Paras Halpa Laina – Katso Halvin Laina 2019

Pikalaina, pikavippi sekä pienlaina ovat kaikki niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja. Ne ovat lainoja, joiden saanti on luottotiedoiltaan moitteettomille täysi-ikäisille, Suomen kansalaisille yleensä hyvin helppoa. Heti lainaa tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että lainanhakija saa rahat tilillensä miltei välittömästi myönteisen luottopäätöksen saatuaan. Pikalaina on siis lähestulkoon heti pikavippiä tarvitsevan käytettävissä. Kyseiset pikavipit ovat informaatioteknologian mahdollistama nopea ja vaivaton vaihtoehto entisajan panttilainaamoille.

Tässä onkin listattuna halvimmat lainat 2019, olivat ne sitten pikalainoja tai kulutusluottoja!​

Ekstraluotto
 • 10 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Erittäin pieni lyhennys

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Uusille asiakkaille myöskin annetaan mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto ilman nostokuluja ja siihen kuuluu myöskin 30 päivää korotonta maksuaikaa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Ferratum
 • Lainaa 10 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. 

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Vertaanensin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000 €
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kuukautta
 • Lainan korko alkaen 9.83 %
 • Lainatarjous nopeasti ja rahat tililläsi useimmiten alle tunnissa

Bondora tarjoaa hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainaa samalla helppoudella ja nopeudella kuin mitä pikalainaa yleisesti on mahdollista saada.

Laina on myös hinnoiteltu selkeämmin, ja monet lainat Bondoran kautta ovat eräitä halvimmista vakuudettomista lainoista mitä netissä on tällä hetkellä tarjolla.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

suomilimiitti kokemuksia
 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 21v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille
 • Lainaa nopeasti tilillesi

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken parhaita tarjouksia!

Lue lisää ja hae lainasi tästä>>

Mistä Halvin Laina 2019?

Heti lainaa” voi olla monen mielessä yllättävien menojen kohdatessa. Rahat eivät tunnu riittävän ja lainaa pitäisi saada heti. Pikavipit ovat yleensä lyhytkestoisia vakuudettomia lainoja, joiden ottaminen käy miltei käden käänteessä. Juuri pienlainojen helppouden vuoksi onkin erityisen tärkeää tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus jo ennen sen ottamista.

Onko laina varmasti ainoa ja paras vaihtoehto selvitä tilapäisestä rahapulasta? Ennen varsinaisen lainan ottamista on hyvä miettiä myös muita vaihtoehtoja selvitä tukalasta rahatilanteesta. Lainattu raha tulee aina maksaa ajallaan takaisin, jotta vältyttäisiin monilta ikäviltä seuraamuksilta. Lainan takaisinmaksun myöhästyminen tai sen kokonaan takaisin maksamatta jättäminen aiheuttaa väistämättä merkinnän luottotietoihin. Maksuhäiriö merkintä saattaa pahimmassa tapauksessa vaikeuttaa vuosien, ellei jopa koko elämän ajan arkipäivää aina puhelinliittymän ottamisesta ja asunnon vuokraamisesta luottokorttien ja suurempien lainojen saantiin.

halvin laina

Pikavippi on helppo tapa saada heti halpaa lainaa. Pikavipit ovat vakuudettomia ja nopeita lainoja, mutta myös niiden saamiselle on useimmiten asetutettu muutamia ehtoja. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksistä vaatii esimerkiksi että hakija on vähintään 18-vuotias. 18 vuoden ikä on kuitenkin vain minimi-ikä, jotkin yritykset vaativat lainanhakijalta jopa 26-vuoden ikää. Ikärajan lisäksi vaativat monet yritykset, että hakija on Suomen kansalainen ja maksuhistorialtaan eli luottotiedoiltaan moitteeton.

Heti lainaa hakeaksesi tulee sinun lähettää tekstiviesti valitsemallesi lainan tarjoajalle. Tämän jälkeen ovat rahat miltei heti käytettävissäsi, mikäli olet täyttänyt kyseisen yrityksen lainanmyöntämiselle asettamat ehdot. Sinun kannattaa kuitenkin aloittaa vertailemalla eri pikavippejä myöntävien yritysten lainaehtoja, korkoja sekä laina-aikoja. Näin löydät parhaiten juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Harkitse tarkkaan minkä suuruisen pikavipin tarpeessa oikeastaan olet. Sinun ei kannata ottaa liian suurta pikavippiä ihan vain varmistaaksesi ettei rahat varmasti lopu kesken. Pikavipistä sinulle koituva kustannus on suoraan riippuvainen lainan suuruudesta, joten sinun kannattaa aina ottaa vain ja ainoastaan juuri sen suuruinen pikavippi kuin välttämättä tarvitset.

”Heti lainaa” on nimensä mukaisesti tapa saada heti lainaa. Pikavippi on oiva tapa selvitä tilapäisestä rahapulasta tai vaikkapa rahoittaa jokin suurempi ostos juuri ennen palkkapäivää.

Niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja ovat muun muassa pikavippi, pienlaina, pikavippi, tekstivippi, viestilaina sekä vippi.

 • huhtikuu 21, 2019
 • Lainat