Lainaa ilman korkoa – Katso Paras Ilmainen laina (2021)

Lainaa nopeasti ilman kuluja

Tällä sivulla esittelemme lyhyesti paikkoja joista voi hakea ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Vielä on olemassa paikkoja joista saa pientä lainaa nopeasti jopa ilman kuluja, tässä lyhyessä esittelyssä muutama suosituin paikka.

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Jos tarvitset suuremman lainan, löydät niitä muista artikkeleistamme!

Ferratum

Ferratum Koroton, on täysin uusi kuluton pikavippi: maksat takaisin vain sen, mitä lainaat!Uusille asiakkaillemme tarjoamme 50-300 euron pikalainan kokonaan ilman korkoja ja kuluja joustavalla 7-30 päivän maksuajalla.

Tietoa:

- Ikäraja 20 v.

- Nopea ja luotettava vaihtoehto!

- Huom! Ensimmäinen laina on ilmainen vain uusille asiakkaille.

Vivus

Vivus.fi on ensimmäinen pikalainayritys Suomessa, joka myöntää ensimmäisen lainan asiakkaille ilmaiseksi.

Tämä tarkoittaa siis sitä, ettei ensimmäisestä lainasta joudu maksamaan lainkaan käsittelykuluja.

- Lainaa nopeasti 10 - 2010 €- Nopea lainapäätös!

- Laina-aika: 3 - 30 pv.

- Ikäraja 20 v.

TrustBuddy (lopettanut)

- Lainaa nopeasti 100 - 600 €

- Aina 14 päivää ilmaista laina-aikaa.

- Vastaus noin 15 minuutissa.

- Ilmainen verkkohakemus.

- Ikäraja: 18 v.

- Vertaislainapalvelu.

Kun vertaat lainantarjoajia, ota seuraavat asiat huomioon:

lainaa ilman korkoa

- Vertaa lainan korkoja, kiinnitä huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.- Tarkista onko lainan hakeminen maksullista? Monet paikat tarjoavat maksuttoman hakemuksen mutta osat ovat maksullisia jo lainan haku vaiheessa.- Varmista lainallesi tarpeeksi pitkä takaisinmaksu-aika, näin varmistat että ehdit saada taloutesi kuntoon kun takaisinmaksu alkaa.- Katso onko eräpäivän siirto mahdollinen, tämä on hyvä varokeino jos olet ottanut lainan liian lyhyellä takaisinmaksu ajalla.- Älä epäröi käyttää vippivertailusivustoja hyväksesi, niistä saat puolueetonta tietoa sekä löydät yhdeltä. Jos epäröit kykyäsi maksaa laina takaisin, älä ota lainaa, vaan mieti jokin muu tapa saada Miten välttää maksuvaikeudet?

Lainaa haetaan kun edessä on jokin suurempi hankinta, joskus tuon hankinnan ei tarvitse olla edes suuri, lainaa haetaan myöspaikkaamaan pientä rahan tarvetta.Miten siis välttää tilanne jolloin lainaa tulee haettua liikaa ja takaisinmaksusta tulee ongelma?

Huomio seuraavat asiat ennenkuin haet lainaa:

- Jos huomaat hakevasi lainaa joka kuukausi, on selvää että menot on suuremmat kuin tulot, tarkista siis voitko vähentää menojasi tai lisätä tulojasi.- Jos sinä tai puolisosi olette vaarassa jäädä työttömäksi, ei lainaa kannata hakea ennemmin kuin töiden jatkuvuus on varmaa.- Jos rahaa käytetään liikaa turhuuteen tai nautintoaineisiin, on viisaampaa vähentää niiden ostoa, kuin lisätä lainanmäärää.- Jos teille on tulossa lapsi, kannattaa yrittää hankkiutua lainoista eroon jo ennen perheenlisäystä.- Jos olet takaamassa muiden lainoja, muista aina että sekin on mahdollista että joudut kantamaan vastuun myös heidän lainan maksuistaan.- Muista aina että monesti pieni lisätyö tai muutos elintavoissa riittää siihen, että lainaa ei tarvitse ottaa.

Lyhennätkö useaa lainaa kerralla?

Onko sinulla useita lainojen lyhennyksiä samanaikaisesti?Jos on, tiedätkö että maksaessasi useaa lainaa kerralla, maksat myös moninkertaiset lainanhoitokulut ym. tilinhoitomaksut.Tällaisessa tilanteessa kannattaa miettiä lainojen yhdistämistä, ottaisit siis yhden suuremman lainan jolla maksaisit nuo monet pienet lainat pois.Tällöin maksaisit vain yhden lainan lainanhoitokulut ja muut maksut. Jos nuo pienet lainat ovat korkeakorkoisia pikalainoja niin silloin säästäisit myös huomattavasti lainan koroissa sillä kulutusluottojen korot ovat huomattavasti matalampia kuin pikalainojen korot. Lue lisää lainojen yhdistämisestä sivuiltamme

 • huhtikuu 12, 2019
 • Lainat