tarvitse. Edellyttäen tietenkin sen, että lainanottajan luottotiedot ovat kunnossa ja maksuhistoria on kunnossa. Suurempia lainoja hakiessa rahoitusyhtiöt vaativat, että lainanhakijalla on vakituiset tulot ja työpaikka.

Jos äkillinen ja yllättävä rahan tarve yllättää ja tarvitset rahat tilillesi heti, valitse tunnettu, turvallinen ja vastuullinen lainantarjoaja. Suosittelemme, että valitset lainantarjoajaksi yrityksen joka täyttää ja noudattaa European Coalision for Responsible Credit:n eli ECRC:n vastuullisen luotonannon kriteereitä, joihin kuuluvat muun muassa riittävien ennakkotietojen anto ja maksuton luoton ennenaikainen takaisinmaksu.

Voit etsiä vakuudettomia lainoja vippivertailustamme. Olemme listanneet vuoden 2018 edullisimmat ja luottettavimmat pikalainojen ja kulutusluottojen tarjoajat sivuillamme.

Kuluttaja voi joskus ajautua tilanteeseen, jossa rahaa tarvitaan johonkin välttämättömään, kuten hajonneen auton tai pesukoneen korjaamiseen. Aina ei kuitenkaan ole rahaa säästössä, jolloin tarvitaan lainaa. Kaikkien ei kuitenkaan ole mahdollista tarjota lainalle kunnollisia vakuuksia ja tällöin hyvän lainan löytäminen voi olla hieman tavallista haastavampaa. Vaihtoehtoja on kuitenkin tarjolla.

Kuka saa vakuudetonta lainaa?

Isoa lainaa haettaessa ei välttämättä tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta lainan antaja edellyttää siinä tapauksessa muita todisteita siitä, että hakijan takaisinmaksukyky on riittävän hyvä. Todisteiksi voivat käydä yli 25 vuoden ikä ja yli 1500 euron kuukausitulot. Ilman näitäkin ehtoja on mahdollista saada 1000 tai 2000 euron lainan, mutta harvoin sitä suurempaa.

vakuudeton laina

Lainan kulut

Kun haetaan lainaa ilman vakuuksia, kannattaa yrittää hakea ennemmin suurta kuin pientä lainaa. Monta pientä lainaa tulee lainan ottajalle tavallisesti kalliimmaksi kuin yksi iso laina. Kalleimmaksi laina tulee, jos se otetaan pikavippifirmalta. Korot liikkuvat tällöin kahdenkymmenen prosentin tuntumassa ja lisäkuluja koituu useita euroja kuukaudessa. Myös avausmaksu voi olla suurempi kuin muilla rahoitusta tarjoavilla yrityksillä.

Pankeilta haetut vakuudettomat kulutusluotot voivat nekin sisältää usean euron kuukausittaiset lainanhoitokulut ja sadan euron aloitusmaksun, mutta korko on jopa alle puolet pikavipin korosta. Lisäksi joissain tapauksissa pankkien kanssa on mahdollista neuvotella edullisempiakin ehtoja, etenkin, jos kyseessä on pitkäaikainen asiakas.

Kuluttajan voi olla järkevää kilpailuttaa vakuudeton lainansa. Rahoituslaitoksille voi jättää vaikkapa verkkohakemuksia ja odottaa heidän tarjouksiaan. Hakemuksen lähettäminen ja lainan myöntäminen ei itsessään tarkoita, että laina täytyisi ottaa vastaan. Laina on mahdollista peruuttaa ennen sopimuspapereiden allekirjoittamista. Kilpailuttaminen onnistuu kätevimmin, kun ottaa palkkakuitista useita kopioita, koska kuitin esittäminen on tavallisesti tarpeen lainaa haettaessa. Ennen kuin kuluttaja aloittaa kilpailuttamisen, hänen kannattaa kuitenkin ehdottomasti tarkistaa, ettei hakemuksen lähettäminen itsessään ole maksullista, koska muuten kilpailuttamisesta voi tulla enemmän kuluja kuin säästöä.

Pienempi rahantarve

Yllä kerrottu pätee lähinnä tuhannen euron ylittäviin vakuudettomiin lainoihin. Kuluttaja, joka ei tarvitse niin paljon rahaa, voi joissain tapauksissa hyötyä jopa pienistä pikavipeistä eli tekstiviestilainoista. Nämä voivat olla kannattavia lähinnä, jos hakija tietää kykenevänsä maksamaan lainan takaisin nopeasti, jolloin korkokuluja ei ehdi kertyä kuin hyvin vähän. Esimerkiksi parin viikon laina-ajalla varustettu pieni pikavippi voi tulla sen verran halvaksi, ettei suunnattomasta vuosikorosta tarvitse ahdistua. Joka tapauksessa, jos on mahdollista hankkia perinteinen kulutusluotto, siihen on järkevintä aina turvautua ennemmin kuin pikavippiin.

  • joulukuu 3, 2017
  • Lainat

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: