Lainaa Ilman Takaajia Nopeasti (2022) – Katso Parhaat Lainat!

Iso osa netissä tarjottavista lainoista myönnetään ilman takaajia, ja usein niitä pyydetäänkin vasta kun lainojen suuruus alkaa nousta yli 10000 euron.

Kun siis etsit lainaa ilman takaajia, on tässä listattuna parhaita tälläisiä lainoja joita voit hakea netin kautta nopeasti ja helposti vuonna 2021.​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

Pitkään tilanne on ollut sellainen, että vakuudelliset lainat ja lainat jossa on ollut mukana takaaja ovat olleet suosittuja ja niitä yleisempiä lainoja. Nykyäänkin tilanne on vielä ehkä näin, jos mukaan lasketaan asuntolainat ja autolainat jotka ovat aina vakuudellisia.

Kuitenkin varsinkin vähän pienempiä lainoja on täysin mahdollista ja jopa helppoa saada verkosta nykyään myös ilman takaajia tai vakuuksia. Voidaan jopa sanoa että niitä ei ole varmaan koskaan ollut tätä helpompi saada.

Valikoima on todella laaja, alkaen aina pikavipeistä ja pikalainoista joustoluottoihin ja muihin lainatuotteisiin,​Lainoja onkin tarjolla melkein jokaiseen tarpeeseen, ja lähes aina siis ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoan poikkeuksen tästä muodostavat usein yli 10000 euron lainat, joita voi olla mahdollista saada myös ilman yhteishakijaa, mutta vaikeaa se alkaa olla. Kaikki tätä pienemmät lainat mitä verkossa tarjotaan ovat kuitenkin pääsääntöisesti ilman mitään takaajia annettavia vippejä.

Lainaa Ilman Takaajia

Lainan saamisen helppouden ja nopeuden kannalta tämä on todella hyvä asia, sillä vakuuksien tai takaajien etsiminen ja hankkiminen vie aina aikansa ja siihen täytyy usein nähdä vaivaa. Joltakulta voi nämä löytyä jo valmiiksi ns. takin taskusta, mutta useimmille niiden etsiminen ei ole ihan pieni työ.

Onko siis mikään ihme, miksi nettilainojen suosio on noussut niin paljon viimeisen 5 ja 10 vuoden aikana?​

Tähän kirjoitukseen olemmekin ylipäätänsä keräänneet parhaita lainoja ilman takaajia, joita voit hakea sujuvasti ja nopeasti netistä jo minuuteissa. Laita siis omakin hakemus matkaan jos kaipaat pientä rahallista apua, ja huomaa kuinka helposti rahaa voi hakea verkosta vuonna 2018!

 • maaliskuu 18, 2019
 • Lainat