Ilmainen Pikavippi Netistä (2021) – Katso Tarjoukset!

Ilmaiset pikavipit ovat eräs parhaista lainoista joita saa vain netistä, ja niiden suosio onkin korkea varsinkin pienempiä vippejä etsivien keskuudessa.

Niissä on omat rajoitteensa kuten lyhyt takaisinmaksuaika, mutta mikäli etsit pientä lainaa noin kuukauden ajaksi, kannattaa nämä tarjoukset hyödyntää. Pikavippejä ilman korkoa on saatavilla vuonna 2020 mm. seuraavista paikoista:​

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Voit myös katsoa tätä laajempaa listausta tarjolla olevista pienistä lainoista...

Kuinka saada ilmainen pikalaina

Ajatus ilmaisesta pikalainasta voi kuullostaa varsinkin ensikuulemalta hieman hassulta, mutta nämä lainatarjoukset ovat kuitenkin aivan tosia ja luotettavia lainoja. Niiden ideana on tarjota uusille asiakkaille mahdollisuus ottaa yksi yleensä hieman rajoitetumpi laina ikään kuin kokeiluun.

Nämä korottomat ja kuluttomat lainat eivät olekkaan usein aivan samanlaisia kuin normaalit lainat mitä saa näistä lainapaikoista pientä korvausta vastaan, vaan niissä on usein enemmän rajoitteita. Yleisesti nämä rajoitteet koskevat erityisesti lainan suuruutta ja sen maksuaikaa.

Ilmainen pikavippi

Monissa paikoissa ei ole mahdollista saada välttämättä kovin suurta pikavippiä ilman kuluja, ja koko laina pitää maksaa takaisin usein jo 30 päivän sisällä, joka osaltaan myöskin estää monille lainaajille kovin suurten lainojen hakemisen.

Rajoitteista huolimatta tiettyyn tarkoitukseen ovat nämä lainat aivan loistavia tarjouksia, ja vielä sellaisia jotka kannattaa käyttää hyödyksi ennen kuin ottaa maksullista lainaa.

Tilanteita missä nämä lainat ovat omillaan ovat mm.​

 • Jos tarvitset pientä vippiä tai pikkuista lainaa
 • Jos tarvitset lainaa jonka pystyt hyvin maksamaan takaisin jo esimerkiksi seuraavasta palkasta tai veronpalautuksesta.

Mikäli tarvitset kuitenkin esimerkiksi suurempaa lainaa pitkällä maksuajalla, eivät nämä ilmaiset vipit sovellu oikein siihen tarkoitukseen. Silloin kannattaa etsiä halpaa pitkäaikaista lainaa ja ottaa mielummin se.

Ovatko ilmaiset vipit luotettavia?

On ihan viisasta olla hieman skeptinen näinkin hyville tarjouksille, mutta tosi on että nämä tarjoukset ovat aivan luotettavia ja toimivia. Niiden tarjoajina on lähes aina joku suurempi yritys, jolla on varaa tälläistä tarjota.

Loppupeleissä monet ovat kuitenkin huomanneet, että vaikka tämä ilmainen laina ei ole tuottava, niin se saa houkuteltua asiakkaita jotka sitten ottavat useasti seuraavan lainansa samasta firmasta. Tällä tavoin tämä toiminta on kannattavaa, vaikka sitä ei ehkä suoraan osaisi  kuvitella.

Voit siis hyödyntää näitä tarjouksia luottavaisin mielin. Ne ovat juuri sellaisia kuin väittävätkin, mutta niiden ehdot kannattaa kuitenkin lukea tarkkaan.

Nimittäin yleisin ehto on se, että jos et maksa lainaa ajoissa takaisin, joudut maksamaan siitä normaalit korot ja kustannukset. Tämän takia myöhästely ei todellakaan kannata, ja vielä vähemmän kuin normaaleissa lainoissa.​