Paras Helppo Laina & Vippi (2022) – Katso Voittajat!

Etsitkö tarpeisiisi sopivaa helppoa lainaa tai vippiä, jota voisi saada nopeasti suoraan netistä? Jos kyllä, on tämä artikkeli juuri sinulle, sillä tähän olemme listanneet parhaat tälläiset lainat vuodelle 2021, ja antaneet muutamat vinkit kuinka löydät itsellesi parhaiten sopivan pikalainan helpoiten.

Tässä kuitenkin aivan ensiksi parhaat helpot lainat vuonna 2021:​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Netin helpot vipit

Kun tahdotaan hakea helposti lainaa, niin netistä sitä saa nykyään kaikkein helpoiten lähes tarpeeseen kuin tarpeeseen. Ainoana puutoksena voidaan pitää ehkä niitä suurimpia lainoja kuten asuntolainaa tai autolainaa, joita joutuu vielä hakemaan usein pankkien kautta tai firmojen jotka ovat erikoistuneet näin isoihin vakuudellisiiin lainoihin.

Verkosta voi kuitenkin nykyään hakea lainaa jopa 60000 euroon asti, ja verrattuna moniin muihin vaihtoehtoihin on se hyvin helppoa. Tietenkin näitä aivan suurimpia luottoja ja lainoja ei saa niin helposti kuin pieniä, mutta varsinkin jos haet pienempää pikavippiä tai vaikka luottoa, on niin hyvin vaivatonta hakea suoraan verkosta ja saada tililleen jo alle tunnin sisällä.​

helppo vippi

Helppoudella voidaankin tarkoittaa sekä hakemisen helppoutta, sekä saamisen helppoutta. Netin kautta on pidempäänkin ollut todella nopeaa ja vaivatonta hakea lainaa, mutta nykyään on myös sen saaminen kriteerien osalta monestakin paikasta melko simppeliä.

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä tiukemmat ovat myöskin saamisen ehdot. Pieniä vippejä ja vastaavia on kuitenkin vuonna 2018 hyvin helppo saada, ja niitä tarjoavat nykyään niin monet paikat että valikoimaakin piisaa.​

Jos siis etsit simppeliä, joustavaa ja nopeasti saatavaa pikaluottoa tai vastaavaa, on netti suositeltava vaihtoehto nykyään. Varsinkin kun lainojen hinnat ovat nykyään selvästi alhaisemmat kuin ne ehkä koskaan ovat olleet, varsinkin kun jaksaa hieman vertailla lainoja. Parhaan tarjouksen voi myös saada kun kilpailuttaa lainansa, ja saa täten useampiakin lainatarjouksia yhden hakemuksen avulla.

Hae siis oma helppo vippi jo tänään, jos tarvitset rahaa nopeasti. Listaltamme löydät paljon tälläisiä paikkoja, jonka lisäksi tarjolla on myös laajempi lainavertailu sitä haluaville. Tarkoituksenamme on ollut tehdä lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa, ja toivomme että löydät haluamasilaisen lainan nopeasti ja vaivattomasti tämän vertailun avulla!​

 • maaliskuu 20, 2019
 • Lainat