Hae Lainaa Pienellä Korolla (2018) – Katso Paikat!

Lainavertailuja tehdessä panostetaan usein lainan hintaan, ja monella onkin tavoitteena saada lainaa pienellä korolla. Tämä onkin järkevää, sillä säästöt koroissa voivat varsinkin suuremmissa lainoissa tuoda jopa satasien tai jopa tuhansien eurojen säästöt.

Tähän olemmekin sen takia listanneet lainapaikkoja josta on mahdollista vuonna 2018 saada lainaa pienellä korolla. Katso sopiva lainapalvelu, ja hae oma lainasi vaikka jo saman tien!​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  100 -2500 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!
3
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  2000 -10000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!

Yleislaina on tuoreehko lainapalvelu, joka on erikoistunut hieman suurempien kertalainojen tarjoamiseen

Lainaa voi saada melko edullisesti, ja maksuaikaa on tarjolla monille todella riittämiin. 

Loistavana etuna voidaan pitää se, että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Edullista ja nopeaa lainaa saatkin hyvin täältä!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Mitä tehdä kun tahtoo lainaa pienellä korolla?

Halvat lainat ovat aina parempia kuin kalliit, siitä ei ole oikein epäilystäkään, mutta se ei ole kuitenkaan se ainoa määräävä tekijä. Monesti voikin olla hieman parempi maksaa hieman enemmän lainasta joka muilta ehdoiltaan vastaa paremmin omia tarpeita.

Monet joustavuutta lisäävät tekijät nostavat hieman lainan korkoa. Samaten nuorena kuten 19-vuotiaana tarjolla olevat vipit ovat usein kalliimpia kuin mitä voi saada esim. 24 vuotiaana.​ Pidempi maksuaika myös nostaa lainan kustannuksia euroissa, mutta tekee takaisinmaksusta usein helpompaa.

lainaa pienellä korolla

Onkin siis monia seikkoja joiden takia ei ole ehkä paras idea vertailla kaikkia lainoja keskenään. Jos esim. haet pientä pikalainaa, niin niissä on keskimäärin suuremmat todelliset vuosikorot kuin vaikka 10000 euron lainoissa. Kuitenkin niiden vertailu keskenään on aika turhaa, sillä ne on luotu hyvin erilaiseen tarpeeseen ja käyttöön.

Paras idea onkin ensiksi pohtia millaista lainaa tarvitsee ja millaisilla ehdoilla, ja tämän jälkeen vertailla nämä ehdot täyttäviä lainoja keskenään. Näin on mahdollista saada itselleen sopivaa lainaa, ja vielä pienellä korolla!​

Mahdollista on myös jos lainaehdoissa on hieman joustoa niin ottaa sellaisetkin ehdot täyttävät lainan mukaan tähän vertailuun.

Kuitenkin idea jossa järjestätä kaikki tarjolla olevat lainat koron mukaan ja alat siitä valitsemaan parasta lainaa on usein hieman väärä. Parempi onkin eka kerätä ne itselle sopivat lainat, ja lähteä siitä sitten tekemään vertailua niiden väliltä. Tämä pätee varsinkin nyt vuonna 2018, kun tarjolla olevien lainojen määrä on niin suuri.​

Ja jos tämän homman tahtoo tehdä helposti, niin suosittelen ehdottomasti käyttämään lainojen kilpailutuspalveluja hyväksi. Niiden avulla täytät yhden lainahakemuksen, joka sitten välitetään moniin eri lainapaikkoihin ilmaiseksi.

Tämän jälkeen saat lainatarjouksen useammasta paikasta, ja voit sitten valita niistä se halvimman. Tämä on siinä mielessä myös hyvä, että voit vertailla lainatarjouksia joissa on samat ehdot, eli ne mitä olet toivonut.​

Tätä voikin suositella lämpimistä jos haluaa säästää vaivaa. Ainoa miinus on se, että homma voi viedä noin 12 - 24 tuntia, jotta saa tarpeeksi lainatarjouksia joiden väliltä voi valinnan tehdä.

Jos haluat kokeilla tätä ilman sitoutumispakkoa ja helposti, suosittelemme seuraavaa palvelua:​

FreedomRahoitus

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

 • maaliskuu 17, 2018
 • Lainat