Paras Halpa Laina – Katso Halvin Laina 2021

Tässä on listattuna halvimmat lainat 2020, olivat ne sitten pikalainoja tai kulutusluottoja!​ Katso mikä niistä sopisi sinulle, ja laita hakemus matkaan!

Creditstar
 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 4000 €
 • Ikäraja 22v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 4000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Mistä Halvin Laina 2019?

Heti lainaa” voi olla monen mielessä yllättävien menojen kohdatessa. Rahat eivät tunnu riittävän ja lainaa pitäisi saada heti. Pikavipit ovat yleensä lyhytkestoisia vakuudettomia lainoja, joiden ottaminen käy miltei käden käänteessä. Juuri pienlainojen helppouden vuoksi onkin erityisen tärkeää tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus jo ennen sen ottamista.

Onko laina varmasti ainoa ja paras vaihtoehto selvitä tilapäisestä rahapulasta? Ennen varsinaisen lainan ottamista on hyvä miettiä myös muita vaihtoehtoja selvitä tukalasta rahatilanteesta. Lainattu raha tulee aina maksaa ajallaan takaisin, jotta vältyttäisiin monilta ikäviltä seuraamuksilta. Lainan takaisinmaksun myöhästyminen tai sen kokonaan takaisin maksamatta jättäminen aiheuttaa väistämättä merkinnän luottotietoihin. Maksuhäiriö merkintä saattaa pahimmassa tapauksessa vaikeuttaa vuosien, ellei jopa koko elämän ajan arkipäivää aina puhelinliittymän ottamisesta ja asunnon vuokraamisesta luottokorttien ja suurempien lainojen saantiin.

halvin laina

Pikavippi on helppo tapa saada heti halpaa lainaa. Pikavipit ovat vakuudettomia ja nopeita lainoja, mutta myös niiden saamiselle on useimmiten asetutettu muutamia ehtoja. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksistä vaatii esimerkiksi että hakija on vähintään 18-vuotias. 18 vuoden ikä on kuitenkin vain minimi-ikä, jotkin yritykset vaativat lainanhakijalta jopa 26-vuoden ikää. Ikärajan lisäksi vaativat monet yritykset, että hakija on Suomen kansalainen ja maksuhistorialtaan eli luottotiedoiltaan moitteeton.

Heti lainaa hakeaksesi tulee sinun lähettää hakemus valitsemallesi lainan tarjoajalle. Tämän jälkeen ovat rahat miltei heti käytettävissäsi, mikäli olet täyttänyt kyseisen yrityksen lainanmyöntämiselle asettamat ehdot. Sinun kannattaa kuitenkin aloittaa vertailemalla eri pikavippejä myöntävien yritysten lainaehtoja, korkoja sekä laina-aikoja. Näin löydät parhaiten juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Harkitse tarkkaan minkä suuruisen pikavipin tarpeessa oikeastaan olet. Sinun ei kannata ottaa liian suurta pikavippiä ihan vain varmistaaksesi ettei rahat varmasti lopu kesken. Pikavipistä sinulle koituva kustannus on suoraan riippuvainen lainan suuruudesta, joten sinun kannattaa aina ottaa vain ja ainoastaan juuri sen suuruinen pikavippi kuin välttämättä tarvitset.

”Heti lainaa” on nimensä mukaisesti tapa saada heti lainaa. Pikavippi on oiva tapa selvitä tilapäisestä rahapulasta tai vaikkapa rahoittaa jokin suurempi ostos juuri ennen palkkapäivää.

Niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja ovat muun muassa pikavippi, pienlaina, pikavippi, tekstivippi, viestilaina sekä vippi.

 • huhtikuu 21, 2019
 • Lainat