Paras Halpa Laina – Katso Halvin Laina 2018

Pikalaina, pikavippi sekä pienlaina ovat kaikki niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja. Ne ovat lainoja, joiden saanti on luottotiedoiltaan moitteettomille täysi-ikäisille, Suomen kansalaisille yleensä hyvin helppoa. Heti lainaa tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että lainanhakija saa rahat tilillensä miltei välittömästi myönteisen luottopäätöksen saatuaan. Pikalaina on siis lähestulkoon heti pikavippiä tarvitsevan käytettävissä. Kyseiset pikavipit ovat informaatioteknologian mahdollistama nopea ja vaivaton vaihtoehto entisajan panttilainaamoille.

Tässä onkin listattuna halvimmat lainat 2018, olivat ne sitten pikalainoja tai kulutusluottoja!​

Lainapalvelu

Lainasummat

Maksuaikaa

Ikäraja

Hae Laina

suomilimiitti

10 - 2000 €

1 - 30 kk

21 v

LainaNappiBlue
rahalaitos

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
lendologo

500 - 50000 €

1 - 15 v

20 v

LainaNappiBlue
cashbuddy-logo

1000 - 3000 €

12 - 60 kk

20 v

LainaNappiBlue
lainasto

100 - 5000 € 

12 - 36 kk

18 v

LainaNappiBlue
ekstraluotto

10 - 2100 €

1 - 36 kk

21 v

LainaNappiBlue
Bank-Norwegian

1000 - 50000 €

1 - 15 v

23 v

LainaNappiBlue

Mistä Halvin Laina 2018?

Heti lainaa” voi olla monen mielessä yllättävien menojen kohdatessa. Rahat eivät tunnu riittävän ja lainaa pitäisi saada heti. Pikavipit ovat yleensä lyhytkestoisia vakuudettomia lainoja, joiden ottaminen käy miltei käden käänteessä. Juuri pienlainojen helppouden vuoksi onkin erityisen tärkeää tarkkaan harkita lainan tarpeellisuus jo ennen sen ottamista.

Onko laina varmasti ainoa ja paras vaihtoehto selvitä tilapäisestä rahapulasta? Ennen varsinaisen lainan ottamista on hyvä miettiä myös muita vaihtoehtoja selvitä tukalasta rahatilanteesta. Lainattu raha tulee aina maksaa ajallaan takaisin, jotta vältyttäisiin monilta ikäviltä seuraamuksilta. Lainan takaisinmaksun myöhästyminen tai sen kokonaan takaisin maksamatta jättäminen aiheuttaa väistämättä merkinnän luottotietoihin. Maksuhäiriö merkintä saattaa pahimmassa tapauksessa vaikeuttaa vuosien, ellei jopa koko elämän ajan arkipäivää aina puhelinliittymän ottamisesta ja asunnon vuokraamisesta luottokorttien ja suurempien lainojen saantiin.

halvin laina

Pikavippi on helppo tapa saada heti halpaa lainaa. Pikavipit ovat vakuudettomia ja nopeita lainoja, mutta myös niiden saamiselle on useimmiten asetutettu muutamia ehtoja. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksistä vaatii esimerkiksi että hakija on vähintään 18-vuotias. 18 vuoden ikä on kuitenkin vain minimi-ikä, jotkin yritykset vaativat lainanhakijalta jopa 26-vuoden ikää. Ikärajan lisäksi vaativat monet yritykset, että hakija on Suomen kansalainen ja maksuhistorialtaan eli luottotiedoiltaan moitteeton.

Heti lainaa hakeaksesi tulee sinun lähettää tekstiviesti valitsemallesi lainan tarjoajalle. Tämän jälkeen ovat rahat miltei heti käytettävissäsi, mikäli olet täyttänyt kyseisen yrityksen lainanmyöntämiselle asettamat ehdot. Sinun kannattaa kuitenkin aloittaa vertailemalla eri pikavippejä myöntävien yritysten lainaehtoja, korkoja sekä laina-aikoja. Näin löydät parhaiten juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Harkitse tarkkaan minkä suuruisen pikavipin tarpeessa oikeastaan olet. Sinun ei kannata ottaa liian suurta pikavippiä ihan vain varmistaaksesi ettei rahat varmasti lopu kesken. Pikavipistä sinulle koituva kustannus on suoraan riippuvainen lainan suuruudesta, joten sinun kannattaa aina ottaa vain ja ainoastaan juuri sen suuruinen pikavippi kuin välttämättä tarvitset.

”Heti lainaa” on nimensä mukaisesti tapa saada heti lainaa. Pikavippi on oiva tapa selvitä tilapäisestä rahapulasta tai vaikkapa rahoittaa jokin suurempi ostos juuri ennen palkkapäivää.

Niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja ovat muun muassa pikavippi, pienlaina, pikavippi, tekstivippi, viestilaina sekä vippi.

  • tammikuu 29, 2018
  • Lainat