Kaikki Pikavipit Suomessa (2022) – Katso Listaus!

Erilaisia pikavippejä ja lainoja on tarjolla netistä nykyään Suomessa paljon... siis todella paljon. Lähdimme keräämään listaa kaikista pikavipeistä Suomessa, ja niiden määrä yllätti meidätkin.

Tässä kuitenkin lista löytämistämme lainoista ja vipeistä mitä netissä tarjotaan Suomessa vuonna 2021!​ Niiden edeltä löydät muutaman suosituksemme.

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Kaikki Vipit ja Luotot

Erilaisia lainoja on verkossa tarjolla nykyään todella paljon, ja ne voidaankin jakaa keskimäärin muutamaan pääluokkaan.

Meillä on...

Pikavipit, jotka ovat nopeita lainoja jotka maksetaan takaisin usein jo melko nopeasti ja lyhyellä maksuajalla. Suuruus näissä on yleisimmin alle 1000€, mutta pikalainoja on tarjolla myös 2500 euroon saakka useammastakin paikasta.​ Pikavipit kulkevat usein myös nimillä pikalaina ja pikaluotto.

Kulutusluotot ovat taas usein luottotilin tavoin toimivia lainoja, jossa lainaa voi nostaa osissa tililuoton avulla ilman uusien hakemusten tekoa. Tosin joskus kulutusluotot toimivat kuten tavalliset lainat, eli koko lainasumma maksetaan kerralla tilille. Yleensä kuitenkin tuo luottotilin mahdollisuus kuuluu näihin lainoihin. Kulutusluotot ovat usein hieman suurempia, ja niiden suuruus on usein vähintään 500 euroa ja jopa 50000 euroa. Myös maksuajat ovat pidemmät kuin pikalainoissa.​

Joustoluotot taas ovat eräs versio kulutusluotoista, joiden suurin ero on siinä, että niiden takaisinmaksu ei tapahtu tasaisissa osissa. Usein lainat maksetaan takaisin maksamalla esim. joka kuukausi 200 euroa, mutta joustoluotoissa määrää voi vaihdella vapaasti kuukaudesta toiseen. Yleensä lainapalvelujen asettama minimilyhennys voi olla todellakin pieni, joskus jopa pelkät korkokulut. Tätä suurempia lyhennyksiä saat sitten tehdä kuukaudesta toiseen, tai jätttää välillä tekemättäkin.​

Lainojen kilpailutuspalvelut ovat toinen kasvava ryhmä. Ne ovat palveluja jotka välittävät täyttämäsi hakemuksen useisiin eri lainapaikkoihin, jolloin voit mahdollisesti saada jopa yli 10 lainatarjousta yhden hakemuksen avulla, ja voit sitten ottaa näistä vain sen parhaan. Hyvänä puolena myös näiden palvelujen käyttö ei maksaa lainanhakijalle mitään, eikä ole mitään pakko hyväksyä yhtään saamaansa tarjousta jos siltä tuntuu.​

kaikki pikavipit Suomessa

Kaikki pikavipit 2020

Pikavipit eivät siis todellakaan ole ainoita lainoja mitä Suomessa tarjotaan verkossa, joskin ehdottomasti vielä se suosituin lainamuoto ainakin vuonna 2018. Muiden suosio on kuitenkin kasvanut vuodesta toiseen, ja sama jatkuu varmaan myös jatkossa.

Osa näistä muodoista sopii kuitenkin paremmin suurempiin lainoihin, ja kun pienet lainat ovat yhä se suosituin vippi mitä netistä haetaan, jatkuu pikalainojen suosio korkeana vielä todennäköisesti pitkälle tulevaisuuteenkin.

Parhaat pikavippipaikat

Tässä siis melko kattava katsaus Suomessa tarjottaviin lainoihin ja pikavippeihin. Voit vertailla tarjontaa lainavertailumme avulla, tai lukea sivustoltamme tarkemmin artikkeleita jotka vertaavat näitä lainoja keskenään eri tilanteissa.​

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan lainan, ja aina voit laittaa meille myös palautetta ja kysymyksia alta löytyvän kommenttikentän kautta.​