Lainaa Ilman Takaajia Nopeasti (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Iso osa netissä tarjottavista lainoista myönnetään ilman takaajia, ja usein niitä pyydetäänkin vasta kun lainojen suuruus alkaa nousta yli 10000 euron.

Kun siis etsit lainaa ilman takaajia, on tässä listattuna parhaita tälläisiä lainoja joita voit hakea netin kautta nopeasti ja helposti vuonna 2018.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
2
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

Pitkään tilanne on ollut sellainen, että vakuudelliset lainat ja lainat jossa on ollut mukana takaaja ovat olleet suosittuja ja niitä yleisempiä lainoja. Nykyäänkin tilanne on vielä ehkä näin, jos mukaan lasketaan asuntolainat ja autolainat jotka ovat aina vakuudellisia.

Kuitenkin varsinkin vähän pienempiä lainoja on täysin mahdollista ja jopa helppoa saada verkosta nykyään myös ilman takaajia tai vakuuksia. Voidaan jopa sanoa että niitä ei ole varmaan koskaan ollut tätä helpompi saada.

Valikoima on todella laaja, alkaen aina pikavipeistä ja pikalainoista joustoluottoihin ja muihin lainatuotteisiin,​Lainoja onkin tarjolla melkein jokaiseen tarpeeseen, ja lähes aina siis ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoan poikkeuksen tästä muodostavat usein yli 10000 euron lainat, joita voi olla mahdollista saada myös ilman yhteishakijaa, mutta vaikeaa se alkaa olla. Kaikki tätä pienemmät lainat mitä verkossa tarjotaan ovat kuitenkin pääsääntöisesti ilman mitään takaajia annettavia vippejä.

Lainaa Ilman Takaajia

Lainan saamisen helppouden ja nopeuden kannalta tämä on todella hyvä asia, sillä vakuuksien tai takaajien etsiminen ja hankkiminen vie aina aikansa ja siihen täytyy usein nähdä vaivaa. Joltakulta voi nämä löytyä jo valmiiksi ns. takin taskusta, mutta useimmille niiden etsiminen ei ole ihan pieni työ.

Onko siis mikään ihme, miksi nettilainojen suosio on noussut niin paljon viimeisen 5 ja 10 vuoden aikana?​

Tähän kirjoitukseen olemmekin ylipäätänsä keräänneet parhaita lainoja ilman takaajia, joita voit hakea sujuvasti ja nopeasti netistä jo minuuteissa. Laita siis omakin hakemus matkaan jos kaipaat pientä rahallista apua, ja huomaa kuinka helposti rahaa voi hakea verkosta vuonna 2018!

 • maaliskuu 18, 2018
 • Lainat