Koroton Pikavippi – Hae Ilmainen Vippi Jo Tänään!

Korottomia pikalainoja ei ole tarjolla enään lakimuutoksen jälkeen niin monia, mutta jos sellainen sinua kiinnostaa, kannattaa näistä paikoista alkaa sitä etsimään ja hakemaan.

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Voit myös katsoa tätä laajempaa listausta tarjolla olevista pienistä lainoista...

Hae pikavippi pankkitunnuksilla tai ilman yli 18-vuotiaalle netistä

koroton pikavippi
Pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla on tämän päivän lainanhakumetodeista suosituin ja itse asiassa vuonna 2018 ei enää ole muita keinoja hakea luottoa ainakaan verkon kautta.Sähköinen tunnistautuminen on turvallisin ja simppelein keino saada hakijan tiedot ilman virheitä luotonmyöntäjälle ja näin ollen tämä voi tarkistaa hakijan taustatiedot helposti.Jos mielit saada pikavippiä, täytyy sinun olla aina vähintäänkin 18 vuotta vanha, alaikäisille ei lainaa ole tarjolla.

Koroton Pikavippi haetaan nykyään mieluiten netistä

Netin kautta hakemisesta on tullut viimeisinä vuosina niin suosittua, että yhä harvempi lainatuotteiden kuluttaja turvautuu enää pankkiin jos tarve vaatii pienempiä lainasummia.Asuntolainat usein haetaan kuitenkin yhä pankin kautta, vaikkakin suosittelemme myös kilpailuttamaan yksityisiä yhtiöitä.Enää ei ole itsestäänselvyys, että pankit tarjoaisivat kaikista edullisimpia lainoja. Myöskin lainaehdot ovat monesti yksityisillä vähintäänkin yhtä joustavat ja maksuaikatauluja voi viilata suuntaan sun toiseen.

Vipin ottajalla on aina vastuu itsellään

Pikavippi on kätevä rahoitusmuoto ja se on auttanut jo yli 1,5 miljoonaa suomalaista tiukan taloudellisen paikan tullen.Vipit ovat myös aiheuttaneet ongelmia, mutta suurin osa näistä on aiheutettu tietoisesti, tai vähintäänkin osittain tietoisesti.Pikavippi ei itsessään ole se ongelman aiheuttaja, vaan kuluttaja on itse syypää aiheuttamiinsa ongelmiin. Jokaisen aikuisen ihmisen täytyy ymmärtää, että silloin kun otetaan lainaa, on se myös maksettava takaisin korkoineen.Muista siis aina vippihakemusta täyttäessä, että Sinä olet vastuussa ja vipin maksaminen on pakollista. Jos et maksa lainattua summaa korkoineen eräpäivän sisällä pois, voit joutua todellisiin vaikeuksiin ja pahimmillaan menetät luottotietosi.Jos olet kuitenkin ajautunut ongelmiin, kannattaa olla yhteydessä Takuu-Säätiöön.

Pikavippi ilman korkoa heti netistä

Pikavipit joita löydät sivujemme kautta, ovat haettavissa netin välityksellä. Netistä haettavien pikavippien suosio on kasvanut ja se onkin erittäin helppo ja yksinkertainen muoto hakea rahoitusta itselleen.Netissä täytetty pikavippi hakemus käsitellään välittömästi ja rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana!Kokeile hakea sivuiltamme pikavippiä ja yllätyt kuinka helppoa se voikaan ollan.

Pikavippejä ilman vakuuksia

Sivuiltamme löydät yritykset jotka myöntävät asiakkaille vakuudetonta velkaa. Pystyt hakemaan älyttömän jopa 30 000 euron rahoituksen vakuuksitta, katso sivuilta mitkä firmat ovat valmiita tälläisiä myöntämään.
Vakuudettomia pikavippejä koskevat samat säännöt kuin mitä tahansa muita vippejä, katsoppa siis todella tarkasti minkälaisiin sopimuksiin sitoudut!

Vertaile keskenään

Vertailu todellakin kannattaa ja tällä sivustolla se onkin tehty erittäin sujuvasti ja käyttäjäyställisesti. Ovathan asiakkaat aina sivustojemme etusivulla, haluamme aina tuotteissa ja palveluissamme pitää asiakkaan mielessä ja tuottaa vain sellaista jolle uskomme riittävän kysyntää.
Pikavippien vertailu tuo eteesi varmasti markkinoiden parhaimman vaihtoehdon jollaista et löytää mistään muualta. Mene katsomaan ja lukemaan lisää luotonmyöntäjiä koskevilta arvostelu sivuiltamme.

Edullisin vaihtoehto

Mikä on edullisin vippi tai laina? Tietenkin meidän sivustolta haettu! Kaikki verkkosivujemme vipit ovat asiakastyytyväisyys testin läpässeitä, tämä tarkoittaa käytännössä sitä että jokainen sivuilta löydettävä yritys on luotettava kumppani rahoituksiin liittyvissä asioissa ja voit huoletta mielin käyttää heidän palveluitaan.Tutustu tarkemmin yrityksiin ja niiden toimintaa sivujemme kautta, löydät arvostelun yrityksestä ja yleistä tietoa heidän ehdoistaan vipeille, voit myös varmistaa vipin edullisuuden täysin ilmaiseksi, näin pikavippi on suuremmalla todennäköisyydellä juuri sinulle mieluinen kaikilta ominaisuuksiltaan ja tietenkin hinnaltaan. Voimme 100% varmuudella luvata olevamme edullisin vaihtoehto kun olet etsimässä pikavippi itsellesi.

Mitä riskejä pikavipin ottamisessa on?

Pikavippi on kuin mikä tahansa normaali velka, joka tulee maksaa takaisin ajallaan joka on ennalta määrätty sopimushetkellä. Laskujen maksamatta jättäminen voi johtaa perintään, josta koituu suuria lisäkustannuksia ja alkuperäinen velkasumma voi nousta hurjiin lukemineen jota ei enää välttämättä ole mahdollista maksaa takaisin.
Takaisinmaksujen laiminlyöminen vipeissä johtaa maksuhäiriömerkintöihin ja ne taas eväävät mahdollisuuden saada vippiä toistamiseen.Luottohäiriömerkinnän omaava henkilö ei enää saa haettua rahoitusta pikavippien eikä myöskään pankkien muodossa. Tämä on tilanne jota haluaa vältellä hamaan loppuun asti!Muista pitää nämä mielessä:
 1. Hoida taloutesi aina kunnolla jotta maksukykysi pysyvät riittävinä
 2. Tutustu huolellisesti ehtoihin pikavippiä hakiessa, näi vältyt yllätyksiltä
 3. Maksa aina vähintään vaadittu kuukausilyhennys
 4. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, tarvittaessa!
Mitä eroja yrityksien välillä on
Yrityksillä jotka myöntävät vippiä on paljon eroja keskenään esimerkiksi lainattavien kokonaisummien kesken. Monet luotonmyöntäjät toimivat yhdessä ja omaavat monta eri pienempää yritystä, jotka loppujen lopuksi toimivat saman katon alla.Tämä ei tosin vaikuta pikavipin saamiseen millään tapaa, päinvastoin se voi auttaa saamaan entistä halvempaa rahoitusta. Suurimpia eroja yrityksien välillä kuitenkin on vaadittava ikä joka tulee täyttää ennenkuin voi heiltä saada mitään vippejä.

Erottava tekijä pikavippiyrityksien välillä on maksimi summa jonka voit niiltä hakea pikavipin muodossa. Summat vaihtelevat paljonkin, ja sivuillamme onkin haluttu helpottaa näiden tarkistamista. Näet kätevästi kuinka paljon jokainen yritys on valmis myöntämään pikavippiä, ja minkälaisilla ehdoilla ja kuinka pitkäksi aikaa.